Strange People

Walls Of Vanity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sosiaaliongelma 10.12.2010
En halua olla ilkeä, mutta..
Ehkä vika on mun kuulossa, laulajan englannin ääntämisessä (vaikka mahtava lauluääni onkin!), tai sitten vaan lyyrikoissa alunperin, mutta en ymmärtäny yhtään ja kuulin ne näin:

wow welcome the sons play
in the radio something
colt coffee in the pot
cost cans foul a thing
today is fee
they off a dreams
things never late yesterday
and the feelings that
tits so far away
summer downing in the fall
i keep on lyin in bed
doctor stand indoor
that is so monster
come in this endless week and days
and the deeds just long times
i have had reface
strange people
know what i used to know
i dont know its train to go
in silence
im moving is no more
not knowing
not knowing which way to row

its hard to know when is
time to give it up
it takes just as more heartbeat
to make it all rusty ball sheet
leaving in the time prepare
just time to peak
strange people
no one are used to know
i dont know its plane to go
in silence
im moving is no more
not knowing
not knowing which way to row

Nyt tahtoisin vaan tietää mitä tässä nyt niinku haetaan, oisko mahollista saada selvennystä sanoihin? Kiva biisi enivei. :)
0   +1 +2
 
6
Mankinen_ 14.06.2006
mun korvaan tää biisi oli ehkä hitusen liian ykstoikkonen.
0   +1 +2
 
8
reactor 29.12.2005
Iha hauskan kuulosta kamaa. Naftisti paketoitu setti. Jänskä pää riffi-hökötys. Paikoin ehkä vähän liian mahtipontista ja efektistä...Mut se vissiin kuuluu henkeen ja meininkiin. Ihan kiva.
0   +1 +2
 
8
marauder 03.11.2005
Mukava kuulla välillä jotain idiksellä tehtyä musaa. Hyvät skitta fillit ja synakuviot. Laulun loppuosiossa menään alas päin...
0   +1 +2
 
R.i.p 22.07.2005
kitarointi oli kyllä aivan loistavaa mut laulu ei herättänyt mitään pääsä se vaan tuli sisään ja meni ulos ei tosiaankaan muuta ihmeellistä kun kitara 7.5
0   +1 +2
 
8
Pena47 22.07.2005
Kuuntelen saamatta "näppylöitä" , ihan hyvää hevirokkia. Perusasiat tuntuu olevan hallussa.
0   +1 +2
 
9
op76 30.06.2004
Loistava biisi. Hienoja kitarasooloja ja mahtava bassokuvio. Jos laulu olis vielä ollu kympin arvonen, niin kymppi olis pätkähtäny.
0   +1 +2
 
jmm 19.04.2004
Olen kommentoinut tätä ennenkin mutta kuunnellaan nyt sitten uudella mielellä. Hyvä tamä on, ei siinä mitään. Kaikki toimii hyvin paitsi englannin lausumisessa ois vielä hiomista.
0   +1 +2
 
9
Zachary 19.04.2004
Ammattitaitoista menoa, notkeaa soittoa ja pätevät soundit. Kiitettävän antaminen tuli selkiöksi jo biisin alussa. Rockposiilimeiningiksi menisi jos tästä alkaisi suurennuslasilla suuria fiboja hakemaan. Korkeintaan mieleen tulee, että välillä biisi voisi mennä jouhevammin eteenpäin ja välillä laulajan ulosanti kuulostaa vähän puserretulta.

Mutta niistä hyvistä pulista voisi luetella noin esimerkeiksi kivat melodiat, hyvät vokaaliosuudet (ikuinen kompastuskivi monilla bändeillä), soiton riemun ja laadukkaan yhteensoiton. Sääli, kun Wandan teksteistä en saanut kovin hyvin selvää onnettomista ämyreistäni, mutta hvin tuo kertosäkeen teksti ainakin toimi ja niissä tuntui olevan sitä oikeaa vilpittömyyttä. Että asiasta puhutaan.
0   +1 +2
 
10
drlecter 19.04.2004
Jeps, hyvänkuuloista kasarimeininkiä. Tälläistä toivois kuulevan radiosoittonakin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
6
DaKiller 19.04.2004
Alku melkein pelotti minut tieheni ärsyttävimmällä efektillä mitä voi kukaan käyttää piisissään.
No, onneksi en mennyt matkoihini sillä ihan kohtuu hyvä tuotos tämä olikin. Vaikkakin myöhemmin sama efekti sai aikaan miltei oksennusreaktion...

Laulusta en pitänyt lausumisen vuoksi, eikä siinä ollut sitä tarvittavaa voimaa. Paikoin kuitenkin hyvin laulettukin. Rummut oli turhan peruskamaa (missä fillit??) ja se tiettyjen iskujen korostus alkoi todella ärsyttämään jo toisella kuuntelukerralla. Basso kuulostaa hyvältä, sopivan maukas ääni. Kitarat olisivat voineet olla vahvemmat ja nyt ne vain surisee taustalla. Soolo oli tosin hyvä.

