[2011] - Amid Adversities

Abysmalia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Bass D 15.05.2012
mutta toi puhdas ääni on todella loistava (Y) tykkäsin todella paljon!
0   +1 +2
 
8
Bass D 15.05.2012
tykkäsin tosi paljon tos alussa mut laulu ei oo niinkään mun makuun ja rummut vähä liian raskaat. mut tää on siis mun mielipide
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 26.11.2011
HUH!
0   +1 +2
 
YourRoyalMadness 12.11.2011
Great!
0   +1 +2
 
10
lyijysiipi 30.10.2011
mitähän tähän nyt sanoisi.. ei muuta kuin että pitkään aikaan en ole tehnyt näin hyvää "löytöä" mikseristä, aivan helvetin loistavaa!
0   +1 +2
 
10
Khone 20.10.2011
Hemmetin hyvä esimerkki taidokkaasta konerumpujen käytöstä. Kaiken kaikkiaan mukavan täynnä tavaraa - Asia, joka varmasti jakaa mielipiteitä, mutta itse pidän siitä että äänimaisemassa sattuu ja tapahtuu. Synat on taidokkaasti aseteltu, ei liian pinnassa mutta silti lähes kokoajan fiilistä tuomassa. Muutamilla syntikoiden hienoilla esilletuonneilla luodaan tärkeitä kliimaksikohtia biisiin. Vokaalisaundissa ei oikeastaan ole mitään valittamista, niin ärisevämpi laulu kuin puhdaskin sointuu tyylilleen uskollisesti mutta kuitenkin kliseisiin sortumatta. Loistavaa tavaraahan tämä on, ei voi muuta todeta!
+2   +1 +2
 
9
tuntematon_pelle 19.10.2011
Aika modernia soundia koko biisin ajan. Äänimaisema tuntuisi olevan kokoajan aivan täynnä mikä ainakin minua hieman häiritsee, koska ei meinaa saada kaikesta selvää. Master kompurointi on myös vähän omasta mielestäni epäonnistuneen kuuloinen paikoittain ja omaan makuuni tämä on vähän liian scoopattu taajuusvasteeltaan. Örinässä voisi vähän parantaa artikulointia, koska en meinannut saada kunnolla selvää vaikka luin sanoja tätä kuunnellessa. Tosin se voi johtua myös tosta liian täydestä äänimaisemasta. Oikeastaan tämä on soundeiltaa niin kovaa kamaa, että noi nyt oli vain vähän tollaista hakemalla haettua kritiikkiä örinän artikulointia lukuunottamatta.

Itse biisi on taas aivan helvetin tiukkaa kamaa. Erityisesti diggasin ehyestä soundimaailmasta biisien välillä. Sävellys eikä soittotaidosta ei tässä ainakaan jää uupumaan. En minä tätä välttämättä silti ihan progeksi luokittelisi vaikka se nykyään tuntuukin olevan trendi tämän tyyliselle hieman rakenteeltaan vaativammalle metallille. Tästä tuli aika paljon mieleen Naildownin progehtavampi versio. Vähän tämä alkoi korvissa tuntumaan ton liiallisen lyttäyksen takia, mutta sävellystä kyllä jaksoi kuunnella. Eli helvetin kova veto kaiken kaikkiaan!!!
+1   +1 +2
 
10
Ihan klassikkoainesta! Aivan käsittömättömän hieno paketti. Ei jää numeroissa tosiaan paljon vaihtoehtoja. Tyyli, toteutus, osaaminen, mielikuvitus ja ilmaisu! En olisi ikinä uskonut että vuonna 2011 sitä innostuu kuin 15-vuotias varsinkin kun kyseinen genre ei ole itselle ihan se juttu.
0   +1 +2
 
9
Rambo 19.10.2011
Hienoa musiikki.hyvät soundit kun ajattelee kotona äänitetyks.jäin vaan ihmetteleen että kuka soittaa rummut?Toivotan menestystä :=)
0   +1 +2