Pysähtyneet

ARTOmusic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
Musavelho 27.08.2019
Aika mitätön kappale. Ei oikein ole mitään mistä saisi kiinni, eli ei ihme että ei kisassa pärjännyt.
0   +1 +2
 
8
Hienosti toteutettu sovitus! Tykkäsin kun ei ollut liian "ranteet auki sovitus" tällaiseen tekstiin vaan mukana kauneutta.
0   +1 +2
 
8
Samara1 19.06.2014
upea laulu ääni :) hianosti sovitettu kappale vähän raskaammaksi ja sit myös vähän popahataviva vivahteita kuuluu. :) käy kuuntelemassa myös meidän musiikkia jos kerkeät http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
8
Mardello 29.01.2014
kumma kun ei kilpilussa pärjännyt, hieno tunnelmallinen tausta ja sanoitus on hyvä.
0   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 11.01.2014
Aivan mahtavaa Arto! Oon kuunnellu aikasemminki sun biisei, tätä en! Mitä idioottei siellä uuden musan skabas oikeen on, kun ne ei hyvän päälle ymmärrä mitään! Niitä pitäis lyödä! :) Ei vaiskaa...

Jotenkin tän biisin herkkyys ja sanat koskettaa muhun. Sävellys on tosi kaunis! Jotenkin toi sävellys lumoaa mut niin, että en ees analysoi samal taval sanotuksii ku yleensä. Ku yleensä pienetki asiat sanoituksissa häiritsee mua, mut nyt en osaa sanoo sun sanotuksist muuta ku, että hyvät on ja toimii. Joten sanotusten analysoinnin jätän. Biisin aihe koskettaa mua! Tukee todella paljon sävellystä.

Sit tää sävellys on mun mielestä parasta tässä ja biisi itse! Noi soundit (onks toi joku kello tai joku, iha sama kuitenkin) Kuulostaa pirun ihanalt tähän biisiin! Ja siis kaiken kaikkiaan, jokainen soitin tukee toistansa hemmetin hyvin!

Mä en oo tyytyväinen tähän mun arvosteluun, yleensä osaan sanoo perusteellisemmin ja vielä tän kerran kun tulee artisti kenen musasta oikeesti digaan valtavasti! Mut siis kympin suoritus!
0   +1 +2
 
8
Felix N 08.01.2014
Sympaattinen biisi ja hyvin toimii. Sovituksessa paljon yksityiskohtia, joista pidän, kuten tuo kellon tikitystä muistuttava ääni, joka luo tunnelmaa sekä nuo kertsin rummut, jotka hyppelevät kaiuttimesta toiseen. Pidän juuri tuo tyyppisistä rumpujutuista. Melodioiltaan tämä oli hyvää perus-suomipop-menoa, mutta jos biisin maailmaan uppoutuisi syvemmälle, eikä näin parin kuuntelukerran pohjalta arvioisi, niin biisin vahvuus tulisi varmaan vielä paremmin esille.
0   +1 +2
 
Jan C 29.12.2013
Hienoa, että osallistuit UMK -kisaan. Seuraan niitä tarkkaan. En nyt lähde kuitenkaan pohtimaan miksi juuri tämä ei päässyt jatkoon. Tämähän oli virkistävää vaihtelua täällä kommenttiringissä, mahtipontinen balladi kotimaisella kielellä. Mageeta. Hieno kaari biisissä, vaatii täysin auetakseen muutaman kuuntelukerran, joka on sinällään merkki kestävästä biisistä. (Ei siis mitään kertakäyttökamaa.)
0   +1 +2
 
Ville* 24.12.2013
kyllähän tuon loppuun asti kuunteli. ei nyt suuremmin meitittavaa. teknillisesti kuitenkin omasta mielestä täydellinen.
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 23.12.2013
Tuotannollisesti ilman muuta täysin valmista ja miksei sopisi sinne UMK-osastolle. Hiukan ehkä olisin odottanut, että kappale jotenkin aukeaa enemmän loppua kohti, tässä kyllä rakenneltiin jotain suurta erittäin taitavasti.
0   +1 +2
 
10
MC GuNDALF 08.12.2013
No olipahan kappale. Helvetin hieno tunnelma. Tulkinta herkän riipaiseva ja sanoitus hienosti maisemaa maalaileva. Tällä biisillä vois saada pesää. Voiskohan tähän tulla fiittaa tai fistaa.
0   +1 +2
 
6
murtajat 02.12.2013
Laulu on se, jonka varassa tämä toimii, eikä sekään kovin paljon ole. Kertsissä se lisäksi peittyy liian massiivisen taustan alle. Vähän persoonattomaksi jää. Sävellykseen, sanoitukseen ja tuotantoon on kyllä panostettu, mutta se ei valitettavasti riitä. Ainakaan ruikuttavat sanoitukset ei meikäläiseen iske millään tavalla (ei millään pahalla, tämä on yleinen suomi-iskelmän ongelma). Jotain killeri-ideaa sekä parempaa ulosantia ja toteutusta UMK:ssa pärjääminen tosiaan vaatisi, eli töihin ja ideoimaan. Eteenpäin vaan, sanoi mummo lumessa.
0   +1 +2
 
