The Easiest Moments

Formed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Tommi T 08.07.2009
Moi!

Uusi maailmanlaajuinen musiikkikilpailu on avautunut! Etsimme uusia loistavia kappeleita ja vuoden lopussa valitaan The Best New Song in The World 2009.

Lue lisää http://www.thebestnews...
0   +1 +2
 
9
ratpatbat 25.01.2006
Alkusoitto toi mieleen Soundgardenin (jostain syystä), siihen lisättiin 'brit' tyylistä lausuntaa joka räjähti Rage Against the.... tyyliseen ajoon. Hauska.
Soundit ja miksaus oli meitsin mieleen, hyvähyvä. Täytyypä kuunnella enemmän jätkien tuotoksia.....
0   +1 +2
 
8
Rion 18.10.2004
Minun mielestäni ensimmäiset 45 sekuntia olivat ihan turhia. Olisi suoraan lähteä liikkeelle tuolla nopeammalla osuudella. Kuitenkin varsin toimivaa meininkiä, vaikka en tiedä juuri mitään tästä tyylilajista. Kertsi oli mielestäni parasta tässä biisissä. Siinä oli juuri sitä menoa mukana, mitä odotinkin. Paikoin mieleeni pulpahti mission impossible leffan tunnarikin. Varmaan tuon kitarasoundin ansiosta. Jos olisi sisältänyt enemmän tuollaista kertsin tyylistä vauhtia, olisi tämä soinut korvaani paremmin, mutta toimii tällaisenaankin ihan hyvin.
0   +1 +2
 
Pitk 06.10.2004
Alussa kitaran vireessä toivomisen varaa. Perkussiot hyvä idea introssa. Kertosäkeen kitarasoundit aika epäselvät. Tokassa säkeistössä aika vaikutteet tulevat aikas selkeästi esiin. Rumpuosastossa voisi olla enemmän lätinää ja jytinää, haitsu tulee kaikesta yli. C-osassa laulu hukkuu johonkin takavasemmalle. Tarkoituksella?
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 06.10.2004
Kertosäe oli todella hyvä. Ja meno kertsiin... Tuli mieleen vähän jopa vanha Faith no more.. Jep.. Kertosäkeessä laulukin toimi hyvin. Normaalisäkeistön laulu oli taasen aika laimea. Mutta kyllä tämä biisi potki ihan mukavasti. 9.
0   +1 +2
 
9
juss1 06.10.2004
Niinpä lähtee mukavan melodisesti. Laulajan lievä maanisuus miellyttää, mutta en välttämättä tahtoisi osua hämärällä kujalla vastaan...
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 06.10.2004
onhan siinä munaa ainakin.. ei ehkä ihan mun tyylistä, mutta ihan hyvib toteutettu.
kertsissä biitit rullaa ja meno yltyy sopivasti. ei yhtään huonompaa matskua kyllä.
0   +1 +2
 
orion903rock 06.09.2004
biisi on ihan jees mutta jotakin siitä puuttuu... varsinaisesti en muutenkaan pidä Nu-Metallista mutta eiköhän tälle kuuntelioita löydy
0   +1 +2
 
10
Henull 06.09.2004
(kommenttirinki) Niin kyllä lähtiki rauhallisesti,liiankin...mutta kyllä loppuakohti paranee aivan vitu paljo!!!!
kybä!!
0   +1 +2
 
8
jmm 06.09.2004
Kommenttirinkissä.

Hassua kun tuleekin heti perään samalta bändiltä toinen biisi. Tähän pätee hyvin pitkään samat kommentit kun tuohon toiseen jonka kommentoin. Mutta tässä on parempaa itse biisi ja laulusoundin kliinisyys ei häiritse niin paljoa. Kun kuulee peräjälkeen kaksi biisiä samalta bändiltä on helppo todeta, että bändi on hyvin taidokas ja biisitkin toimivat vaikka eivät minua ihan hirveesti liikuta. Mutta se onkin tyylikysymys, kun en juuri tän tyylin metallista tykkää.
0   +1 +2
 
Effekt 06.09.2004
Hehe... Anteeksi nyt vaan, mutta alun näppäily kitarasta tuli mieleen Crazy Townin Butterfly... :) Edelleen pyytäisin vokalistilta enemmän aistittavaa toteutusta, koska tämä ei oikein herätä mitään tunteita nyt, vaikka soitannollisesti ja soundillisesti hommatoimiikin oivasti. Lisää omaperäisyyttä pyytäisin myös biisien suhteen, mutta eihän tätä haukkumaan voi ruveta...
0   +1 +2
 
drlecter 06.09.2004
Laulajan tatsi ärsyttää alussa mutta kuunnellessa pitemmälle alkaa tottua. Lausumisessa parantavmisen varaa on silti.

