Burn With Me

Wagon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Kiinnosta intro ja riffi herättää kiinnostuksen. Myös kertsi laittaa pään nyökyttää tosin laulu meinaa hyökätä päälle. Pituutta voisi vähän nipistää, mutta jatkoon menee!
+2   +1 +2
 
sikki-six 12.03.2016
Pirtee poljento biisissä, tulee vanhat post-rock bändit mieleen. Laulajalla mageesti huoleton tulkinta. Kertsissä efektit menee snadisti överiksi.
+2   +1 +2
 
8
Kostiainen 24.08.2014
Jotenkin tutuhkon kuuloinen riffi introssa ja säkeistössä. Yllättävän pehmyttä laulua, mutta kertsissä on nostetta. Jotenkin liiaksi maan alta tulee saundit etenkin laulussa. Kitara on pääosassa. Menevä ameriikanrokkibiisi
+2   +1 +2
 
8
jabsonik 10.03.2014
Jännä länkkärimeininki soundissa. Toimiva melodia, vahva tunnelma ja kekseliäitä rakenneratkaisuja. Laulu ihan jumalattomasti kovempaa muissa osissa verrattuna a-osaan. Särölaulusoundi myös melko riipivä. Ehkä vähempi olisi riittänyt? Tempo muuten kasvaa melkoisesti biisin aikana. Lopussa hitusen hätäinen olo muutamissa välikkeissä.
+2   +1 +2
 
10
Felix N 20.12.2013
Mainio sävellys ja hienosti rullaavaa basso+kitara-meininkiä. Kertsin sähköinen laulusoundi omaperäinen, mutta laulajan ääni erittäin hyvä. Kaikin puolin hyvin soitettu, kova biisi.
+2   +1 +2