Say Goodbye

AUBERGINE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
oulamon 02.12.2013
tässäkin kappaleessa on hieno meininki,,. vähän enemmän valtaa kitaralla. tähän saisi mahdutettua mukaan jotain matalia hämyääniä. alkuun. tuo koneella tehty rumpu oli hieman lattea. jos näihin biiseihin liäisiä koneella tehtyja efektejä ja rumpufillejä yjs. tekisi se tästä suhteellisen tasapaksusta meiningistä hiemasn reteemmän. kokeileppas kompreessoida kitaraa 3:1 attqak 3.1 relese autoole ja thresholdia 11-19 ja lisäät aluksi vähän reverbiä ja säädät panoroinnin keskelle alat sitten vasta miksaan kitaraa. ihan pikku vinkkinä.

toi sun miksaus on hyvä mutta biisistä sa elävemmän kun miksaa vähän rohkeammiin, lauluun en koskisi juuri ollenkaan pientä kohinaa siinä on en tiedä johtuuko se reverbistä sitten vai mistä.. tuo tahti on ihan ok vähän vain entistä löysemmällä otteålla niin kyllä tästä popartisti vielä tulee ellei se sitä ole jo. vielä vanhat kunnon chinapellit ja digitaaliset efektit käyttöön niin kybättäsin nää kakki joten saat tän takia vaan kahdeksan pointsii tälle.
0   +1 +2
 
-TJ- 26.04.2013
Tämä oli hyvä kappale myös! pidin erityisesti siitä että kappaleessa säilyi tempo samana ja se oli jotenkin puolitehoinen, eikä lähtenyt kaahailmenaa, se vetosi minuun. Toimi itsenäisenä parhainten tähåän mennessä kuuntelemistani ja näillä saundeilla vieläpä!
+2   +1 +2
 
10
marshal 04.02.2013
toimii vitun kivasti hyvät kepit laulu toimii siististi
+2   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 02.02.2013
Eka kertsissä on hieno rytmi ilman rumpuja, ei ehkä olis tarvinnut ollenkaan loppuun virveliä, en tiedä. Väliosa toimii. Synajouset sopii hienosti. Lopetus on hyvä, koska ei ole tavanomainen kertsin lopetus. Laulusoundissa on mun makuun hieman liikaa ylätaajuuksia, kuulosta pikkasen ohuelta. Aiemmin sulla on ollu parempi laulun miksaus. No se on makuasia. Mutta biisinä tämä on parempi ja kehittyneempi tai ainakin sovitetumpi, kuin aikaisemmat. Kokonaisuutena erittäin mietityn ja valmiin kuuloista. Jos ite oisin laulanut, olisin viimeiseen kertsiin revitellyt kunnolla.
+2   +1 +2