Kitarat meinaa vähän jäädä taustalle. Odotin että ne tulisi oikein lähelle runttaamaan.
0   +1 +2
 
kara 06.09.2004
yläättävän hyvä biisi kertosäkeestä tykkäsin varsinki...vaik en oo hirvee tän tyylin ystävä -kommenttirinki-
0   +1 +2
 
8
Mice 10.07.2004
kipale sinänsä mainio...vaikken kyseisen tyylisuunnan suurin fani olekaan niin kyllä kolahti!
0   +1 +2
 
8
Averell 10.07.2004
Erilainen kitarakuvio alussa. Alku ei luvannut niin hyvää kuin tästä myöhemmin tuli, laulajakin tuntuu saavan lisää virtaa biisin edetessä. Väliosassa kelvollista kuviota, välillä laulu tosin vähän hiljaisella
0   +1 +2
 
9
Cerefi 27.07.2004
Kertosäe kuulostaa tosi ovelalta, mutta se voisi kuulostaa paremmalta, jos se laulettaisiin yksin eikä 2-3 ääntä päällekkäin. Tässä on kuitenkin todella paljon ainesta, eikä muutama moka kaada sitä. Tämän kappaleen kitaransoitto on taidokasta, laulu kuulostaa musiikkiin sopivalta, mutta tuo kertosäe kuulostaisi siis yksin laulettuna paremmalta.
0   +1 +2
 
8
tilkka 27.07.2004
Hieman sekava kokonaisuus. Laulaja suht hyvä, mutta hieman säröä kertsin lauluun. Rumpali heitää hienoa komppia.
0   +1 +2
 
8
zood 27.07.2004
Laulajalla on ainakin hyvä ääni, vähän ponnettomasti lähti biisi käyntiin ja jotenkin tuo vaihto tohon rankempaan osioon ei oikeen räjäyttänyt mun tajuntaa. Biisi on ihan kiva mutta jokin nyt on vähän pielessä tossa soundissa, jotenkin jää vähän vaisuksi, vähän helpotti kun väänsin nupit kakkoon mutta kitarat on aika diskanttivoittoisia ja osa rumpusoundiesta on aika reilusti vedetty oikeelle mikä vähän häiritsi.
0   +1 +2
 
8
SarQ- 27.07.2004
hyvält kuulostaa tää alku.. laulajal vähä hentoine ääni. nyt kyl meni fiilikset ku alko tää biisi. hyvät melodiat mut jotenki ei potki nosta mun fiiliksii. Hyvin soitettu joka tapaukses, iha tuotannolisesti kelpo kamaa. Mut ei natsaa mun korvii nyt just :P
0   +1 +2
 
Manta Ray 27.07.2004
Joo kyllä se kertsi sieltä singahtaa.
Väliosa ilahduttaa myös..vaikka ei nyt pitkä olekaan.
Jotenkin kuitenkin jonkinlainen "irrallisuuden" tunne vokaaleissa häiritsee hieman, johtunee ehkä hieman jäykähköstä englanninkielestä.Niinkuin tämäntyylisissä usein-on niin perhanasti sanoja nopeasti suollettavana ja jos se ei ole äidinkieli tai muuten hemmetin hyvin hallussa niin usein tuntuu tältä...
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 27.07.2004
Tuntuu olevan jotenkin vähän etno-meininki ensin alkuun. Mikä pisti vähän korvaan oli, että vaikka laulaja vetääkin englanniksi, niin valitettavasti ääntää todella suomalaisittain.
Kitarat ja bassorumpu miksattu aika hiljaiselle. Lautasissa ja hi-hatissa taasen tosi diskanttipitoinen ääni, jopa siinä määrin että rupeaa ottamaan korviin.
Ei tämä kyllä minun tajuntaani mitenkään räjäyttänyt.
0   +1 +2
 
7
alanis 27.07.2004
Alun kuultuani odotin enemmän. Kertosäkeestä en tykännyt. No, soitto kulkee kyllä ihan hyvin. Jos yleensä tällaisesta tykkää, niin kai sitä voi tästäkin pitää.
0   +1 +2
 
8
Lehhtonen 27.07.2004
Tässä on hyvät hetkensä, bändisoitto toimii ohkasista soundeista huolimataa ja esimerkiksi ne tauot kertsien edessä on helvetin hyviä kikkoja. Mutta mutta.. laulajaemsiille pitää juottaa pari bisseä, että se ottais vähän rennomman ja aidomman tatsin ennen kuin alkaa pistää lauluja purkkiin..
0   +1 +2
 
