Viimeinen laulu

Syvis & Friends

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Windywalk 01.01.2017
Tämä on ehkä ahdistavin biisi minkä olen ikinä kuullut. Upea melodia, sanoitus ja sovitus. Tätä ei kuitenkaan passaa kenenkään hautajaisissa esittää... huh huh. Biisi on mun mielestä aina onnistunut kun se saa tuntemaan jotain, oli se sitten mitä hyvänsä, ja tässä on kyllä onnituttu täydellisesti. Markon ääni on juuri oikea tähän. Numerolla en tätä osaa arvioida.
+2   +1 +2
 
10
Marko Toivonen 16.02.2016
Tää on yksi erittäin hieno helmi sun biisien joukossa sävellyksenä ja sanoituksien osalta. Mulle tää oli heti kympin biisi kun tään kuulin. Kolahti ja kovaa. Mietin pitkään tuon kilpailun osalta että voinko äänestää tätä biisiä kun itse laulan tässä ja tulin siihen tulokseen etten ilkeä. Muussa tapauksessa jos olisin tullut toiseen tulokseen niin olisi ollut mun top kolmosessa.
+2   +1 +2
 
Ville Kotiranta 15.02.2016
Tämä on varsinainen taideteos. Erittäin hyvä kertosäe erityisesti lyriikan osalta. Muutenkin hyvin mietitty synkkä sanoitus.
+4   +1 +2
 
aRt074 15.02.2016
todella hankala biisi arvioida. Ahdistavuudessaan tätä ei oikein pysty kerralla edes vastaanottamaan, mutta toisaalta sitä ahdistavuuttahan tässä juurikin on haettu eli biisin teossa on täysin onnistuttu. Taiteellisesti täyskymppi, mutta kuluttajan näkökulmasta oisko kutonen??
+3   +1 +2