9
Jännä äänimaailma, tuo kellonraksutus, sekä elokuvalliset äänimaailman elementit. Tuotannollisesti tosi kaunis kokonaisuus, kenties isompaa vokaalikertsiä kaipasin, sellaista huipennusta. UMK-aiempien vuosien tason ottaen huomioon, mitähän jatkoon pääsi, jos tämä ei päässyt.
0   +1 +2
 
9
Jännä äänimaailma, tuo kellonraksutus, sekä elokuvalliset äänimaailman elementit. Tuotannollisesti tosi kaunis kokonaisuus, kenties isompaa vokaalikertsiä kaipasin, sellaista huipennusta. UMK-aiempien vuosien tason ottaen huomioon, mitähän jatkoon pääsi, jos tämä ei päässyt.
0   +1 +2
 
9
Kaasunaamari 10.11.2013
Kiva tunnelma. Mahtava ääni laulajalla, joka sopii hyvin musiikkiin. Jotenkin kesäinen fiilis tuli kun kuuntelin tota. Harmi ettei jatkoa herunut!
0   +1 +2
 
sikki-six 08.11.2013
Nyt on tuotannossa syvyyttä ihan eri tavalla kuin keskivertobiisissä k-ringissä. Laadukasta työtä. Omaan makuun biisissä on hiukan turhan imelä melodiakulku ja lyriikka, mutta monille tämä varmasti maistuu.
0   +1 +2
 
9
Immunity DBL 05.11.2013
hyvän kuuloinen soundi ja tosi mahtava kaiku laulussa...

paremmaksi ei kai musiikki tästä tule. Tosi leijaileva ja kaunis kappale :D

miksaus on kohdallaan ja tosi mielellään kuuntelee näitä sun iskelmä kappaleita...
0   +1 +2
 
Snacke 03.11.2013
Kivaa kun ei oo tunetettu tukkoon laulua. Tää vois toimia vähemmänkin tuotettuna, kiinnostais kuulla pelkällä akkarilla tai vaikka hieman epävireisellä kapakkapianolla ääni sunnuntaikäheänä vedetty versio. Pannatut rummut ei helikopterin lailla veis huomiota tekstistä - oon kyllä minimalisti että mulla on tällaisia ajatuksia usein. Lisää vaan biisejä, tätä kuuntelee ihan mielellään.
0   +1 +2
 
10
Huzla-Osku 02.11.2013
LOPETA AJOISSA!. Sinun kappaleesi EI KUULU MIKSERIIN. Vaan julkisuuteen. Äänesi on aivan mahtava!. Ja miksauksessakaan ei ole mitään moitittavaa. Pyri pääsemään samantien jonnekkin minne muutkin mahtavat artistit pääsevät! 10/10!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Hyvä biisi ja taitavasti rakennettu. Ja laulettu tosi tunnelmallisesti. Omaan makuun toimisi parhaiten jos olisi tuo lauluraita ja sen takana niiden sun vanhojen bändijuttujen tyyliin tehty tausta. Mutta tämä on tietysti makuasia. Erittäin hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
R-iQ 29.10.2013
Todella hyvin tehty biisi, taustassa on paljon kivoja pikkujuttuja ja rytmiraita on hieno. Mutta UMK hengessä uskollisena on biisiä esittäessä kaikki jättäneet kivekset pukuhuoneeseen ja kaatanut siirappia tilalle.
0   +1 +2
 
8
Kimble Hook 28.10.2013
laulut vähän ontuu mutta kipaleena hieno kokonaisuus
0   +1 +2
 
8
vvaurio 27.10.2013
No joo, tosi hyvin teknisesti toteutettu, ei mitään moittimista sinänsä. Tässä vähän kuitenkin tulee sellanen olo, että sitä siirappia on kaadettu noiden sanoitusten päälle ihan ämpärillä... ei sinänsä mitään, nätti ja herkkä kappale, mutta mun mielipide on että vähän hienovaraisempi lähestyminen toimisi ehkä paremmin.
0   +1 +2
 
klawie 26.10.2013
Lauluääni on ihan törkeästi liian kaikuisa ainakin alussa ja kaikissa hiljaisemmissa kohdissa. Perinteisen kuuloinen, toimii hyvin.
0   +1 +2
 
