Hippiäinen

Tackle

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Marko Toivonen 4 päivää sitten
Äijällä on asiaa. Hieno ulostulo. Paljon samoja ajatuksia kuin itelläki. Kertsissä asia löytää hienosti lopullisen muotonsa. Kuulostaa hienolta. Jes. Kyllä tämä toimii tässä kisassa. Harvoin hiphoppii tai rappii oon diggaillu mut nyt diggaan.
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.09.2017
Tää hippivuodatus oli pitkä ku nälkävuosi. Aikas epätasasta jälkeä tuo lyriikka. Välillä todella hyviä oivalluksia ja sitten välillä matalimmasta kohtaa aitaa limboamalla. Tiivistämistä biisiin vaan ,niin hippikin pääsee ytimeen. Vähän ahdisti nyt eikä kukkajuhlista ollut tietoakaan.
0   +1 +2
 
Tähän voi sanoa vain että aamen! Aika ahdistavaa menoa, keskimmäisessä säkeistössä annetaan vähän toivoa, mutta sitten taas pommit paukkuu. Reggae rytmi osuus on kiva, muuten vähän laahaavaa.
0   +1 +2
 
IT 06.09.2017
Jess... Hieno melodia ja upea sanoitus tässä sun räpissä.. Tässä rupeaa vanha rokkarikin jo lämpenemään tälle itse asiassa... Ja olisko se jotenkin ajan hengen mukaista, että vanhat hipitkin on jo realisteja?
0   +1 +2
 
Windywalk 06.09.2017
Nää sun sanotukset on kyllä aivan upeita, ei siitä pääse mihinkään. Mun mielestä tää on sun paras biisi tähän mennessä. Tykkään tosta reggae meiningistä tossa alussa. Sopii hyvin tähän hippi aiheeseen. Muutenkin taustat on musta oikein onnistuneet. Ja se sun tyypillinen murrekin piipahti tuolla ohimennen jossain biisin loppu puolella mikä on mun mielestä ihan must sun tuotannossa :) Hieno veto!
0   +1 +2