Zebrina

Lou Sypher

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ShobE 02.10.2005
alkaa tosi hyvin mun makuun, toi beatti tos alus on just hyvä :D kicki on kans hyvin tehty , melodiakin on ihan hyvä alkaa kyl ehkä vähän kyllästyttää loppuu kohden mut onneks se ees vaihtelee vähän muilla äänillä, rummut on kyl hyvin tehty ja basso on hyvä. miksaus on kyl onnistunut hyvin täs biisis ja rakenne puoli on kunnossa, ja jope kikoja löytyy :D ei voi muuta sanoo kul hyvä biisi, ihuun menee ja heti
0   +1 +2
 
8
Njah 03.03.2004
äijä vääntäny ihan hyvän biisin,laitoin looppaamaan joksikin aikaa ja ei kyl missään vaihees tullu mieleen pysäyttää eikä käyny ärsyttään,biisis alko aika jännästi ja siitä eteenpäin se kuulosti ihan hyvältä
0   +1 +2
 
Stocco 02.03.2004
Tämäkin alkaa liian pitkäveteisesti. Kicki kuulostaa kivalta. Baseline toimii. Vähän on juu tunkkaiset saundit, mutta kyllä tätä voisi hyvin polkata kun vauhtiin päästään. Aika simppeli vääntöä kuitenkin. Saisi olla lisä sälää ja muutoksiakin.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 02.03.2004
Mikä sitten on omaperäinen sävellys? Vaikea kysymys näinä aikoina, kun kaikki tuntuu olevan jo tehty. Tiedän kuitenkin, että tässä tapauksessa sävellys on harvinaisen epäomaperäinen. Jostain syystä sen on vielä kuviteltu jaksavan koko biisin pituuden ajan kiinnostaa. Ei, kiinnostus riffiin lakkaa ensimmäisen kerran sen soitua kokonaan. Kyseenalaista on myös laittaa kaikki instrumentit milloinkin soittamaan tasan samaa sävelkulkua (tai jotain todella lähellä sitä olevaa). Olisi ollut miljardimiljoonaabiljardia kertaa parempi idea (jos nyt riffiä ei lähdetä vaihtamaan kokonaan), että taustalla oleva toinen soitin vetäisi jotain ihan muuta. Toista ääntä, sooloa, jotain täysin pääkierrosta riippumatonta? Mitä vain muuta.

Alun hidas biitti (valmis biitti? jos ei, niin ei ainakaan turhan persoonallinen) turmeltuu täysin kun tuo nopea kixu-jumputus hyökkää sen päälle, paskoo sen suuhun, raiskaa sen pikkuhousujen läpi. Miksi, luoja, miksi!? Mautonta, hirveää, kamalaa.

En muutenkaan pidä tästä kyseisestä genrestä, mutta siitä huolimatta uskon tämän olevan alallaankin melko heikko esitys.
0   +1 +2
 
Snoze 02.03.2004
Olen tainnut arvostella tämän joskus aikasemminkin?.. Tulee ihan vanhat trakkeribiisit mieleen. En kolahda niin ei.
0   +1 +2
 
8
Imp 02.03.2004
olen mielestäni arvostellut tämän jo ringin ulkopuolella mutta en ole varma.kyllä olen! =).tää on kyl just hyvä.masterointia ois voinu tehdä tai parantaa.tasoja ois voinu nostaa tappiin niin ois ollu mahtipontisemman kuuloinen.biisi on kuitenkin hyvän kuuloinen loppujen lopuksi.vahva kasi.
0   +1 +2
 
Rhino 02.03.2004
Alkoi lupaavan utuisesti, mutta loppu olikin semmoista perus mättöä, joka ei oikein saanut minua innostumaan. Jotenkin jäi tasapaksuksi suoritukseksi toi loppuosa biisiä.
0   +1 +2
 
[ sam ] 02.03.2004
Kappale alkaa todella hienosti jännitysmelodioilla ja hyppää sitä crossfademaisesti nopeaan rumpupumppaukseen, jonka olisin toivonut olevan komppiratkaisu. Mutta ihan hienosti se toimii näinkin. Vähän vaihtelu tuohon säestykseen olisin kaivannut, mutta se taas olisi voinut pilata tämän setin.
0   +1 +2
 
