Whispers In The Woods

Hut & Shack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Marcus_H 04.09.2017
Hienoo tulkintaa ja tunnelmointii.
0   +1 +2
 
8
Tackle 03.09.2017
Rauhallinen pläjäys. Kitarasta en saanut kiksejä, se oli vähän että no olihan se siellä olemassa kitara ja biisiin laitettu, muttei jotenkin nostattanut biisiä minnekkään. Tunnelmaltaan kuitenkin kiva eikä ollut tuskaa päästä loppuun. Aivan hyvin voisi toimia vaikka jopa elokuvassa.
0   +1 +2
 
Marko Toivonen 25.07.2017
Nyt on aika hieno biisi J.Hifishiltä. Tulee jopa hieman mieleen Madonnan Frozen biisi tästä ääni maailman ja sovituksen suhteen. Tykkään syntikka soundista ja Miiran äänestä ja siitä että äänillä on omaa tilaa olla ja hengittää. Kokonaisuus kuitenkaan eri osien suhteen jotenkin mielestäni tökkii. Jotenkin noi kitara/rumpu osat ei istu kokonais fiilikseen ja tuntuuvat jotenkin irrallisiltä lisäyksiltä. Mutta loppujen lopuksi erittäin persoonallinen toteutus. Loppu varsinkin erittäin tunteellinen ja hieno lopetus. Hyvä miksaus ja iso kaikukin sopii tähän kuin nakutettu. Tykkään!
+2   +1 +2
 
10
Kaunis melodia joka sopii Miiran äänelle täydellisesti. Kiinnostava sovitus ja sanoitus luovat vahvan animistisen tunnelman, jossa neitokainen etsii jälkiä kadonneesta rakkaudestaan.. Sopisi hyvin jonkin historiallisen tv-sarjan teemalauluksi.
+2   +1 +2