Aikanaan, kyllä

Sakke

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
sikki-six 24.12.2004
Soundeista on jo ollut muutama maininta, ja onhan nuo aika ohuet ja tunkkaiset. Kitarasärön pärinä ja peltien kilkatus pistivät eniten korvaan. Biisi on sinällään aika tunnelmallinen ja soitto kulkee. Paremmalla toteutuksella tästä saisi varmasti varsin timmin teoksen..
0   +1 +2
 
9
Timpi 23.03.2004
No ei nuo soundit nyt mitään romua ole. Mainiota laulantaa ja soitantaa!
0   +1 +2
 
Disposition 16.03.2004
Särökitaroita vaivaa "munattomuus", mikäli joku ymmärtää mitä tarkoitan..
0   +1 +2
 
KuRT_F 16.03.2004
ihan mainion kuulosta... laulajan vokaaleista ei vaan saa oikeen selkoa... ja hiukan on liikaa ehkä äänellä kikkauilua siis selkeyttä puuttuu... mut muuten ihan jees
0   +1 +2
 
6
PupuTupuna 16.03.2004
Vokaalisoundit ja niiden dynamiikka on kyllä aika häiritsevän heikkoa. Päällekkäiset vokaalit ei ole oikein synkassa aina keskenään, eikä laulu muutenkaan ole oikein nuotillaan koko ajan. Itse piisistä en oikein saanut mitään fiilistä, tuntui jotenkin lattealta. Alun kitaramelodia kyllä parasta piisissä. Laimea piisi makuuni, jota vielä latistaa heikot soundit. Ei toimi minun korvaani.
0   +1 +2
 
Siinä laulussa vois olla vähän enemmän sitä tunnetta. Tosta kitaramelodiasta tulee joku metallican biisi mieleen.
0   +1 +2
 
Toivottomat 15.03.2004
hyvä biisi! ja hyvät vibratot =)
0   +1 +2
 
7
thenuke 17.03.2004
Vähän tunkkasen/vaisun oloiset soundit tässä. Laulajan artikulaatio on kyllä todella mainiota, ja soitto on muutenkin hyvää. Sävellyspuoli on myös hyvä, mutta miinukseksi täytyy laskea kyllä vaisut soundit.
0   +1 +2
 
8
Setittäjä 14.03.2004
Hieno biisi! Hyvän kuulosta rockia, harmi vaan, että äänenlaatu on heikon puoleinen. Karsii hieman nautintoa. Mutta hieno biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 14.03.2004
Laulussa oli käytetty kivoja kikkoja vaikka ei aina mitään loistavinta ollut, miksaus oli hiukan epätasapainossa ja paikoitellen kuulosti tukkoiselta. Biisi itsessään aika perustavaraa. Särökitarasoundi kuulosti joissan kohdissa jotenkin "halvalta". Suurimmat miinukset ovat kuitenkin siis tuotanto/toteutus-akselilla, itse biisi on oikein kelvollinen vaikka ei suoranaisesti räjäytä tajuntaa omaperäisyydellään.
0   +1 +2
 
8
Badmad 13.03.2004
Rumpali rokkas!! Ite biisi on mukava, persoonallinen kyhäelmä. Lauluäänestä en oikein pidä, välillä kuulostaa niin heikolta.. mutta bändi tykittää ihan mukavasti. Kitarassa kivoja juttuja, joita voisi tuoda paremminkin esille. Biisi tosiaankin loistaa persoonallisuudellaan ja siitä iso plussa. Pientä viilausta kaipaisi miksauspuolella, lähinnä tuo kitaroiden tason heittely, ja kokemus olisi vielä nautittavampi. Laulajan voisi vielä juottaa hilpeään humalaan, jotta rohkaistuisi pikkuisen äänekkäämmin huokailemaan mikkiin :)
0   +1 +2
 
9
Timpi 13.03.2004
Todella hyvä biisi! Ainakin laula kuulosti hemmetin hyvältä. Pikkuisen olisi saanut olla ehkä kovemmalla. Kitarat kuulostaa myös ihan hyvältä ja hyvin oli soitettu. Rummuissakin oli tarpeeksi potkua. Vahva ysi tulee!
0   +1 +2
 
