Keskeneräisten Biisien Galleria osa 1

Zomby Woof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sikki-six 18.11.2012
Ohhoh, mikä läjä. Ehkä kuulijaystävällisempää olisi itse vaivautua kuuntelemaan matsku läpi ja valita parhaat. Ihan hauskaa soundia tuolla kyllä on välissä.
0   +1 +2
 
4
Sincreation 10.11.2012
Pakko myöntää etten kuunnellut kokonaan, mutta jäi vähän ihmetyttämään miksi laittaa tänne ja varsinkin kommenttirinkiin läjä puolvalmiita juttuja joista ei nyt mistään mikään hyvä fiilis jäänyt? Tekisit valmiita tuotoksia ja laittaisit niitä sitten arvosteltavaksi. Nyt annan nelosen koska tämä kokoelma ei kuulu kommenttirinkiin.
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 26.10.2012
Täähän on mielenkiintoinene pläjäys !

Tosi kiva meno näissä kaikissa pätkissä...
pitkä mutta tosi kiva ottaa makuu asento sohvalle ja nauttia... jotkut pelästyvät varmasti pituutta mutta niinkuin omatkin kappaleet mulla on haukuttu liian pitkiksi niin mä ite kyllä pidän musiikista niin että miten biisi voi des olla liian pitkä :/ Pakko antaa kymppi sillä varmasti joku kohta kolisi, se on luonnonlaki...17 minsaa ja monia hyviä paikkoja :D
0   +1 +2
 
Thoun 26.10.2012
Ennio Morricone sekasin syntikan ääressä ainaki ekas ;D hyvä että on paljon ideoita, näistä vaa valmiita tekemään!
0   +1 +2
 
Neemu 25.10.2012
Ihan kivaa soitteloa. Pitänee fiilistellä uudestaankin ->
0   +1 +2
 
10
Hillo-munkki 23.10.2012
Erittäin psykedeelistä. Jokin helvetin takii tää toimi, vaikka niin erilaiset osat. Tykkäsin
0   +1 +2
 
4
ARToband 09.10.2012
Nyt tuli hyperventilaatio ja epilepsia kuunneltuani tämän. Pelottavaa. Nyt vaan työstämään loppuun, hyviö ideoita pilkahtelee seassa. Huilut ovat helvettiä.
0   +1 +2
 
klawie 03.10.2012
Monipuolista matskua. Näistä kuulee, ettei ole valmiit biisejä, varsinkin tuosta "ihme huilujuttu taas". Se kuulostaa siltä, että siinä ei ole ihan pysytty sävellajissa. Haluaisin kuulla näistä valmiit versiot.
0   +1 +2
 
8
Saunatonttu7 30.09.2012
Mielenkiintoista materiaalia. Kiinnostaisi tietää, miksi nämä eivät ole päätyneet "oikeiksi" korjaan, valmiiksi biiseiksi. Soundimaailma miellyttää.
0   +1 +2
 
Aika hauska idea! Minkäs beatleslevyn B-puoli oli vähän tämmöinen? Hyviä biisinpätkiä useita, kivaa kitaraa. Ja kivoja laulunpätkiä myös.
0   +1 +2
 
Markola 25.09.2012
Kyllähän tuolla hyvän kuuloista pätkää on monessa kohtaa. Biiseja vaan valmiiksi, niin päästän arvostelemaan kokonaisia teoksia. Melko laajalla kirjolla on materiaalia syntymässä.
0   +1 +2
 
walkaway 23.09.2012
Tää nyt vois olla vaik ihme tähteilyy noin äkkiseltään mut ei toi huilu helvettikään kauas putoo, kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen pläjys täs ehtii hyvin imaista sauhut ja juoda kupposen coffee...
0   +1 +2
 
ex4 23.09.2012
Melkoisen urakan tähän heitit. Mitähän näistäkin pitäisi kommentoida.

Aika kirjavaa settiä sun projektit. Mä siis arvostan monipuolisuutta, löytyisipä itseltäkin. Ja kyllä kuulee että miehellä pysyy kitara hyppysissä, kaikki riffit ja soolonpätkät on vedetty isosti.

Sitten hajanaisia havaintoja kuuntelun varrelta.

Pari ekaa huilujuttua oli aika sekavia, matkaan valmiiseen biisiin on vielä pitkälti.

Tuon 7. raidan laulusoundi oli hyvä ja muutenkin biisi erottui joukosta. Tosi valmiin kuuloinen pätkä. Laulatko siinä itse?

11. Raidan (jos nyt pysyin laskuissa mukana) kuorojutut olisi siisti kuulla oikean kuoron laulamana. Muutenkin tuollainen Carmina Burana -tyyppinen kuoro ja sähkökitara voisi saada ihmeitä aikaan.

12. raidan bassosoundi toimii. Onko soitettu vai tuleeko koneelta?

15. raita oli pieni pettymys. Suurena Queenin ystävänä olisin odottanut hiukan enemän Brian May -soundia (jos nyt tuo biisin työnimi viittasi kyseiseen kitaristiin). Ja nimenomaan soundista puuttui jotain. Biisi itsessän oli hyvä, erityisesti B-osan sointukulku tässä oli varsin toimiva.Jos nyt siis saa toivoa että mitä viedään ensimmäiseksi eteenpäin, niin raidoille 7 ja 15 menee mun äänet.
0   +1 +2
 
Kostiainen 22.09.2012
Helvetin hieno idea. Teaseri niinkuin räppärit sanovat. Siinähän oli monen moista. Laskin tossa just että mulla itelläni on kovolla vielä 42 julkaisematonta biisiä, ne on vaan niin huonosti ja pikaisesti soitettu ilman lauluja, että niistä ei pysty tämmöstä kuunneltavaa koostetta tekemään..
0   +1 +2