-Rainbow-

SoftBeat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Sky Gate 31.05.2004
Olen samaa mieltä muiden kanssa, tässä olisi mahikset ysin biisiin. Ei muuta kuin takaisin koneen ääreen ja taustaäänimaailmat 40% kovemmalle! Ainoa, mikä nyt kuuluu jotenkin riittävästi on muijan laulu. Kuka muuten vokaaleissa vai mistä ne revit, hyvät on :) Muuten biisi toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
T-Force 24.01.2004
Ideaa kyllä biisissä olisi pitkällekin, mutta toteutukseltaan biisi voisi olla paljonkin parempi. Soundit kuullostaa melko ohuilta ja ovat liian hiljaisella. Jos tämä on pelkästään mp3-pakkauksen syytä, niin on kyllä syytä vaihtaa encoderia :)
Rumpupuoli kaipaisi myös lisää potkua, hihat kuuluu kohtuullisen hyvin, mutta basarista ei voi sanoa samaa. Vokaalit ovat kyllä nätit, mutta taustat eivät oikein tue niitä, eli vokaalit kuullostavat hieman irrallisilta. hieman enemmän viimeistelyä (miksaus/masterointi), niin tässä olisi kohtuullisen menevä biisi :)
0   +1 +2
 
Trio-Nix 24.01.2004
jep! soundit menivät kyllä mp3 koodauksessa harakoille, pistän uusilla soundeilla lähipäivinä...mutta kyllä tämä varmaan toimii kun lataa sen täältä omaan koneeseen ÄLÄ missään nimessä kuuntele Lo-Finä ;-))
0   +1 +2
 
aluminiumblade 24.01.2004
Nopeasti kuuntelin alku ja vähän pidemmältä pätkän. Erittäin kaunis ja hyvä kipale, mutta masterointi pissii. ja sit nuq, heh ->
0   +1 +2