Blow Me In The Wind

Poop Dilan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 28.12.2017
Leppoisan sympaattisissa tunnelmissa kappale soljuu eteenpäin. Sanoitus on mielenkiintoinen ja Poop tulkitsee sympaattisella otteella. Kertsi jää mieleen ja kaikin puolin mukava biisi. Toivottavasti Poopin ura lähtee nyt ”hieman” (reilut 50 vuotta) jälkijunassa uuteen nousuun. :)
+2   +1 +2
 
7
Marko Toivonen 15.09.2017
Kuuntelen tätä lukematta sanoja. Taustat kuulostaa ainaiselta samalta tutulta Band-in-the-box meiningiltä. Plussaa sanoista ja laulusta.
+1   +1 +2
 
Tackle 11.09.2017
soundimaailmasta tullee kyllä hippijutut mieleen heti, ja sanat niin niin tuota...sopii oikein hyvin hippijuttuihin myös. Laulu ajaa asiansa, ehkä vähän rohkeampi äänenkäyttö ois voinut tuoda lisää sitä jotakin, mutta kyllä tämäkin käy. Ja musiikki on mielenkiintoista kaikenlaisia kivoja soittimia sai kuunnella. Kiitos
+2   +1 +2
 
Windywalk 09.09.2017
Voihan luikkivat liskot sun kanssas! Olen sanaton.... .... eiku en ole.... tästä kuvastuu tietysti sun omakohtainen hippi kokemus, joten sille tietysti pisteitä! Sovitus on oikein onnistunut ... ööö... ehdottomasti komppaan IT:n sanoja, "kaikistai hipein". Poop Dilanin ääni sopii tähän oikein loistavasti. Toimii tällaisissa lepposissa biiseissä varsin hyvin. Suosittelen käyttämään tätä laulajaa toistekin. Kuva on ihan vitun ruma!!!! Sanat on jälleen... upeaa lyriikkaa ;) äärimmäisen hyvin keksitty ja tähän hippi ideaan istuvaa.
+2   +1 +2