8
jouni 29.07.2004
Hienosti lähtee liikenteeseen. Etenkin rytmiosastosta plussaa. Myös kitaristille alkuosan/rauhallisemman osan aivoituksista. Kertsissä kitarat olisi saanut olla lujemmalla ja haitsu pienemmällä. Haitsu tuntuu tässä hautaavan muut jutut alleen. Jopa laulu tuntuu katoavan, eikä sanoista saa selvää, paitsi silloin kun nuo tietyt sanat on tuplattu. Laulu oli energistä, mutta etenkin kertsissä vaivasi melodian vähyys laulussa. Laulaja oli selkeesti panostanut Rage Against Machine tyyliseen esitykseen. Toki toi rytmiin perustuva tekstilainien käyttö on tehokasta, mutta olisin kaivannut vähän enemmän huomiota myös laulumelodiaan ja ehkä jopa stemmoihin, pitäen silti tuon rytmisen laulun mukana. Vähän vaikeesti selitetty, toivottavasti ymmärrätte:) Eli kertsissä oli lausunta 10 arvoista, mutta laulu 6 arvoista, sanotaan näin. Nää on tietty makuasioita, joku varmaan tykkää ihan kybäl. Energiaa biisissä on kiitettävästi ja sopivasti mättöä ja pieniä suvantovaiheitakin. Kaikenkaikkiaan kokonaisuutena biisi on oikein potentiaalinen lajityypissään, pientä hiomista vailla.
0   +1 +2
 
8
Michikawa 29.07.2004
Soundimaailma on ihan ok, mutta vokalistin äänenkäyttö ei oikein miellytä. Räppäys tuntuu epämääräiseltä ja äänessä ei riitä tarvittavaa tiukkuutta ja vääntöä. Biisi itsessään on asiallisen oloinen, mutta ehkä liikaa genren kliseitä hyväksi käyttävä. Omaa, persoonallista otetta ei oikein ole. Samoin tuo hiljainen paussi ennen kertosäettä ei oikein toimi, jonkinlainen siirtymäosio olisi parempi. Soitanta on teknisesti laadukasta, siitä plussaa.
0   +1 +2
 
8
Biosexual M 29.07.2004
Biisin käynnistyminen kestää jonkin aikaa. Mielessäni jo moitin hieman genren nimenvalintaa, mutta tulihan sitä rautaakin sieltä. Junarumpu toimii ihan mukavasti biisiin. Yllättävän mukavasti. Itse jos olisin saanut olla päättämässä miksauksesta olisin jättänyt rummut selkeästi taaemmas, tällä hetkellä kitaroinneista ei tahdo saada selvää. Biisin arvostelu vaikeutuu kun ei tiedä mitä kuulee. Siis raskaammissa kohdissa. Biisi toimii hienosti ja luonnollisesti kaikenlaisista bassosooloista/filleistä kuuluu antaa erikoisbonus, joten tässä nallekarhu ja ilmapallo. Olkaa hyvät. kr
0   +1 +2
 
9
rautakoura 29.07.2004
Näppärä alku ja ihan jees kertosäekin. Soittokin kuulostaa ammattitaitoiselta, ainoa miinus multa tulee englannin lausumisesta. Suomeksi laulettuna tämä voisi olla radiokamaa.
0   +1 +2
 
7
damake 29.07.2004
Alku ihan lupaavan kuuloinen, ei mitään moittimista. Kova meno alkaa ehkä aika vaisusti, olis voinut olla jotain nostetta ennenkö mättö alkaa. Lepposien ja villien kohtien vaihtuessa tuntuu että biisi vaihtuu.. Ihan laadukkaan kuulonen biisi.
0   +1 +2
 
8
Putte 29.07.2004
Laitteet on ilmiselvästi kunnossa, mutta hieman vaikuttaa että kärsitte luovuuden puutteesta. Tässä ei mielestäni ollut mitään erityisen omaa, eikä oikeastaan mitään mihin voisi tarttua. Soitatte kyllä ihan kiitettävästi, mutta ei tämä biisi silti millään tavalla säväytä.
0   +1 +2
 
7
samueltubak 03.08.2004
kitarat kovemmalle ja rähinä päälle.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 03.08.2004
Hienot kitarat a-osassa ja hyvä meininki muutenkin. Laulu edelleen kolahtaa etenkin tuossa alussa korvaan ääntämisineen. Soundipolitiikka omaan makuuni liian "tynnyrimäinen", eli kaikua on.
Paras näistä mitä bändiltä olen kuullut.
0   +1 +2
 
