vendox

berestez

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
cox 19.03.2009
Ihan ok.
0   +1 +2
 
Nuthead 28.04.2007
Hyvää yötä... teillekin...

pakko sanoa että hieno intro ja siihen se sitten jäikin... en voi käsittää mistä kaikki niin sanotut musiikin tekijät jättää aina kaikki puolitiehen. Tässä kappaleessa ei ollut materiaalia kuin hädintuskin aamupala juuston mainokseen...

Siis ihan oikeasti...

Kuulen kyllä, että taitoa sieltä päästä löytyy... mutta missä se taito piileksii.. ja... missä ne soundit on jota ei kuulu... Ennenkaikkea tälläinen musiikki vaatii pituutta ja tarinaa kerrottavakseen.... Taiteilijat taiteilee tällä genrellä ei leiki...

Tällä genrellä tehdään maailma ja te olette lähellä sitä kunhan unohdatte suomalaiset musiikilliset rajanne... nimenomaan tässä genressä... Sen onnistuttua kaikki on teidän saatavilla, kaikki jos vain sen haluatte... mutta muistakaa Kaikki ei ole sitä miltä näyttää/ kuulostaa... ja luulen että tiedätte sen... kaikkea hyvää tulevasuudelle musiikin ystävät...

Nuthead
0   +1 +2
 
10
furiousanger 26.01.2006
taitavaa työtä tässä jälleen. yllättävästi mksr:stä löytyy näinkin hienoja idm:n taitajia!

kahvihan on tuttu kyllä :)
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 15.07.2005
Ei helevetti kun on hyvää matskua... Kuulostaa kaikinpuolin toimivalta ja soundimaailma on kohdallaan. Alusta tuli mieleen Ulverin "Metamorphosis"-ep:n "Limbo central" biisi. Omaperäisyyttä löytyy kuitenkin.
0   +1 +2
 
6
Stocco 18.05.2004
Mun makuun aika tylsää leijuntaa. EIpä ole nuo breakbiititkään mun lemppareita. Fiiliskin on surullinen, mistä en pidä. Äänet ovat onneksi kivoja ja rakenne on kunnossa - jopa kiinnosta. Vokaalit häiritsevät. Bongot sun muut ärsyttävät.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 10.03.2004
Kyllä tämä mielestäni ihan hyvin toimi yhtenä pakettina toisin kuin jotkut yllä ovat sanoneet.

Kaikenmaailman sointurakenteista yms. en myöskään ymmärrä mitään mutta ihan kauniisti ja omana itsenään johdonmukaisesti tämä toimi.
0   +1 +2
 
8
Planetary 26.02.2004
Kaunis ja rentouttava mutta ei mun mieleen.
0   +1 +2
 
9
Yannepoika 11.02.2004
Mulle tuli mieleen että tämä artisti on tämän biisin tarkoituksella normaalista poikkeavaksi. Ei mitään perkuleen hittimelodioita vaan kunnon fiilistelymeininki. Tämähän muuten toimii! Kaukana britney spearssista ja muusat populaarista!

Soundit hivelee korvia, eivätkä nuo padit mitenkään irtonaisesti mene. Sama kuvio toistuu ja se käy tähän biisiin kuin nyrkki silmään! noilla soinuilla on artisti saavuttanut JUSt semmosen jännän.. Noh.. Ei sitä voi sanoin kuvailla! Tämä on hyvä!
0   +1 +2
 
Panuzki 10.02.2004
Heti mageessa avauksessa voi arvella, ettei tästä mikään huono biisi muodostu. Vähän erilaiseksi se kuitenkin muodostui, mitä itse arvelin. Fiilis muuttuu psykedeelisemmäksi noiden outojen spiikkien ansiosta, jotka kyllä istuvat mainiosti rauhallisen rumpuiluun. Melodioitakin tästä löytyy jos etsii, ja kun ajattelee, nekin sopivat tähän oikein hyvin. Mutta loppujen lopuksi, ehkä turhan lyhyt kipale. Varmaan tätä olisi helposti saanut parilla minuutilla pidennettyä. Aika pikkujuttu silti, kun nämä reilut viitisen minsaa ovat jo ihan tarpeeksi laatukamaa...
0   +1 +2
 
