God is a Gynecologist

Hombre Muerto

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Drugslut 15.06.2006
Parasta noisea vähään aikaan. Tämä on juuri sitä mitä olen hakenut. Pistäppäs jätkä elvyä ulos kohtuu hinnalla niin minä ostan!
0   +1 +2
 
9
-TripleJ- 17.03.2006
AAH, ihanan kivuliasta. Eniten tykkäsin tuosta loppurutistuksesta. Biisi olisi saanu olla hitusen pidempi. Muuten hyvä!!
0   +1 +2
 
Anonyymi^^ 30.08.2005
Siis kuinka voi kuunnella tällästä!? Mitä täs niinku on hienoa?
0   +1 +2
 
10
buranaC 09.08.2005
Mä säikähdin puolivälissä!!
0   +1 +2
 
10
bdaisy 09.08.2005
nimi on loistava!kappale myöskin. perkele.heh.svittu.heh.mitä tähän nyt sanois.ehkä siinä oli liikaa vaihtelua.lopun shokkivaikutus ois toiminut paremmin.Käypä kuunteleen Barnyard Daisyn "Daisy Cutter", se ei ole noisea vaan silenttia.
0   +1 +2
 
10
SpeaK 02.08.2005
Parempi rusheja ei saa kirveelläkään. Kiitos.
0   +1 +2
 
8
Keksigrilli 24.06.2005
ihana
0   +1 +2
 
8
Yhdyn Salmiseen, vaikken mä noteraakkaan häntä varsinaiena musikkon, (basisti on muusikon paras ystävä) heh. Ei vaan poikeesti se kuulluu: "Rumpali on muusikon paras ytsävä"
Mutta mä en kullut sun vungutuksessasi päätä enkä häntää. Sorry, se on kuulijasta kiinni. So kauneus on katsojan silmässä.
0   +1 +2
 
8
Bloodycut 21.05.2005
Commodore 64 Turbo 3. ja vuosi 90 tuli mieleen
0   +1 +2
 
nykäne 14.05.2005
bassokartiot sivalsivat siivun pohkeista ja upposivat kyprokkiin, diskantit syttyivät tuleen ja naapurit lakkasivat panemasta, ei voi kuin taputtaa...
+1   +1 +2
 
Lady Escape 09.02.2005
No niin. Nyt se on sitten tehty.. kuuntelin biisin kaksi kertaa läpi ja nyt on kolmas menossa. Uskon että olen valmis antamaan jopa palautetta. :D..ok, lähetään siitä et toi alku on hyvä käytännönpila, sillä minäkin pistin voluumia lujemmalle. Siis biisihän alkaa siististi! Itseasiassa olin kuulevinani siinä alussa jopa jotain aivan yleismusiikillisessa mielessä hyvää surinapohjaista sointuavaihtelua ja kikkailua. Sitten iskeekin tämä tuttu Hombren "sika kastroidaan väkivaltaisesti"-ulina korviin ja joutuu kärsimään täälläkin päässä. Loppu oli muuten tyly. Oikein kauheeta. Jotku tykkää ^^

T: Mikko [L.E]
0   +1 +2
 
10
trikrank 29.09.2004
Huh. Tämähän menee jo henkisen väkivallan puolelle, eli on siis kaikin puolin loistavaa. Juuri tällaisia mieltä raiskaavia terapia-teoksia tarvitaan. Olo on siis kuin aivoihin nussitulla: Pääsi sisällä parveilevat hyönteiset etsivät tietään ulos ja kuorivat mieltäsi, kuin sipulia. Pakko huutaa, mutta suuta ei enää ole... on siis alettava nylkeä itseään olotilan purkamiseksi. Vokalisointi (?) oli riivaavan vääristynyttä ja ahdistavaa, pisteitä myös siitä.
Tämä on yksinkertaisesti helvetin taidokasta!
0   +1 +2
 
