Olutaaria

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Joku oli poistanut kommenttinsa, mutta tuon takaisin näkyville :) :"Jostain syystä tuli mielleyhtymiä Kanoottilauluun ja Hottentottilauluun, vaikkei tää mee sinnepäinkään. Aika pitkä ja paljon sanoja humalassa muistettavaksi. Tekstissä näyttääpi olevan häpeilemätöntä pisteiden kalastelua eräiltä suvuilta:):) Mukiinmenevä biisi, ehkä jopa tuoppiin."
0   +1 +2
 
10
Popkorni 03.01.2018
Aah täällähän tämä Helmi olikin! Meikällä on paljon kirimistä näiden teikän biisien kanssa. Mutta yritän aina silloin tällöin ehtiä aidon ajan kanssa kuuntelukommentoimaan. Mutta siis tämä on vaan niin Upea! Hyvä rakenne, hyvät soitinraidat, upea laulaja ja ah miten tarttuva kertsi! Tätä tekee niin mieli laulaa mukana! Hieno hieno HIENO! Tätä jaksaa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa ja (kuuntelu)jano vaan yltyy.
0   +1 +2
 
8
Sam The Shadow 28.01.2017
Finaaliin meni, mutta onko ainesta mitalleille asti...jollain oudolla tämä selvisi karsinnat. Onko kertosäe kaiken alku vai loppu ?
0   +1 +2
 
10
Windywalk 25.01.2017
Mulle taas tuli mieleen joku Viikinkien illanvietto, ja tuon oluen lisäksi pöydässä on ihan hirvittävä määrä ruokaa, sellanen kokonainen paistettu possu omena suussa, ja läjä jonkun strutsin koipireisiä... tosin toi kampela on vielä kysymysmerkki ;)
0   +1 +2
 
10
Windywalk 25.01.2017
Tässäpä taas kunnon repäsy ;) ... upea veto. Kotirannan ääni on kuin luotu tähän biisiin.
0   +1 +2