Olen sulle ilmaa

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Joillakin on tapana poistella kivoja kommenttejaan, mutta tuon ne takaisin: "Mukavia sävelpolkuja ja rytmikuvioita. Onkohan tässä käynyt niin, että Miira on päässyt taas säätelemään noita laulun kaikuja. Jos niin on, niin usko Miira hyvällä, että pienempi kaiku riittää. Lauluääntäsi ei tarvitse hukuttaa helvetinkolun pohjattomaan kuiluun.Niin ja sori , jos oon väärässä. Musta vaan tuntuu, ettei Syvis kaiuttaisi näin. Vähemmällä kaiutuksella tästä tulisi selkeämpi ja entistä nautittavampi. Ja minähän voin olla onnettamana puuhastelijana täysin väärässäkin tässä asiassa. Olenhan syönyt hattunikin monta kertaa:)"
"Vai että pössyttely musiikkia :) Ilmankos en päässy tähän oikein kunnolla sitten sisälle. Pitää kuunnella joskus uudelleen kunhan pääsen bollywoodiin vesipiippuin äärelle. Kaikuu tosiaan on reilusti paikka paikoin. Toiset tykkää toiset ei. Mä rakastan kaikua. Siellä voi leijailla. Sanat tässä on erittäin mielenkiintoiset. Tsemppaa mukavalla tavalla alkamaan elämään täyttä elämää."
0   +1 +2
 
9
Tackle 23.08.2017
mielenkiintoinen kappale ja ihan hemmetin hyvin sopi taas musiikki sanoihin... siis niinku. Just niin. Herätti ajatuksia ja ihmiset voivat toisinaan olla todellisia "aikavarkaita", vaikka mukavia olisivatkin.
0   +1 +2