8
Bloodycut 02.07.2004
Ihan sydäntä raasto
0   +1 +2
 
8
jmm 17.05.2004
Onkohan biisin nimi jonkinlainen abortinvastustajien slogani!? Jos ei ole, kannattais yrittää myydä se katoliselle kirkolle. Siitä saattaisi saada paremmin fyrkkaa, kun tästä biisistä. Mutta biisinä tämä kuva toisaalta aika hyvin mitä saattaisi liikkua 16-vuotiaan tytön päässä, kun tämä on raiskauksen jälkeen raskaana ja kirkko ei anna lupaa aborttiin. Maailma on paska paikka, jos sattuu syntymään väärään maahan...... tuntuu minulle kirpoavan mieleen tästä biisistä.
0   +1 +2
 
tiitus 09.02.2004
loppu oli saatanan hyvä. siis se et se vaan... no loppu. nimi ihan paska. tai siis en tiedä että miten se että jumala on gynekologi liitty tähän ääneen. jotenkin menee uskottavuus vähän tommosesta. mut noisee kuitenkin, vaikka itte oonkin enemmän pinknoisen ystävä niin kyllä tääkin uppoo.
0   +1 +2
 
Salminen 08.02.2004
Huh, mikä metakka. Kuulostaa vähän siltä kuin olisi miksattu yhteen kauhuleffaa ja modeemin vinkunaa. Ei kolahda, ei sitten mitenkään.
0   +1 +2
 
sakke-makke 04.02.2004
Saatanahan tässä poraa Jeesuksen hampaita Helvetin hammaslääkärissä.
Järisyttävät hammaslääkäri-mielleyhtymät.
alussa vaikuttaa lupaavalta, niinkuin kunnon skitanraiskausta ja fiiliksen hakemista. Mutta sitten ajatukseni heräävät ja alan nähdä.
tulee valo, Hän, joka kuoli syntiemme puolesta, astuu sisään Saatanan hoitolaitokseen. Siitä ei sotaa synny mutta sen verran kalavelkoja että Jeesuksen tanssit vetten päällä on lasten leikkiä tämän taistelun rinnalla. Näkisittepä, oi pojat, näkisittepä. Hän on sidottu nyrkinpaksuisin nahkaremmein lääkärintuoliin. Pora on tehty leikkaamaan lähinnä härän kiveksiä, mutta silläkin setä Saatana saa vallan pahoja aikaan. Jeesuksen vaikerointi kuuluu aika ajoin taustalta, mutta setä Saatana sen kun painaa vaan. minä mietin lähinnä sitä että miksi siltä valkeakaapuiselta sedältä tulee kipinöitä suusta kun sitä drillataan...apua! minua ahdistaa! Mutta tiedättekö pojat mitä. Jeesuksen reiät ovat nyt paikatut ja Rauha manalan ja taivahan välille sinetöityy. vai sinetöityykö sittenkään? Tuo lopun korkea ääni, johon näkemämme päättyy, ei anna selkeää vastausta. Mutta ehkä saamme jatko-osan. Jeesus hymyilee - 0 reikää!

Niin en minä vaan tiedä. Noisesta, hyvästä sellaisesta, minulle tulee aina päähän jotain selkeitä tarinoita. Artistin, tai siis taiteilijan, joksi noisekkoa [vrt. muusikko] tapaan myös kutsua, näkemykset ja syyt ovat aina mielestäni vallan henkilökohtaiset ja rakkaat. noiseen liittyy jotain syvempiä tunnesiteitä. syitä, ahdistusta, vihaa, iloa tai rakkautta. niinkuin muissakin musiikkigenreissä, mutta tämä onkin vähän spesiaalimpi seikka :

Jokainen noisepläjäys, siis oikea, hyvä sellainen, on kuin uusi, avaamaton kirja ilman kansikuvitusta ja tekstejä. fiiliksistä päätät vain sinä itse.

