Sua tahdon koskettaa

Peloukoufa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
milo05 01.01.2013
vitun toimivaa musisointia hemmetin hyvät kepin kautta biisin.
0   +1 +2
 
Pitk 06.05.2012
Akkarisoundi on aika huono. GEnre on allekirjoittaneelle jo lähtökohtaisesti vähän väärä, joten kommentit nojaavat myös siihen. Koitan jotenkin nähdä biisin kuitenkin tästä toteutuksesta, mutta se ei oikein tule lähelle. C-osa tulee "oikeaan" paikkaan. Eli aika euroviisusti. Siis boring.
0   +1 +2
 
10
no hyi olet homo! LOL eiku oikeesti todella hieno biisi, tulee leevi mieleen, noi melodiat on hienoja, pakko antaa kybä ku et pelkää loistavuuttasi
0   +1 +2
 
JohnSalute 05.05.2012
Akustinen kitara kuulostaa tosi hyvältä. Basso on pehmeän kuulonen, ehkä liiankin pehmeä.. Hmm. En tiedä, ehkä oon vaan tottunu hevin myötä jykevään säröbassoon :D semmoinen ei tietenkään tähän sopisi, mutta noh.. No jätetään se basso sivuun. Laulussa häiritsee tuo autotunen määrä, tai sitten joku muu kone-efekti. En tykkää. Ei se montaa ottoa menis laulaa niin lähelle oikeeta nuottia, ettei koneen tarvi noin raakasti korjata :)
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 05.05.2012
Herkkää menoa. Jännää että joku pystyy tämmöstä hempeää tekstiä kirjoittamaan, ite en kykene. Kaikesta siirappisuudesta huolimatta annan ysin. Toimii tässä ja nyt tässä mielentilassa.
0   +1 +2
 
10
Mainio biisi ja tosi kuulakkaat instrumentaalit. Ovela laulusoundi. Akustisena toimii minusta vielä paremmin kuin syntsapoppina nämä sun biisit!
0   +1 +2