Seikkailuun

Peloukoufa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
veezay 14.10.2014
vokaaleissa on vähän sen tuntuinen efektointi, että sillä on jotenkin koitettu peitellä pientä laulutaidottomuutta, ja se toimii jotenkin päinvastaisesti. tällainen vähän kömpelö laulanta muuten ihan mukiinmenevän taustan päällä voisi toimia paremmin paljon luonnollisempana.

sisällöllisesti aika harmiton biisi. pelkkä tausta voisi olla kasin arvoinen, mutta laulu verottaa pakettia vähän miinuksen puolelle.
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 12.10.2014
Tutunkuuloista harmitonta suomipoppia 70-80-lukujen hengessä. Mukava meisinki. Kertosäe oli äärimmäisen laimea vailla koukkua ja seikkailuun -sanaa toistettiin liikaa. Lähinnä tästä johtuen pisteitä "vain" kahdeksan kappaletta..
0   +1 +2
 
7
JM 11.10.2014
Jotkut kohdat sanoituksissa tuntuu jotenkin kuluneilta kuten tuo "huojuu palmupuut" mutta kai tässä on haettukin vähän sellaista naivistista pop-juttua (ehkä?). Soundit on suht kohdillaan, hyvin toimii tuo kohta kun urkusoundi ensimmäisenä tulee sisään. Sävellyksellisesti tässä vois olla kovinkin hyvä biisi mutta sanoitukset ottaa vähän korvaan parissa kohtaa huonolla tavalla. Hyvästä sävellyksestä ja parista hienosta sovituksellsiesta kohdasta pisteet 7.
0   +1 +2
 
9
vvaurio 09.10.2014
Kyllä mä tykkäsin tästä. Tossa lauluosuudessa on jotain lievästi Baddingmaista, vaikkei tulkinta ehkä tavoitakaan ihan samanlaista herkkyyttä. Sävellys on tosi rennon melodinen ja haikea, sellainen samanaikaan iloinen ja surullinen biisi mitä Nuuskamuikkunen aina soittaa Muumipeikolle huuliharpullaan. Just tällänen biisi mitä voi kuunnella vaikka kesäyönä, neljältä aamulla, järven rannalla, kaljapullo kädessä, vanhoja aikoja muistellen.
0   +1 +2
 
9
vahtoma 14.09.2014
Onpas mukavan kepeä ja iloisen kevyesti rullaava biisi. A-osasta tykkäsin tässä biisissä kaikkein eniten. Itseasiassa helkkarin hyvä a-osa. Jos kertsi olisi ollut samaa tasoa niin tästä lävähtäisi täys kybä. Mennään nyt ysillä. Ja miltei unohdin: Hyvä toteutus!
0   +1 +2
 
9
unsky 09.09.2014
hyvä kesäbiisi. voisin kuvitella itseni biitsille, juomassa kylmää koffia tän biisin tahdissa ;)
0   +1 +2
 
Snacke 08.09.2014
Hauskat sanat, pidän kuutamolla:n ja muutaman muunkin jutun oivaltavista kaksoismerkityksistä. Sävellys herättää minussa halun tehdä Neil Young & Crazy Horse - pastissi tästä biisistä.
0   +1 +2