Goodbye Viola

Viola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
fAirline 12.12.2011
Ihan _TÖRKEÄN_ hyvän kuuloinen biisi. Loppuun asti.

Oikeasti, tässä olisi ainesta vaikka mihin, viimeisen päälle huolella tehty teos selvästi. Mutta allekirjoitan mitä tuntematon_pelle sanoi, ja sanon että loppu olisi voitu jättää pois.

Mutta annanpa tälle silti kympin, sillä unohdin jo tuon lopun alkaessani kuunnella biisiä toisen kerran.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 08.12.2011
Tykkäsin intron hieman nyrjähtäneestä meiningistä. Sitten toi säkeistö alki menemäänkin normaalilla rytmillä (tai sit olin vain liian unessa intron aikana). Soundimaisema on todellä tyylikkään kuuloinen. Mukavan eteerinen yhteissointi. Vähän vituttaa toi että voksut vedetään pintaan miksaamalla eikä laulutekniikalla kertsin aikana. Mutta siis todella vaikuttavan kuuloista. Jossain vaiheessa ajattelin että tää olis kaivannut vieläkin massiivisempaa kertsiä, mutta näin muutaman kerran kuunneltuna ei todellakaan tarvitse. Suoraan sanoen ei saa edes laittaa.

Lopusta tuli vähän liikaakin mieleen Pet Shop Boys. Lopussa oli mielestäni vähän liiankin iloinen meininki vaikka se nyt olikin helvetin hyvin tehty ja sopi jopa yleisäänimaisemaan yllätävän hyvin. Itse olisin silti kannattanut tuon lopun pois jättämistä.

Vähän tästä jäi itselleni ristiriitaiset tunteet tuon lopun takia. Tohon 4min jälkeen ku olis lopettanut niin tää olis aivan helvetin tiukkaa kamaa. Nyt en oikein tiedä mitä tää on :D. Hyvin tehtyä ainakin.
+2   +1 +2
 
10
uninen runoilija 07.12.2011
Hieno biisi! Upea tunnelma kappaleessa, kaikki toimii moitteettomasti.
0   +1 +2