Welcome

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 02.04.2018
Hauska biisi. Mukavissa fiiliksissä edetään ja tarttuvat melodiat on tässäkin. Sinun lauluääntä aina ilo kuunnella. Tykkään taustoistakin, melkein funkkaavakin ote, josta pidän. Sanoitus on hauskasti aiheeseen sopiva. Taustahyräilyt kuulostavat tosi hyvältä ja lopun lauluosuus (ilman säestystä) on hieno alustus letkeälle loppuhuipennukselle.
0   +1 +2
 
9
Marko Toivonen 16.09.2017
Jotain parhaasta ruohosta tässä selkeesti lauletaan ja moninaisista väreistä mikä tärkeintä onnellisuudesta. Taustat nyt on mitä on mutta fiilis alkaa olee erittäin mukavasti hippii.
0   +1 +2
 
Tässä taas kiva bassokomppi, saisi tosin olla saundeiltaan vieläkin funkimpi. Taas kerran tulee kivasii Nylon Beatin tuotanto mieleen, tällä kertaa ilman nasaalia :) mukava kertsi ja tottakai sanoituksessa runsaasti viatonta substanssia. ass-grass yhdistelmässä on jotain tuttua ;)
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.09.2017
Koska kyse on rauhan ja rakkauden kisasta totean heti ens alkuun, että yö maha tekee laatupelejä. Minullakin oli kuustoistavuotiaana RD 125 DX. Kyllä sillä pääsi lujaa kerran suoraan liikennejakajaan, kun jarrut pettivät. Ja kerran valtatieojaan satasesta. Ja tässä sitä edelleen ollaan kera rauhan aatoksin leikkimässä asiantuntijaa harrastelijafoorumilla ja antamassa palautetta... no se palaute on ihan kohta tulossa, älkää hätäilkö. Tässä hektisessä maailmassa kun kukaan ei enää pysähdy haistamaan kuusenneulasten tuoksua ilman että olis pahat mielessä ja jotain jääkaappia roudaamassa metsään, koska kaatikselle oli kilsan pitempi matka. Niin ja mitä tähän biisiin tulee niin kiitos kutsusta! Istahdan persuuksille ja mielelläni kuuntelen välillä kevyempää Miiraa.
0   +1 +2
 
aRt074 06.09.2017
nyt ollaan asian ytimessä...ihan metsässä...pieksetty Landola kädessä...sätkä hampaissa...eikun tuo olikin viime maanantai, sori. Sulla on aina toimivia ja omintakeisen kuuloisia melodia- ja sointukulkuja ja hyvin soljuvat lyriikat, niin nytkin.
0   +1 +2
 
Tackle 06.09.2017
oot edelleen taitava tekeen sanotuksia ja melkein taas napakymppi! Näistä lopun puheista ei saanut kyllä heti selvää mutta ne nyt ei tainnu olla tämän biisin pääasioita. Kaikki toimii, vaikkei olisikaan kaikki musiikilliset soundit ja työkalut käytettävänä mitä maanpäältä löytyy. Senkin perusteella parempi ku hyvä. Kiitos
0   +1 +2