9
slivarit 26.10.2013
Dramaattinen, kiinnostava aloitus. Kiva tauko tuossa 1.40 kohdalla. Musta tää rakentuu tosi kivasti ja persoonallisesti siihen nähden, että kyseessä on aika populaaria kamaa, joten vähän ihmettelen, ettei tällä ole edetty mihinkään UMK-kisassa. Ehkä homma kosahti siihen, että laulusoundisi ei ole persoonallisin mahdollinen, mikä ei tässä tapauksessa kyllä mua liikoja häiritse. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
minatune 26.10.2013
Pätevän kuuloista ja hyvin sovitettua modernia suomi-iskelmää. Melodia jäisi paremmin mieleen, jos siinä olisi vähän terävämpää koukkua mukana.
0   +1 +2
 
8
Saunatonttu7 25.10.2013
Mukava tausta. Olisi saanut rummut sun muut tulla mukaan aikasemmin. Laulu kuulostaa huomattavasti paremmalta, kun on rytmiikka alla.
0   +1 +2
 
rviinama 24.10.2013
No niin, mukavaa menoa, kokonaisuus on hanskassa, ei mitään hävettävää, kyllä tätä helpaisi kuunnellä suuremmillakin estradeilla. Jotakin kuitenkin jää puuttumaan, että nappaisi. Minusta kappaletta vaivaa tyylittömyys ja se tulee esiin varsinkin B-osassa. Siinä sovitus ei toimi, rumpumassa vie pääosan ja A-osan maukkaat laulu-ja string-osat eivät jaksa kannatella riittävästi. Laulusaundi on persoonallinen ja sointi ei paha, mutta jotakin jää puuttumaan.
Kappaleen voisi sovittaa pari pykälää korkeammalta, näin matalatkin äänet soisi paremmin.
0   +1 +2
 
9
Tuomo 22.10.2013
Tyylikäs ääni, hyvät soundit ja sanat toimii. Toimivaa poppia kyllä, mielellään kuuntelee toisenki kerran.
0   +1 +2
 
HiljaisElo 18.10.2013
Täs on kiva tunnelma heti alusta alkaen... Tausta on tosi kivan kuulonen... Laulutki tuntuu sujuvan hyvin, hyvä ääni sullaaa... Joo tää on kyl tosi hyvä vaik en tällästä musaa normaalisti kuuntelekkaa...
0   +1 +2
 
Kostiainen 17.10.2013
Vähän synkähkö kappale, toisaalta jonkinlaista toivonkipinää olin melodioissa kuulevinani kertsissä ja näin. Ei huono kipale, mutta eipä tämä minkäänlaista innostustakaan herätä. Siinämielessä tyypillistä UMK matskua..
0   +1 +2
 
MSV-Studio 16.10.2013
Hyvän kuuloista soittoa ja laulua. Laulu on miksattu hieman "irti" biisistä. Sävellys on mainio ja sovituksessa hyviä yksityiskohtia.
0   +1 +2
 
ex4 16.10.2013
Omaan korvaan peruspoppia. Hyvin tehtynä, toki. Siellä täällä ihan hyviä sovituksellisia juttuja; esimerkiksi siinä 1:45 tietämillä "Kello ollut ikuisuuden kahdeksan" kohdalla vokaalit jäi ainoaksi elementiksi. Ei välttämättä kamalan omaperäistä, mutta siinä kohtaa toteutus toimi mainiosti.

Ehkä suurin häiritsevä piirre oli kertseissä rauhattomat rummut jotka jotenkin hyppi korville ja kuullosti niin kovin synteettisiltä. Jossain määrin soundimaailma oli aika muovisen oloinen. Veikkaan, että laulua lukuunottamatta koko kappale oli tehty koneella. Ei siinä, popissa tämäkin on sallittua. Itse pidän vaan luomummasta otteesta.
0   +1 +2
 
tmexperience 15.10.2013
Vähän tietysti tulee alerttia päälle jo kättelyssä, jos artisti itsekin toteaa sanojen olevan "syvälliset". Ihan mukava kappale ja toteutus joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 15.10.2013
tuotannollisesti tosi hyvää työtä. sanoitukset sitä perinteistä minä -muotoista diibadaabaa, ei hirveästi jaksanut kiinnostaa...
0   +1 +2
 
8
Project 66.6 14.10.2013
Biisi toimii alusta loppuun ja yllättävää hienosti parissa kohtaa. Melodia ja ylipäätänsä koko sävellys on mukavaa kuunneltavaa. Laulajan äänessä itsessään ei ole mitään vikaa, mutta vähän väliä osuu hitusen nuotin viereen ja välillä se tuntuu olevan ehkä hitusen liian pinnassa. Mutta tästä on hyvä jatkaa =)
0   +1 +2
 
8
Project 66.6 14.10.2013
Biisi toimii alusta loppuun ja yllättävää hienosti parissa kohtaa. Melodia ja ylipäätänsä koko sävellys on mukavaa kuunneltavaa. Laulajan äänessä itsessään ei ole mitään vikaa, mutta vähän väliä osuu hitusen nuotin viereen ja välillä se tuntuu olevan ehkä hitusen liian pinnassa. Mutta tästä on hyvä jatkaa =)
0   +1 +2