7
Badmad 02.03.2004
Alussa luodaan mukavan painostava tunnelma. Hieman pelonsekaisesti odotan sitä alkavaa jumppaa. hmm. Eipä toi komppi nyt liian hc:ltä meikulle kuulosta. Tietsikkapurnukoista kuuntelen.. en keskity niinkään soundeihin tällä kertaa. Välin rauhallisempi paatos sopii hyvin joukkuun tummaan ja antaa lepoaikaa tosta naputuksesta :) on muutes semmonen olo, et tää on kuultu aikasemminkin.. enpä tiedä. Loppupeleistä käy vähän pitkänlaiseks, jotain varitaatioo tohon "melodiaan" ois saanu kehitellä.
0   +1 +2
 
9
Sun T 02.03.2004
Ihan ku oisin jo arvostellu samaisen biisin aikaisemminkin
noh eip ollu kommenttia täällä ni enpä ollu sit....!?
Ihan tiukkaa freeformia missä kaikki elementit
kohillaan...mutta melodian kanssa ois voinu
leikitellä/kikkailla reilusti lisää!! Kick hyvä, ilmeisesti
reasonista! Ehkä kickin "sointiaikaa" ois voinu
hieman lyhentää...? Noh muuten kyllä basso
mainio ja sopii hyvin jämäkän kickin kassa!
Melodia perus freeform tyylinen, mutta kuitenkin
huomasi että täysin omaa "käsialaa" !!=)
Oikein hyvä miksaus..mitä nyt 128kbps saa
selvää! Jään odottamaan innolla lisää biisejä
oli tää vaan sen verran tasokasta mättöä!!!!=)
0   +1 +2
 
kudusai 02.03.2004
Hmm, kuulosti jotenkin tutulta. Kenties uusi versio? No juu aina, kun näkee tuon hardnrg alkaa vituttamaan, kun tietää, että sieltä tulee jotain helvetinmoista jumputusta. Alku oli oikeastaan ihan mukava, kunnes tämä nopeampi kohta alkoi ja tuo rauhallisempi välikohtakin oli hyvä ja biisin melodiakin oli aivan omaa luokkaansa, mitä näitä biisejä on joutunut kuuntelemaan täällä.
0   +1 +2
 
Okapi 02.03.2004
Tuo uudelleentoistuva pummpausosa oli kyllä aivan turha. Soundit olivat jotenkin vähän tunkkaisen kuulloiset ja liian piikikäs basarisoundi ei miellyttänyt. Vaihdokset hitaasta osasta nopeaan tuntuivat vähän luonnottomilta, liian yhtäkkisiltä; epämukavilta. No joo, vähän tylsä biisi minun korvaani. Vaikka vaihtelua periaatteessa on, biisi tuntuu silti kovin monotoniselta, paljolti tylsien, yllätyksettömien soundien ja melodiakulkujensa vuoksi.

Enpä genreä muutenkaan kuuntele, joten voin olla hirvittävän väärässä, mutta tällainen on kuitenkin maallikon mielipide.
0   +1 +2
 
9
Dubbha 02.03.2004
Mmm... Miellyttävän kuuloista. Ihanat rauhalliset rummut. Nätti teema. Tätähän kuuntelee oikein mielellään. Nyt tuli mukaan tällane mukava tamppaus :) Tää teema sais kyl muuttua piakkoin...
No, tuon hiljaisuuden jälkeen jatko taas samalla alun melodialla, siitä ois kyl voinu jatkaa vaik millasel... Oho, seuraavan hiljaisuuden jälkeen alkokin jo muuttuu, toi noitten kahden hiljaisuuden välissä ollut osa olis kyl voitu jättää pois, tai sit sille tehdä jotain hieman radikaalimpaa, esim kunnon rumpusoolot. :/ Tiedä sit häntä. Lopussa taas ihan hyvää kamaa. :) Tykkäsin.
0   +1 +2
 
konemies_ 02.03.2004
hyvänkuuloisia soundeja tässä. Nopea biitti ei oikeen kyllä sovi tähän ja toi basari ainakin mun luureissa on liian iskevä elikä irstas.
Tästä tuli sellainen fiilis, että olen kuullut biisin ennenkin, liekö hyvä vai huono asia.
0   +1 +2