9
random 10.02.2004
Erittäin kaunis biisi kyllä. Pädit menevät hieman solmuun välillä mutta kohdallani se kyllä lisää kiinnostusta.. Rummut erittäin toimivat. Soundit muutenkin ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
10
zood 10.02.2004
Tuo sointujen irrallisuus sopi minuusta aivan loistavasti tähän leijuvaan biisiin. Tulee sellainen avaruusfiilis tästä... Jos jostain biisissä erityisesti tykkkään niin se on tämä äänimaisema... hienoa maalailua.

Biitti on myös varsin tyylikäs mutta ehkä olisin vielä pitänyt vieläkin vähän kokeilevammasta biitistä...
0   +1 +2
 
8
DjLime 10.02.2004
Tuo taustalla pörräävä pad on aika kamala, kun se elää ihan omaa elämäänsä suhteessa muuhun biisiin. Aika vetelä meno tässä biisissä. Biitti voisi muuten ollakkin mukavan rento, mutta jotenkin tuo tausta on niin rauhaton ja siitä ei saa mitään yhtä tunnelmaa alleen ja siksi siitä tuleekin yksi sekasorto josta ei ota selvää. Paljon hienon kuuloisia soundeja ja makeita juttuja, mutta silti menee hiukan ohi minulta. Ei täysin, sillä tuo päällä oleva biisi on ihan jees, mutta tuo omiaan soitteleva tausta pad on kyllä todella rasittava. Empä tämän tahdissa ainakaan rentoutuisi. Tämä on tälläistä mielentila tutkimus musiikkia. Loppu töksähtää tyhmästi. Ei huono, mutta ei kovin hyväkään biisi. Pääbiisille 9 ja tuolle toisesta biisistä revityn kuuloiselle tausta padille 6 ja hyvät saundit lisää vielä yhden pisteen joten kasin annan.
0   +1 +2
 
10
Eurydome 09.02.2004
viikon biisivalinta, josta todellakin pidän. todella, erittäin, hyvin hieno alku... loistavan kaunista fiilistelyä. rummut olivat erittäin hyvät, rennot, ääniin suorastaan uppoutuu ja tulee hyvä, rauhallinen fiilis. olen aivan samaa mieltä killin kanssa tästä biisistä, todella kaunista. fanilistasi sai juuri uuden jäsenen :).
0   +1 +2
 
10
SpeaK 09.02.2004
Mahtavaa. Kivat soundit, ja viimeistellyn kuuloinen biisi. Hyvät rummut. Jeps.
0   +1 +2
 
Nyhde 09.02.2004
Minut luultavasti haukutaan jälleen tämän takia lyttyyn, mutta menkööt nyt silti. Tämä artisti kuitenkin ansaitsee mielestäni tulla kuulluksi myös täällä Mikserin puolella. Sen verran vaikuttavia teoksia nämä kaikki kuitenkin ovat. Toivon vain, että muutkin nauttivat tästä yhtä paljon.

Koko EP on ensinnäkin aivan mahtava, mutta tämä avausraita on vain aina ollut oma henkilökohtainen suosikkini. Kauniin utuiset äänimaisemat, kevyet melodiat ja sopivan verkkaiset, letkeät rytmikuviot ovat kovasti mieleeni ja konsepti toimii loisteliaasti myös näissäkin kappaleissa.

Tästä kappaleesta, näistä kappaleista välittyvä tunnelma on vain jotain aivan uskomatonta. Varsinkin yöeloon tämä sopii todella hyvin. Ihanan vapauttavaa, rentouttavaa musiikkia, jonka seurassa voi vain leijua täysin mistään ulkopuolisesta välittämättä. Omassa öisessä koomassaan uinumista. Herkkää, autuaan unista kuuloaistin hivelyä.

Yksinkertaisesti sanottuna aivan ihana kappale.
0   +1 +2