miellytti. ei tällaista nyt päivittäin useita kappaleita kuuntele, mutta pienin annoksin sekoitettuna kaurapuuroon sitä menee aina hetkiseksi aivan sekaisin. ja sellaisen suhde on hyvä pitää jotta se pysyisi kyllin viriilina.
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Voi tuskan parahdus! Järkyttävää melua. No noiseahan tämä onkin. Ilmeisesti parhaasta päästä genreä, koska en pitänyt kuulemastani pätkääkään. Ikävään suuntaan tämä nykymusiikki on menossa... Respektit siitä, että itse en tämmöisen biisin tekemiseen pystyisi.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
tän oonki tsekannu aikasemmin, ja varsin hyvän kuuloista noisea tää mun korvaan on, varsinkin stereo leikkiminen toimii. ja soundit on aika mukavan lämpimät. 0:50 kohta on ihan vitun sairas. kuulostaa ihan ku joku sahais moottorisahalla sähköskittaa ja toinen ihmistä. ehkä tää menee liiankin överiks, mut siitä pointsit, en kyllä haluu kuulla tätä enää koskaan, sen verran pelottava oli..
0   +1 +2
 
9
corter 01.02.2004
hmm.. noisea. Kerrankin laitettu äärimmäisyyksiin, ihanaa. Kuulostaa ihan kissantapolta särön läpi. Joku raapii kynsiä pöytään. Skriits Skrääts
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
yksi sana: tappajatomaatti. se tulee, syö, ei pure kunnolla vaan nielee sinut lievästi runneltuna ahtaaseen kammioonsa. ihmiset juoksevat kaduilla kauhuissaan, ketsupin myynti tyrehtyy, kaikki kirkuvat. jossain kaukaisuudessa kapteeni sylvesteri soittaa rankkaa hevimetallia yhdessä orkesterinsa kanssa. mutta tappajatomaatti vie voiton. sairasta tavaraa!
0   +1 +2
 
4
Jurvanen 01.02.2004
Nimi ainakin pisti virneen naamalle.
Mutta sitten itse "biisi" pistikin aika perkeleellisen irveen naamalle. Auts. Kuulokkeisiin kun tällainen räjähtää. huh huh

Onhan tämäkin "musiikkityyli"... Kiitos, mutta ei kiitos
0   +1 +2
 
TomiS 01.02.2004
Huh, mulla on krapula ja tämän sitten erehdyin pistämään soimaan. Melkein piti lähteä vessaan kun vatsassa alkoi siinä määrin kiertämään. Tälläistä noisen pitää parhaimmillaan olla (vaikka ei sitä kyllä kuuntelemaan pysty ;-)
0   +1 +2
 
9
Shah 16.01.2004
Kippis. Pieree kuin mokä Bill Bufordin nahkahousuissa. Eipä sitten enempää yhteyttä Saxonin ;-D kanssa vaan menoa riittää. Erinnnnnnnomaiset bisteet alun volumenostatuksille.
0   +1 +2
 
9
Olavio 13.01.2004
Alan kuunnella ensimmäistä kertaa herra Hooämmää, kun on monesti näin pitänyt tehdä. Tässä sitä ollaan, käynti kannatti ja hengissä olen - vaikkakin jo toisella kierroksella. Ja nyt itse teokseen. Ihan aluksi tein tyhmästi ja nostin kuulokkeiden voljyymit kun luulin niiden olleen hiljaisella. No pianpa alkoikin semmonen myräkkä josta ensimmäiseksi tuli mieleen vanhan modeemini ääni mutta pian se muuttui pirulliseksi menoksi. Kaiken särötuskan keskellä kuuluu joku ehkä ihmisen duurimelodinen, hyvin pelottava "laulu". Saattaa olla myös että ne olivat pienet miehet pääni sisällä, mutta kokemus oli hieno, varsinkin näin ennen yöbussiin lähtöä. Vou. Luxmux. 8 ja puoli pyöristyy ysiksi.
0   +1 +2
 
