Verhojen taa

Kaurismaki

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Merikuolleensa 28.09.2005
Musiikista tuli todellakin vanhempi CMX (Kolmikärki-levy) mieleen, ja lauluäänestä taas Ismo Alanko hieman. En nyt sitten tiedä oliko tätä edes tarpeellista sanoa, kun muutkin ovat nämä asiat ovat ottaneet esille.
Sävellys toimii, mutta laulu kuuluu aika huonosti. Ehkäpä se on juuri tarkoitus? En voi tietää, joten siksi en siitä sen enempää kirjoita.
Anteeksi tämä vertailu, mutta jotenkin tästä tulee myös J.M.K.E mieleen, koska kieli ei kuulosta niin paljoa suomelta.
Kappale ei ehkä mikään maailman paras ole, mutta hyvä kuitenkin. Ja tunnelma on loistava.
Omaperäistä musiikkia tämä kyllä on.
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 02.10.2004
Tulee mieleen vanha kunnon CMX sillon kun ne teki hc-kamaa. En tiedä, onko mun koneesta kiinni vai yhteyksistä, mutta paska äänenlaatu heikensi kokemusta aika paljon. Joka tapauksessa tää bändi on mielenkiintoisin suomalainen piiiiiiiitkääään aikaan.
0   +1 +2
 
Jimmy_1 08.06.2004
mää tykkäsin tästä biisistä tosi paljon!! näkis vaan joskus livenäkin tämän bändin
0   +1 +2
 
Bill Cosby 21.04.2004
Tässähän oli erittäin mukavat laulut. Alku oli vähän sekava, en oikein tykkää itse ton tyyppisestä soundimaailmasta. Helvetin hyvä, että tällaisia ns. välipaloja vielä tehdään. Luulin että mikserissä on joku 2 minuutin aikaraja (?). Lyhyt, ytimekäs, kiva. Hyvät kitarasoundit.
0   +1 +2
 
9
Badmad 19.02.2004
Persoonallista mättöä. Lauluääni on kyllä luotu ilmaisemaan tän tyyppisiä fiiliksiä ja se toimii hyvin. Pakko täs on kuunnella loputkin kipaleista, kun löytyy näin omalla tavalla koukukkaita biisejä.
0   +1 +2
 
Okapi 19.02.2004
Minullekin tuli jotenkin mieleen Sielunveljet ja CMX:n alkuaikojen meininki, jo ehkä myös tuota kautta Terveet Kädet.

Just nappiin. Lopun kontrasti oli hyvä.
0   +1 +2
 
Haava 06.02.2004
Rumpusaundista pidin... Selllainen kiva bändimeininki... Muutenkin saundit miksaud ja muu masteri tuntui oikein kivalta... Biisi oli kivasti soitettu, mutta tälläiset rallit eivät oikein ole minun musiikkiani... Se taaempaa huudettu hiljaisempi kohta siinä lopussa oli siis erittäin hyvä... Veti todella ihme kontrastin siihen biisiin.. Tuli hyvä olo siitä lopusta.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 05.02.2004
Jotenkin tulee mieleen Sielun veljet, mutta on tässä muutakin. Rakenne on kerrassaan erikoinen. Ei tätä kuunnellessa ainakaan pitkästymään kerkeä. :) Soundimaailma varsinkin alkupuolella on kaoottisen sekava, mutta kuitenkin hyvin toimiva. Kaoottisuudella on selkeästi tarkoituksensa.

Kyllä tämä oli varsin mainiota rytkettä jos minulta kysytään.
0   +1 +2