Reason

Quaint

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Pretty Boy Floyd 17.07.2007
Tarttuva, perinteinen kappale. Pidin.
0   +1 +2
 
9
dNizo 07.06.2004
Tosi mukavan letkee, rauhaisa ja rento biisi on täs kyl saatu aikaan. Eka ajatelin, että mahtaako olla täysin balladia, mutta tulihan sieltä sitten rento beatti messiin, ehkä vähän rytmillisesti pakkaa sekoittaen, mutta se oli vaan kiva yllätys. Hyvä kokonaisuus on saatu aikaan, mutta voksut toimii kyl täs fiilistä luotaessa ihan ykkösenä.
0   +1 +2
 
al-aine 07.06.2004
EN sano mitäänn tästä, kun ei oo mun musiikkia... Hyvät soundit. kuiteski.
0   +1 +2
 
Haava 07.06.2004
Siis tässä biisissä on yksi vika joka on ylitse kaiken muun... Englannin ääntämys. Sen mukana tuhoutuu kaikki. yritän nyt parhaani mukaan arvioida biisiä tästä puutteesta huolimatta.

Kaiun laatu on minsta vähän digitalinen suosittelisin tutustumaan impulssivaste kaikuihin... Ne tekisivät terää tuollaiselle kauniille äänelle. Pianon ja kitaran leikittely toimii... Vokaalit on vedetty on kauniilla äänella ja fiiliksellä... Vokaalituotto taas vähän tökkii.. Vähän sitä kompura/de-esser syteemiä kannattaisi säätää, koska SSS äänteen kuullostvat ihan paksalta.

Kokonauutena, hyvä veti lukuunottamatta Englannin ääntämysttä ja muutamaa pikkuista tuotannollista hienoasäätöä lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
9
Enforce 07.06.2004
Mistä tuommoisen pianosoundin saa? Tai tälläisen äänimaailman yleensäkkään? Piru vie kun saisi omatkin herkistelyt soundaamaan yhtä kosketeltavissa olevaksi... laulaja saa myös erityispisteet minulta. Hyvä! -Riku-
0   +1 +2
 
8
jouni 06.06.2004
Kaunis piano alku. Laulaja hyvä, mukavan pehmee ja seksikkään kähee lauluääni. Hyvä tää alku pätkä. Jotenkin putosin täs kohassa, missä rummut lähti mukaan. Periaatteessa ihan hyvä juttu, mut joku tos ei toimi mun mielestä. Oisko komppi tai joku. Tuli jotenkin sekavaks tää. Ihan kelpo juttu, mut toi vei vähän pisteitä.
0   +1 +2
 
10
Heat Radius 06.06.2004
Ihanan kuuloinen biisi, Carita sulla on oikeasti TODELLA kaunis ääni... paljon potentiaalia löytyy... kyllä tästä kymppi pitää antaa... Tykkäsin taustoista muutenkin.
0   +1 +2
 
7
twisted 06.06.2004
Selkeää tuotantoa ja hyvin miksatut vokaalit. Laulajan äänestä en hirveästi tykkää, mutta hyvä laulaja kuitenkin. Biisin alku on hieman tylsä, olisin kaivannuit rummut jo alkuun, koska ne piristävät todella paljon. Ihan kiva biisi, mutta mitään varsinaista koukkua en kuitenkaan löytänyt.
0   +1 +2
 
Möhökki 05.02.2004
Aivan OK poppista. Ei jäänyt mitään erityisempää mieleen. Ehkä olisi saanut olla joku hieman linjasta poikkeava osa että olisi ihan kunnolla muhun kolahdellut.
0   +1 +2
 
Setittäjä 04.02.2004
Huh huh! Todella tasokasta poppia. Kaunista, etten sanoisi. Laulajalla kaunis ääni, ja piano on todella upea. Lopussa tulee meininkiä lisää, ja se on vain positiivista. Loppusoolot on piste i:n päälle. Loistavaa!!
0   +1 +2
 