Biisinä tämä on mielestäni peruskauraa, eikä se tarjoa kuuntelijana minulle mitään mihin tarttua.
Idea hyvä, toteutus ei niin hyvä.
0   +1 +2
 
Kukkonen 16.04.2004
Sähkökitarassa kiva tila-soundi... Heviähän tämä nyt ei oikeastaan kai ole, poppia/rokkia. Tässä ei nouse musiikki eikä laulu päällimmäiseksi. En tiedä onko se huono asia vai hyvä, koska kummatkin semmoista tasaista (paitsi, kiva efekti laulussa yhdessä kohdassa), revitelkää enempi... :)
0   +1 +2
 
7
K. Vainio 10.04.2004
biisi on hyvä, mutta laulu ja ääntäminen kehnonlaista... treeniä..
0   +1 +2
 
9
Famousmonsters 04.04.2004
Heavy rock.. No joo.. Hyvä veisu kumminkin. Oisin ehkä vähän erilaisilla saundeille tehny, mut sehän on ihan kuulija korvassa..
0   +1 +2
 
9
Mr Alex 29.03.2004
Mielenkiintoinen biisi ja varsinkin miksaus. Kuulosti isolta ja tuoreelta - vocoder oli loistava. Kitarointi oli myös kohdallaan - nykyäänhän kun biiseistähän puuttuu se kohokohta eli skittasoolo. Laulu ja rakenne olivat heikoin lenkki. Ihan kuin Ben Granfelt olis ollut vetämässä: keskinkertainen laulu & hyvät kitarat..
0   +1 +2
 
10
legacy_of_past1 10.02.2004
Tässä on ripaus blues vivahdetta, sitten on nykyaikaista saundia syntikkoineen. Todella ovelan kuuloista. pakko tälle on antaa kymppi. Laulukin on loistavaa kokonaissaundista puhumattakaan!
0   +1 +2
 
9
Samu2 09.02.2004
Aivan ehdottoman ihastuttava bassokuvio... en tiedä mikä allekirjoittanutta riivaa, mutta sai ihan nyökkimään mukana. Hevirokettirolliksi kovin pop-maisen miellyttävää, eikä se suinkaan tässä tapauksessa ole mikään negatiivinen asia. Päinvastoin. Kivasti haettu sitä leveyttä soundeihin syntskilla, ja melodiaa riittää kun kitara laulaa kuin satakieli. Ainoa asia mistä joutuu vaan hiukan napisemaan on tuo laula-herrasmiehen englannin ääntäminen, joka silloin tällöin vähän suomalais-töksäyttää. Tyhmähän siitä on napista kun itse on syyllinen ihan samaan, mutta sanottua tuli silti. Pojot tälle silti, miellyttävä kappale!
0   +1 +2
 
8
a98 09.02.2004
vocoderit ainakin piristi, hyvä että kaikki ei tee aina saman vanhan kaavan mukaan. laulajalla vähän ääntämisessä parantamista. tuotanto on ihan hyvä, ja tunnelma on sopivan massiivinen paikoittain. vähän sellaista groove fiilistäkin tuli bassolinjasta ja kitaroinnista. muuten ei pahemmin iskenytkään. kun en löytänyt mitään tarttuvia melodioita tai muuta koukkua. ihan ok paketti. bassolinja ja väliosien kitarafiilistelyt nostaa numeron 8/10
0   +1 +2
 
8
Sateentekijä 09.02.2004
Hyvin toteutettu. Ainakin omalla kuuntelulaitteistollani syntsat oli miksattu jotenkin häiritsevän pintaan. Efektit laulussa /taustalaulussa olivat hienot. Kuulosti siltä kuin tässä sekoittuisi uutta ja sitten jotain 80-lukumaista tuulahdusta. Vaikkei aiheuttanut mitään suurempia väristyksiä, oli hieno kappale ja hyvin äänitetty sellainen.
0   +1 +2
 
9
Salminen 09.02.2004
Tehokas pääriffi ja mahdottoman proget syntikkasooloilut! Laulajalla on hyvä, biisiin sopiva ääni, mutta ääntäminen jättää toivomisen varaa. Laulujen tuplaukset ovat hyvä idea mutta vähän tarkemmin ne olisi voinut vetää. Stemmatkin toimivat hyvin. Soundipuolikin toimii. Melkein laittaisin tämän ennemmin progressiivisen rokin kategoriaan kuin heavy rockiin mutta vähän makuasia taitaa näin rajatapauksen biisissä olla. Mielellään tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 09.02.2004
Soitto toimii hyvin. Laulukin on ihan asiallinen. Alun bassottelusta tulee hieman mieleen joku "Type O Negative" yhtyeen kipale.