Lauri K 09.01.2004
Ensimmäinen (tietoisesti) kuuntelemani noise-biisi ikinä. Satuitko nauhoittamaan tämän viime kerralla hammaslääkärissä? :) Kyllä lähti muuten aika nopealla refleksillä käsi pistämään volaa pienemmälle kun kunnon kirskuna alkoi, syytän sitten sua jos korviin tuli joku vaurio ;)

Emmä tästä pisteitä uskalla/osaa antaa, mutta mielenkiintoinen tuotos, vaikken toista kertaa nyt aiokaan tätä kuunnella.
0   +1 +2
 
9
traumacoma 08.01.2004
Tä'ä sopis hyvin japanilaiselle matkailumainosvideolle.
"Tervetuloa sykkivään japanilaiseen helvettiin."
Videolla olisi temppleiä, pjornoa ja kokkausta ja shoppausta.
mä taidan ottaa rauhoittavan:)
0   +1 +2
 
9
Rhagfyr FX Zero 07.01.2004
Johan oli pläjäys...ei voi oikein muuta sanoa...
0   +1 +2
 
Haava 07.01.2004
SAATANA! Hombre... Luulisikin kuolleksi sinua kun tällaista tulee perseestäsi... Siis niin kivikovaa kakkaa, että haju tuntuu tänne kaiuttimienkin läpi... Puukko perseessä ja punaiseksi värjättyä kikkaretta tullee sellaisella voimalla, että kaiuttimieni sietokyky on koetuksella. Tumma ja raakaa voimaa, joka saa todellisen perkeleellisen kykynsä ilmoille kontrastina tuolle rääkkäävälle clipille joka inisee kuin kaksitoista kissaa kiinni palleissa. Jumalauta kun tuskaisia lihanpaloja revitään irti niin että hitaampiakn haluttaa mukaan orgioihin.... "VETÄKÄÄ SE SAATANAN MULKKU IRTI MINUN HAAROJENI VÄLISTÄ, ETTEIVÄT NE RUOSTEISET PASKAPIIKIT ENÄÄ TUKAHDUTTAISI TUSKAANI!!!" , huusi tama kappale ja loppui.... Tuskan huudin määritelmä, jos sanalle tuska ei hyväksytä kompromissejä vaan sitä absoluuttista rajatilaa, jonka olemassaoloa kaikki epäilevät. Tämä on sitä itseään.

Niin perkeleellinen tuttavuus, että jos tätä kuunnellessa tule itsekkin mieli kovertaa lihanpaloja perseestään paljain käsin, niin kyllä on missannut tämän biisin pointin täydellisesti. Tätä kovempaa materiaalia saa hakea mikserillä kissojen ja koirien kanssa.. ja siltikkin tätä parempaa ääntä ei täältä löydä kuin syömällä ne issansa ja koiransa elävältä... VITUN HYVÄ!!!
0   +1 +2
 
hienoa taas. alkaa ihan "mukavillakin" äänillä. Tasotkin ovat aika matalalla. Odotus palkitaan aina. ;) Kunnon mökä lähti päälle ja jee jee. Ei oikein tule sanottavaa mieleen. Anteeksi.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 06.01.2004
Kuulokkeiden kanssa aiheutti korvissa fyysistä kipua (syytän ylätaajuuksia). Pitäisi varmaan siirtyä kaiuttimiin. Itse biisi ei kolahtanut ihan täysillä, mielestäni sitä riivasi tietynlainen tasaisuus. Osa äänistä jälleen erittäin hienoja.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 06.01.2004
Kieh! Erittäin hienoa noisea taas Hombre! Korvat suorastaan huusi kivusta! Heh, huuto jää kaikumaan ikuisesti korviin... Noisea taas kaikenikäisille! Rokrok!
0   +1 +2