9
Von_tune 04.02.2004
neljästä biisistä jo kolmas jos tyttö laulaa, missä te pojat luuraatte...
Tämä tyttö ottaa enemmän irti äänestään kuin joku noista aiemmista..
oho, lähtipä jännä komppi, technorockia...
teidän pitäs päättää että onko tämä kitararockia vaiko pianoballadi, nyt on vähän liikaa tavaraa päällekkäin, pieni on kaunista naiset ja herrat...
mut tällanenhan tämä, ei uudistanut genreä, enkä varmaan hyräile tätä matkalla baariin...
toi soolokin on vähän korni tällaseen biisiin, hakekaa vähän yksinkertaisempi linja niin siitä lähtee maineen kana kaakattamaan...
0   +1 +2
 
9
Von_tune 04.02.2004
neljästä biisistä jo kolmas jos tyttö laulaa, missä te pojat luuraatte...
Tämä tyttö ottaa enemmän irti äänestään kuin joku noista aiemmista..
oho, lähtipä jännä komppi, technorockia...
teidän pitäs päättää että onko tämä kitararockia vaiko pianoballadi, nyt on vähän liikaa tavaraa päällekkäin, pieni on kaunista naiset ja herrat...
mut tällanenhan tämä, ei uudistanut genreä, enkä varmaan hyräile tätä matkalla baariin...
toi soolokin on vähän korni tällaseen biisiin, hakekaa vähän yksinkertaisempi linja niin siitä lähtee maineen kana kaakattamaan...
0   +1 +2
 
8
Pastori 04.02.2004
Hieno biisi kuten kaikki aikaisemmatkin. Tori Amos tulee tästä alusta mieleen. Kitarat ovat hienot, jollain tavalla Knopflermaiset. Hyvähyvä. Soudit ja miksauskin vaikuttaisi olevan kohdallaan. Kun synat tulee mukaan, biisi saa vielä hienoa potkua. Sitten tulee komppi ja särökitara ja iluusioni murtui. Sähkökitara tuntuu tuhnuiselta ja komppikin tulee hieman harson takaa.
Loistava biisi kaikin puolin muuten, mutta särösoundille ja rummuille olisi pitänyt tehdä jotain. Noh, tää on silti loistava biisi.
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 04.02.2004
Siis, helvetti.. Miksi tätä ei vielä kuule radiosta? Tämä on niin älyttömän hyvä biisi, ettei toista ole =) Sanat hyvät, laulajan ääni hyvä, ja biisi loistava. 10 tulee ihan varmasti =) Lisää tätä ;)
0   +1 +2
 
10
Imp 04.02.2004
todella loistava biisi.madonna vaikutteista paikoin.ei hirveen usein täälä tämmöistä pro kamaa kuule.jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2
 
10
Nyt kun kommenttiringissä on eka tullu pari punk-biisii tää kuulosta ihan loistavalta. Kymppi siitä että tää ei oo punkii eikä trancee.
0   +1 +2
 
Commandant 04.02.2004
Kovin oli löysän oloista, ennenkuin tuli skitta messiin. Siitä kiitos, että jaksoi kuunnella loppuun. Laatu hyvä silti.
0   +1 +2
 
8
kudusai 04.02.2004
Sinänsä varsin toimivaa poppista. Biisi toimii varsin hyvin siihen saakka kunnes rummut alkavat. Tämä toimisi itselleni parhaisen pelkällä pianolla ja laululla.
0   +1 +2
 
sakke-makke 03.02.2004
tiedätkö mitä. pääni alkoi vaistomaisesti nytkyä nojatuolin selkämystä hyväillen tuossa kertsin alkaessa..eli tämä on sellainen peruskoukkuradiopoppihitintynkä, joka puskee vähän salaakin aivojen nytkytysosastolle, jossa mutten sijaitsevat hyvästä musiikista kiksejä saavat reseptorit. jammailen päässäni. kuuntelen toista kertaa. mmm.. ensimmäisen minuutin voin pitää silmiä kiinni. uu, tästähän irtoaa goosebumbsejakin! wau! sinulla nainen on kyllä nätti ja sellainen tarvittaessa kantava ääni. sellainen sopivasti bitchahtava. tulee jokin alanis morrisette ajoittain mieleen, silloin kun b-osassa tulee tuota nytkybiittiä ja sä laulat samoihin kuoppiin mihin rumpujen ja basson yhteispelikin tekee nytkettään.. noista rummuista : alkavat todella vaivihkaa ilman mitään filliä tai varoitusta. JA siitä pääsemmekin siihen liian helposti huomattavaan ikävyyteen, että tämähän on yksi ja sama rumpulooppi. tosta ratkaisusta ropisee vähän sakkoja..eikö tollaselle äänelle löytynyt oikeata rumpalia..tsot tsot!