Klokuttaja 07.08.2004
Hyvä intro ja kertsistäkin löytyy jonkinlaista potentiaalia. Laulajan englannin ääntämisellä ei vielä maailmaa valloiteta, lisää duunia sillä alueella. Muutenki oikeestaan harmittaa, että vokalisti on meikäläisen makuun aivan liian pehmeä näin jämäkkään musaan. Soundit ok, vaikkakin liian ohuet meitsin mielestä, enempi jyrää varsinki kitaroihin ja avot, sitten kana pissii. Jotain omaperäistä tästä myös löyty, sillä ei tullu heti mikään toinen bändi mieleen ja se on aina yes.
0   +1 +2
 
9
ÄSSÄ poika 07.08.2004
Eikös tää o samaa musaa mitä korniki tekee?Piti kyllä muuten paikkansa ton kertsin kaa,koska se oli aivan sika huippu mahtava!muuten ehkä vähän tylsähkö biisi,siis meinaan oikeestaa melkee vaa säkeistöjä.HIENOO!(mut ei täydellist...)
0   +1 +2
 
9
Miq 18.05.2004
Täs oli menevä meininki ja kertsi oli tosi hyvä... JEES!!!!!!
0   +1 +2
 
7
Pohjolan Tytär 10.05.2004
Olen samaa mieltä siitä, ettei se nyt tajuntaani sentään onnistunut räjäyttämään. Mutta noh, kyllähän sen kuunteli ja vielä jopa mielellään. En vain pitänyt paljon laulajan soundista ja oikeasti odotin jotain pontevampaa. Kitara oli kuitenkin napsakka.
0   +1 +2
 
5
lateralis 02.04.2004
ei se ainakaan mun tajuntaa räjäyttänyt. se ei ollut vaan kovin hyvää ja laulukin oli aika rallienglantia.

lateralis.
0   +1 +2
 
9
spiritworld 29.03.2004
Kuulostaa jotenkin Limp Bizkit/Papa Roach sekoitukselta.
Hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
7
Aleksis XVI 26.03.2004
no ei tää musta kovin nu-metallilta kuulosta.pikemminkin jotain hard rockia.lauluista ei oikein saa selvää.kitara ihan kiva.sekä kertiksessä,että välisoitoissa.eipä tässä muuta.keskitason biisi.
0   +1 +2
 
Snoze 24.03.2004
Eipä ole minun muusiikkiani tämä, mutta ei tää nyt ihan hirveetä kuraakaan ole.
0   +1 +2
 
8
dumbsterband 24.03.2004
ei nyt ihan mekän musaa mutta parempaaaa mitä normaalisti tulee mikserin kommenttiringin aikana.tykkäsin skitan soundeista ja tosta virvelin soundista....tämä on kokonaisuutena toimiva biisi joten annetaan siitä sellanen kahdeksikko.
0   +1 +2
 
8
kudusai 23.03.2004
Ihan kiva biisi, kieltämättä kertsi ei räjäyttänyt tajuntaani, odotin ehkä enemmän mättöä siihen, laulajan äänestä pidin, ääntämys on hyvä ja sanoista sai hyvin selvää.
0   +1 +2
 
8
HollowOne 20.03.2004
Tässä biisissä ei säväyttänyt oikein kunnolla kuin kertosäe. "Soolo" oli myös oikein hyvä kohta. Soundit on kuitenkin kohdallaan ja jälki hyvää, eli arvosanaksi vahva 8.
0   +1 +2
 
9
jimbow 09.03.2004
Intron aikana hiipi mieleeni pelonsekainen ajatus crazytownista perhosineen, mutta onneksi turhaan. Säkeistöihin haettu akustismainen lähestyminen ainakin erottaa kappaleenne muista vastaavista. Instrumentit kuuluivat selkeästi ja puhtaasti, mikä on hyvä asia. Kertosäe kuulosti erittäin hyvältä, kuin myös soolo basso-osuuksineen. Vokaalit olivat täynnä hyvää, selkeää ääntämistä. Sanoituksellisesti kertosäe oli erinomainen. Säkeistöt eivät puolestaan jostain syystä oikein vakuuttaneet. Koska kappale ei iskenyt kybällä, en myöskään anna kymppiä.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 20.02.2004
siistit irtonaiset soundit.
biisi idea hyvä, mutta....?
0   +1 +2