Laulu Kun Soi

A K Hietala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Marko Toivonen 15.09.2017
Tää musa soi taustamusana ihan törkeen hyvin kun antaa sen vain soida. Hienot soundit. Vähän vaan tulee sellainen fiilis kuin tässä olis kertsi luupilla alusta loppuun. Mut ei se haittaa. Hyvältähän tää kuulostaa.
0   +1 +2
 
Tässä luupissa on rauhoittavaa olla eikä siitä haluaisi pois. Tai siitä ei pääse pois. Eli joko taivas tai helvetti. Kitarat rullaavat ja melodiassa suomalaista molliperinnettä. Eli mukava annos suomihippiyttä.
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.09.2017
Rauhaa ja rakkautta tai jotain sinnepäin olevaa savuista purppuraa jumitusta. Isot pojat ovat kertoneet, että 70-luvulla moni eli loopissa pitkiäkin aikoja. Kitarointi on sata kertaa parempaa mitä itseltä lähtee. Sopii tähän kisaan tämä jumitus.
0   +1 +2
 
Tackle 07.09.2017
soitto on kivankuuloista, sanotukset mielenkiintoiset vähillä sanoilla, mutta tää "laulu kun soi":n toistaminen alko pikkusen ns. tulla jo korvista ulos, ainakin loppua kohti. Mutta meneehän se tuommonenkin. Kiitos tästä
0   +1 +2
 
Windywalk 07.09.2017
Tuo kitarointi on niiku tän biisin juttu. Hienon kuulosta soitantaa. Mitä tulee melodiaan vähän ehkä... jotain puuttuu... vähän niin kuin tässä nyt toistettais pelkkää kertsiä alusta loppuun. Soundimaailmaltaan oikein leppoista kuunneltavaa.
0   +1 +2