Absolutistin Humppa

SingerFishing

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Lassi Heiskanen 23.07.2012
Kyllähän tälle on pakko antaa 10! En niin kovin suuri huumorimusiikin ystävä ole, mutta kyllähän mikserissä näin hyvin kirjotettu/toteutettu biisi nostaa suupielet ylös! Soundimaailmassa oli jotain mitä ois voinu hieroo enemmän, mutta ei häiritseviä juttuja..
+2   +1 +2
 
10
Kostiainen 22.07.2012
Täydellistä. Eläkeläisistä en diggaile, mutta tämä toimii kybällä. Hienot sanat ja toimiva kokonaisuus. Nuo sanoitukset ei varmaan enää nykynuorille avaudu, itse muistin vielä kaikki nuo kolme hahmoa ja taustatarinat. Ihmettelin aluksi että miten YläKala yhtäkkiä kuullostaa Lauta-Jaskalle, mutta syykin selvisi. Monipuolista äänenkäyttöä jota voi vaan kadehtia.
+2   +1 +2
 
10
Fillari 22.07.2012
Tämän levyraatipiisin olinkin jo aikaisemmin kommentoinut. Kymppi tietysti eikä vain humpan takia. Piisi on hauska erityisesti tuo julkkishenkilöiden teema pani hymyilyttämään. Tässä on oivallettu juuri se että piisin sanoitus tulee tässä genressä olla sopivan kevyt ja helpostilähestyttävä. Totetus on hyvin tehty. Dynamiikkaa piisaa. Hauska ja sanoituksiltaankin oivaltava suorastaan pläjäys. Yhteistyö lämmitti myös mieltä,mukavaa kuultavaa.
+2   +1 +2
 
10
No tämä on niin selvää analyysia, jottei voi vastustaa humpalle tuloa/menoa millään muotoa. Jämäkkää miesenergiaa. Lautajaskan ääni sopii biisiin kuin kirves saunaklapiin.

Hitsi, tämä on todellakin mahtibiisi, valmista soiteltavaksi milloin vain ja missä vain ja ihan tosissaan. Komea on!
+2   +1 +2
 
10
Fillari 13.06.2012
Hauska ja sanoituksiltaankin oivaltava suorastaan pläjäys. Yhteistyö lämmitti myös mieltä,mukavaa kuultavaa.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 13.06.2012
paree humppajumpata välillä ettei elämä ihan ryypiskelyksi mene, vaikka kaikenlaisia syitä vaasin täyttämiselle löytyykin... hyvin soi tämä jumppahumppa
+2   +1 +2