Hippiäinen

Tackle

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
aRt074 02.10.2017
Tähän sopisi ilmaisu "pitkä oksennus" jota Dylan käytti joistain pitkistä lauluteksteistään. Toimiva teksti minusta. Epätasaisuushan kuuluu asiaan sillä jos jokainen laini ois helmi niin tällainen pitkä tilitys tukehtuisi aika nopeasti....liikaa pureskeltavaa aivoille. En keksi muuta valittamista kuin että tässä mennään niin kaukana hippiaatteesta kuin vain mahdollista. Eikä siinäkään mitään muuta huonoa kuin että ei oikein istu tähän kisaan.
0   +1 +2
 
9
Marko Toivonen 15.09.2017
Äijällä on asiaa. Hieno ulostulo. Paljon samoja ajatuksia kuin itelläki. Kertsissä asia löytää hienosti lopullisen muotonsa. Kuulostaa hienolta. Jes. Kyllä tämä toimii tässä kisassa. Harvoin hiphoppii tai rappii oon diggaillu mut nyt diggaan.
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.09.2017
Tää hippivuodatus oli pitkä ku nälkävuosi. Aikas epätasasta jälkeä tuo lyriikka. Välillä todella hyviä oivalluksia ja sitten välillä matalimmasta kohtaa aitaa limboamalla. Tiivistämistä biisiin vaan ,niin hippikin pääsee ytimeen. Vähän ahdisti nyt eikä kukkajuhlista ollut tietoakaan.
0   +1 +2
 
Tähän voi sanoa vain että aamen! Aika ahdistavaa menoa, keskimmäisessä säkeistössä annetaan vähän toivoa, mutta sitten taas pommit paukkuu. Reggae rytmi osuus on kiva, muuten vähän laahaavaa.
0   +1 +2
 
Windywalk 06.09.2017
Nää sun sanotukset on kyllä aivan upeita, ei siitä pääse mihinkään. Mun mielestä tää on sun paras biisi tähän mennessä. Tykkään tosta reggae meiningistä tossa alussa. Sopii hyvin tähän hippi aiheeseen. Muutenkin taustat on musta oikein onnistuneet. Ja se sun tyypillinen murrekin piipahti tuolla ohimennen jossain biisin loppu puolella mikä on mun mielestä ihan must sun tuotannossa :) Hieno veto!
0   +1 +2