Kokonaissoundissa on mielestätäni turhankin vähän keskiääniä. Tuotetun/"hifin" soundin tavoittelu mennyt kenties hieman turhankin pitkälle? Rummut voisi mielestäni olla kovemmalla myös.

Nämä nyt minun mielipiteitäni vain tietysti. Tässä lienee päästy aika pitkälle siihen lopputulokseen mihin on pyrittykkin.
0   +1 +2
 
8
Rhino 09.02.2004
Ehkä tämä olisi enemmänkin Hard rockia, mutta empä ala kiistelemään siitä. Tuotanto ihan tasaista ja soittokin toimii, mutta jotain jään silti kaipaamaan, jotta kiitettäväksi luokittelisin.
0   +1 +2
 
9
Jadyley 09.02.2004
yllättävän kiva melodia heavy rock -biisiin! Tätähän voi kuunnella ihan mielellään, vaikka genre ei ole ihan ominta. Hyvä laulaja, mageet kitarasoolot ja puhdas, raikaskin kokonaisuus!
0   +1 +2
 
9
Bheid 06.02.2004
Eka asia joka tätä kuunnellessa tuli mieleen oli kyllä v-
eikun siis että EI PERHANA.
0   +1 +2
 
7
Laihanen 05.02.2004
Oudosti feidasi alussa vocoderista kitaraan. Se jäi hieman kaivelemaan. Mutta ei kauaa. Laulajan ääni sai huomioni, se oli hyvä. Taustat on aavistuksen tehottomat noissa tehokohdissa, rauhallisemmat kohdat toimii paremmin. Kiva kuulla autotunen pulputusta rokkibiisissä, siitä plussaa ;)

Vähän tämä silti jättää tyhjän olon. Rakenne on ehkä se, mikä tästä loppupeleissä tekee toimimattoman, kun kokoajan hypitään lyhyissä pätkistä säkeistöstä kertsiin. Lähes kaikki osa-alueet toimii, mutta yhdessä ne vain eivät herätä haluttua fiilistä.

Ja miksi sitä vocoderia ei kuullut enempää? Johonkin breikkiinhän se olisi sopinut kuin viikset kissalle :)
0   +1 +2
 
8
Teknomyssy 04.02.2004
Mullle tuli semmoinen fiilis tästä, että ihankuin olisin kuunnellut 80-luvun rokkia. Kitarat olivat hyvät kuten myös rummut sun muut instrumetit. Sanoihin ei tullut kiinnitettyä paljoa huomiota, mutta se kertosäe jäi soimaan pahasti päähän. Ihan hyvä ja tarttuva veisu.
0   +1 +2
 
Q 04.02.2004
Aika mielenkiintoinen, vaikka hieman kevyt tulkinta onkin. Enempää en oikein osaa sanoa, kun en rokin ystäviä ole, mutta kyllä tätä kehtaa kuunnella, ei ollenkaan huono.
0   +1 +2
 
8
PaulMuadDib 31.01.2004
Hyvä meininki tässä kappaleessa. Ei ole minun musiikkiani mutta se ei vaikuta tietenkään kappaleen hyvyyteen kun kuuntelee objektiivisesti.

Olisin ehkä kaivannut vähän rohkeampaa tulkintaa. Jälkimakuna sanoisin, että soundi oli ehkä jotenkin hieman tukkoinen. Mutta hyvä tämä tosiaan on. Ehdottomasti parannusta. 8,5 olis tarkka numero minulta.
0   +1 +2
 
10
Kfied 29.01.2004
No niin!!! Hieno, ehkä osittain 80-lukuislainenkin pläjäys! Eipä oikein lisättävää ylläoleviin. Kertsi varsinkin jäi mieleen.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 28.01.2004
This is progressive music in another way, but who know what the progressive music is ......so my commet is fare.......Shut up....
at least ten points from gamppula.....
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 28.01.2004
jepjep...kaikenkaikkiaan hyvä biisi...musiikki toimi hyvin mutta laulussa häiritsi joku, en vaan saa päähäni että mikä...
0   +1 +2
 
9
AcLaC 27.01.2004
Jännän mahtipontinen ja eläväinen kappale herättää ELOa kuulijassa ja onkin näin helpompaa kuuneltavaa savolais-turistille. Tasapaino on ihailtavan hyvä, teksti selkeää ja riittävän tukevaa vokalistin käsiin, joka suoriutuu IDOLSmaisella varmuudella urakastaan! Lissää tämmöstä, sanoo savolaisturisti ja pihtaa kymppiä vielä!
0   +1 +2
 
9
--mono-- 27.01.2004
Tällä kolmikolla on kyllä homma hanskassa. Niin kuin tuossa ylempänäkin on kommentoitu, myös minäkin haluaisin kuulla miltä tämä kuulostaisi bändin kanssa esitettynä.
0   +1 +2
 
Pastori 27.01.2004
Jollain perverssillä tavalla mieleen tulee Purplen ja Pink Floydin ristisiitos. Kitarointi on kohdallaan ja muutenkin sävellystyö on hyvää.

