One

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tackle 23.08.2017
no nyt puhutaan paljon mutta asiaa. olen niin samaa mieltä laulun kanssa, että mitäpä tuohon lisäämään. Musiikit bueno ja niin edespäin.

Vasta-alkajana näissä numeronkyttäyshommissa oppii arvostamaan kommenttien arvoa. Tuntuu kurjalta jos kuuntelukertoja on vaikka kuinka eikä ensimmäistäkään kommenttia. Tietenkin jos jotain perjantai-iltaa viettää niin ei siinä jaksa joka biisin kohdalla pysähtyä tarinoimaan, mutta edes jotakin ja joskus, ja vaikka kerran. Ja nimenomaan se yksikin "kommentoija" voi olla tärkeä. kaikilla on varmaan tuttavapiirissä myös sellainen/sellaisia henkilöitä, että heidän mielipiteensä merkkaa ja paljon, esimerkiksi saako jonkun samanhenkisen nauraa räkättämään omalla biisillä. Monesti biisejä tehdessähän sitä päässä pyöriikin puhelinluettelo, että kelle tästä tulee olemaan iloa, mutta myöskin harmia, terveisiä vaan äitille. Tämä nyt ei sinänsä liittynyt taas soundeihin mitenkään mutta kivahan tässä on yksinään raatailla.
+2   +1 +2
 
Marko Toivonen 28.04.2017
Tästä muistuikin mieleeni että pikku poikana kun makasin iltaisin sängylläni kuuntelemassa elvistä, laitoin usein simmut kiinni ja unelmoin suurta nuorten naisten(kauniiden) merta kiljumassa nimeäni ja pyörtyilemässä silmieni edessä kun lauloin heille love me tenderiä. Oi noita ihania nuoruuden aikoja kun jaksoi vielä haaveilla kauniisti isoja asioita. Nykyisin minulla on ihana Miira ja Syvis eikä minun tarvitse pelätä että ne pyörtyis mua kuunnellessaan ;) Hieno teksti tässä biisissä. Oikeestaan erittäin hieno. Näinhän se on. Turha ahneus maailan valloituksesta on saanu monen luopumaan ihan kivasta harrastuksesta mitä musiikin tekeminen on parhaimmillaan.
+2   +1 +2