Dead to Me

Fractured Spine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
AkiPe 03.04.2014
Aika erilaista kun eka albuminne mutta hyvä! Olen eri mieltä toisen kommentoineen kanssa, musta tässä on tuotanto ihan ykkösluokkaista ja hyvin erottelevaa. En ole tällä mikserin soittimella kuunnellut vaan ladattua biisiä. Masterointikin kuulostaa ammattimaisesti tehdyltä tällaisen masterointia aloittelevan nyybin korvaan. Siitä olen samaa mieltä, että death/doomia tää biisi ei ole toisin kuin suurin osa kuulemistani biiseistänne.
0   +1 +2
 
7
Akeli 22.03.2014
Ei tätä ihan ensimmäisenä lähtisi death/doomiksi kyllä lokeroimaan. Siinä suhteessa petyin hiukan. Kenties melodic death lähimpänä näistä mikserin hyvin rajallisista vaihtoehdoista..?

Tuotanto on melko suttuista. Erityisesti rummut, jotka ovat vielä kaikenlisäksi melko pinnassa. Paremmilla soundeilla tästä saisi varmasti huomattavasti enemmän irti. Nyt homma puuroutuu heikohkon tuotannon takia sen verran pahasti, että suosikiksi tämä ei vielä nouse.
Biisi on hyvä, ei enempää eikä vähempää. Pitänee paremmalla ajalla tutustua myös muuhun tuotantoonne kunnolla. Ainakin pakko antaa plussaa mikserisivunne visuaalisesta ilmeestä
0   +1 +2
 
9
Hessuuh 11.03.2014
Niin kovaa musiikkia että aivotkin aktivoituu...
0   +1 +2