Miinuksena tulee kuitenkin laulajan englanninkielen ääntämys joka särähtää hieman korvaan. Sekä koneella tehdyt taustat. Tähän kun saataisiin livebändi taustalle niin johan jytisisi eri tavalla. Jo pelkästään rumpusoundien fiksaaminen voisi auttaa.

Yhteenvetona: Biisi on oikein bra, mutta toteutustavasta ropsahtaa himen miinuksia.
0   +1 +2
 
9
kudusai 27.01.2004
Loistavaa kitarointia, riffit toimii. Mieleen tulee Steve Vai ja Joe Satriani sekä jostain tuli myös Dio, tiedä sitten mistä. Pientä progeilua, joka uppoaa minuun. Syntikan soundi ei oikein kolahtanut, mutta kokonaisuutena tarjositte jälleen mahtavaa kuunneltavaa. Ei ihan kymppiä tällä kertaa, joten 9½.
0   +1 +2
 
10
Tämä on ihan kivaa poppia.Ei ole tosin mun musaani mutta hyvin tehtyä ja oikein. Hienoa WnadaT ! Sielua sanomaan mä halauaisin , jos mitään, lisää enkä tiedä halaunko mitään!
0   +1 +2
 
8
atommic 27.01.2004
Tuli mieleen Joe Satrianin tuotokset, hyvää kitarointia. Sävellys oli kyllä aika keskinkertainen eikä tämän tyylinen musiikki mulle kolise pahemmin. Englannin ääntämiseen voisi kiinnittää hieman enemmän huomiota ja laulu jäi muutenkin vähän jalkoihin. Lisäksi tuntui että laulaja ei ihan täysillä yrittänyt eli hieman hengetön veto. Hyvät soundit kyllä, varsin laadukasta jälkeä. Pisteet siitä. :)
0   +1 +2
 
9
Möhökki 27.01.2004
Sen verran tuli mieleen, että jostain, kenties tuosta syntikasta tuli mieleen Moving Pictures -aikainen Rush.
0   +1 +2
 
9
Möhökki 27.01.2004
Jotenkin tuonne 80-luvun suunnille mielikuvani suuntasivat. Sen tarkemmin en osaa nyt äkkiseltään tätä sijoitella. Kuitenkin jännän progeileva biisi eikä mitään perus rocknroll all night -hardrockia. Jänskää.
0   +1 +2
 
10
marccus 27.01.2004
Biisi on rakenteeltaan hyvin toimiva ja kitarajutut taas kerran loistavasti soitettuja(hard rockin lisäksi vaikutteita löytyy myös bluesista). Laulupuoli balansoittaa biisiä seeteisempään suuntaan, mikä varmasti lisää kuulijakuntaa genren ylimpien ystävien lisukkeeksi.
vokaaleissa oli muutens hauskasti kikkailtu efekteillä :) Sanoituspuoli oli niinikään toimiva ja sävellyksen kanssa ne muodostivat erinomaisen kokonaisuuden. Loistavaa!
0   +1 +2
 
9
Chevy 27.01.2004
Oli muuten hienoo tavaraa.. Loppuun ois voinu tehdä jotain hienoa, koska se alko puuroutumaan se loppu.. joku c-osio ois ollu paikallaan!
Toi sopis hyvin johonkin hämyiseen pikkubaariin.. :)
0   +1 +2
 
10
dip flirt 27.01.2004
Magee hardrock skittariffi! Soundeista ja miksauksesta ei niin osaa tietokoneen kaiuttimen kautta sanoa, mutta laulusta ois voinu saada vähän enemmän selvää. Tällaista musaa pitäis tehdä bändin kans että dynamiikka hioutuis kohdilleen. Eli nyt vaan sitten keikalle!

Sävellys/sanoitus puoli on kuitenkin kohdillaan joten taivas on rajana.
0   +1 +2
 
9
TIK 26.01.2004
Nyt on kyllä menty soundeissa aimo harppaus eteenpäin! Kuulostaa nimittäin aikas hemmetin hyvältä.
Kitarat oli todella hienosti vedetty ja lauluunkin on panostettu.
Syntikoineen kaikkineen saavutettu upea äänimaailma.


0   +1 +2
 
9
Mörk Ö 03.02.2004
jeeeps... mielenkiintoinen yhdistelmä tosiaan... alun laulu toi mieleen Electric Light Orchestran (miten lie kirjoitetaan) ja urkuhommelit taasen sen jo mainitun Deep Purplen...
ei ole pahaa sanottavaa biisistä...
0   +1 +2