Miss You So Much feat. Miira

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Tämä kaunis kommentti oli poistettu, mutta ansaitsee tulla nähdyksi: "Nyt on kyllä kohdannut biisi laulajan. Hieno tunnelma. Syvis on kyllä paras biisinikkari omassa genressään. Mikäkö se genre sitten on? No sehän on tietysti old school musical big band."
0   +1 +2
 
10
Tackle 23.08.2017
No mutta nyt oli paketti koossa kaikinpuolin. Tykkäsin kitaroista jos pitää jotkin soittimet tässä nostaa esille. Laulu flowaa riimit flowaa kaikki flowaa. Ei motkottamisia paitsi.... No siis ei ole.

where is the knight
who rides the wildest horse?

tuo herätti hilpeyttä koska tietenkin kuuntelin väärin tuon viimeisen sanan, mutta se on vain näitä minun omia kierouksia mitkä ei tähän hienoon teokseen liity mitenkään.
0   +1 +2
 
10
milo05 29.01.2017
toimivaa toimintaa kaunis ääni tosiaan on laulajatterella,ei mitään negatiivistä sanottavaa,hyvä veto.
+2   +1 +2
 
Windywalk 12.01.2017
Tätä kaunista biisiä oli hienoa päästä laulamaan, ja sen tunnelmaan oli luontevaa uppoutua. Kiitän Syvistä luottamuksesta kykyihini, ja mahdollisuudesta päästä kokeilemaan minkälaista on laulaa jonkun toisen säveltämä biisi. Mukava lukea näin positiivista palautetta :)
+2   +1 +2
 
10
Felix N 04.01.2017
Upea balladi mieleenjäävillä melodioilla ja hienolla tunnelmalla. Kaunis ja tunteikas laulutulkinta taustalauluineen sekin kympin arvoinen. Viimeisen päälle tyylikäs sovitus kruunaa kokonaisuuden. Kitarat, etenkin oikeasta kajarista kuuluva tuovat ripauksen 80-lukua ja biisi soljuu eteenpäin tavalla, jolla biisin haluaa kuunnella uudelleen ja uudelleen. Klassikkomateriaalia. Mitenpä tällaisesta paremmaksi pistää, kun täydellinen biisi tyylissään.
+4   +1 +2