8
Cazeus 13.03.2004
Jotenkin tuntuu että miksausta voisi vähän parantaa (tai sitten se vaan on tarkoitettu juuri tälläiseksi :). Tuntuu kuin eri elementit vähän hukkuisivat välillä. Laulullekin voisi ehkä tehdä jotain, kuulostaa vähän "kuivalle". Mutta ei pidä ymmärtää minua väärin, muuten kyllä pidin tätä oikein hyvänä biisinä. Jos miksaukseen saisi pikku parannusta tämä olisi sen jälkeen loistava :)
0   +1 +2
 
6
Seeci5000 13.03.2004
Rock vaan ei oo mulle, niin en oikein tykänny biisistä, mutta toi kitara melodia alussa kyllä pelasti.
0   +1 +2
 
Haava 13.03.2004
Nättiä dynamiikkaa tässä... Lähinnä rummut iskevät hämmästyttävän terävästi... Kyllähän kompura/limitteri vaurioittaa, mutta silsi aika yllättävän hyvin tässä tulee jotain sellaista reipashenkistä kellari vääntöä mieleen... Räkäkitara on todella helmi... Todella lo-fi räkä meininki siinä.. Ihan loisatva... Psykedeeliset väli porkutukset iskevät hyvin tyhjään pohjaan ja saavat pään pyrälle... Helmeä kamaa... Onhan saundien kokonais yhteen sopivuus ja miksaus aivan oito, mutta tavallaan siinä onjotain tavattoman söpöä... EI mitään pro-ta mutta toisaalta tässä tuotannossa on jotain positiivisella tavalla omituista meinikiä saundeineen päivineen... JA TUO KITARASÄRÖ ON HELVETIN HYVÄ! Siis kokoajn vaan paranee, kun kolmatta kertaa tätä kuunnellasi tätä kirjoitan... Rumpujen soiton meiningistä pidin.. Siinä on jotain niin dynaamista ja eloisaa siinä tahdissa... Ei tule mitään metronomi tykyttää tasabiittiä fiilistä kun väsyunyt viisikymppienen soitta nejättä vuosikymmentä niitä rumpuja kun ei muutakaan osaa työkseen tehdä... Laulajalla oli vähän fiilsitä, joka kyllä korvasi laulutaidin puutetta... Jooh... Eipä tästä varmaan muuta kannata sanoa... Outoa ja ihmeellistä saundia läpi linjan ja joikaisella tasolla... Sattuma on jumalamme.
0   +1 +2
 
DJ Berlin 12.03.2004
Ihan hyvä sävellys mutta laulaja oli jotenkin ponneton. Myös miksaus oli mielestäni huono.
Hyviä puolia olivat rakenne ja melodiat.
0   +1 +2
 
kudusai 12.03.2004
Perussuomi-rock ei ole iskenyt minuun oikeastaan ikinä. Biisi on genressään toimivaa ja toteutus on ihan kelvollinen, vaikka kitaran särö ei nappaa.
0   +1 +2
 
8
Salminen 12.03.2004
Äänenlaadulliset seikat ja miksaus ovat tässäkin kappaleessa selkeästi heikoin lenkki, mutta hyviä sovituksillisia ja soundillisia ratkaisuja on kuitenkin havittavissa. Biisinä ei ehkä ihan yhtä vahva kuin olisin Waurion tuotannon perusteella odottanut, mutta nättejä melodioita on tähänkin saatu mahdutettua. Päähän tämä ei ihan kyllä jää soimaan, mutta mielellään tätä silti kuuntelee.
0   +1 +2
 
Okapi 12.03.2004
Näissä Wario-tuotannoissa minua hämää aina suuresti kitaroiden soundit. Särö on todella kamalan kuulloinen, sellainen 80-luvun Suomi-rock -soundi, mikä ei ole koskaan miellyttänyt yhtään. Siis sellainen, jos sanalle "perus" olisi kuvaava sointi, tuo särösoundi olisi juuri se.

En myöskään pidä laulutavasta tahi äänestä laisinkaan, mikä osaltaan työntää varsin tehokkaasti luotaan.

Toisin sanoen, aivan liian perus-Suomi-rokki -meininkiä minun makuuni, ei tästä jäänyt oikein mitään käteen.
0   +1 +2