noh, lyhyestä virsi kaunis, ei tässä romaania jaksa yhdestä biisistä kirjoittaa. sanotaan että pienehkön pop-hitin ainekset ovat olemassa, rakennetta vähän räväkämmäksi ja ehdottomasti oikeeta rumpua kehiin..joko yksittäisinä sampleina tai sitten ihan oikealla soitannalla, mutta tuolla äänellä ei yhden ja saman loopin päälle _saa_ edes laulaa =D tietysti tollaiset looppisamplet tuovat lisää väriä ja eloa biisin tapahtumiin, mutta yksinään ne eivät oikein kannata kauniin äänen ja melodioiden harmonian raskaita raskaita siipiä.

hyvä. nyt sitten niitä rumpuja nauhoittelemaan ;) [vai olinkohan sittenkin väärässä jauhaessani tuosta loopista puolen kommentin verran..iiks. multahan katkeaa kaula jos se olikin rumpali. no sit oli pirun hyvin klikkiin soitettu.] respect.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 03.02.2004
Kuten Quaint muutenkin, "Reason" on ylikiillotettua mitälie mainstream ysäri-style rockia. Musiikkityyli ei ole minuun koskaan kolahtanut, jotenkin liian keskitien-kamaa minun mielestäni, sellaista kädenlämpöistä liikennevaloissa-istumis-musaa. Oikeastaan kaikki biisissä on toteutettu hyvän kuuloisesti ja neiti selkeästi tietää mitä tekee. Laulajana olet yksinkertaisesti loistava, toivoisin kuitenkin tarkennusta joissakin, yleensä korkeissa kohdissa, joissa mennään hieman epäpuhtaasti.

Biisi on ihan jees, siinä vain tapahtuu todella vähän ja nuokin muutokset kuin valuvat ohi. Tulee sellainen fiilis, että koska tämä nyt alkaa vai alkaako... Rumpukomppi (sinäänsä yllätyksellinen, paljon parempi ratkaisu kuin joku korni beat-komppi oikealla setillä) tulee mukaan niin myöhään, että tuntuu siltä kuin olisi jo tavallaan "liian myöhäistä". Ehkä se olisi kannattanut joko aloittaa aiemmin tai vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois?

Moni osaisi varmasti arvostaa tätä enemmän kuin minä, omassa genressään tämä on kuitenkin mallikas veto.
0   +1 +2
 
Oi miksi tämä kommenttirinki tunkee mulle kokoajan poppia? En mä osaa siihen mitään rakentavaa sanoa. En tykkää sitä kuunnella, enkä muutenkaan näe mitään syytä miksi kenenkään pitäisi sitä ylipäätään tai olan takaa tehdä. Jos tykkää niin mikäs siinä kai sitten. Popiksi tämä on onnistunut. Juuri sellaista mitäänsanomattoman laimeaa esitystä kuin aina. Ei mun kuppini teetä eikä lusikalliseni sokeria. Kiva kitarasoolo tuossa loppupuolella. Eipä oikein onnistunut tämäkään minuun pahemmin vetoamaan.
0   +1 +2
 
a98 03.02.2004
ihan ammattimaisen kuuloista meininkiä. hyvä laulaja ja jopa ihan tarttuvat melodiat.
0   +1 +2
 
10
maigree 18.01.2004
Laulaja on monipuolinen ja niin ovat sävellyksetkin. Tämä on aika erilainen, muttei yhtään huonompi. Oivallista laulun ja kitaran kaksinpuhelua alussa ja potkivaa menoa lopussa fiilistelyn huipennukseksi. Kyllä tätä kelpaa kuunnella. Odotellaan lisää samanlaista. Tämän päälle on hyvä köllähtää nukkumaan. :)
0   +1 +2
 
8
Demoni 17.01.2004
Missä basso? Hieno sovitus kaikin puolin, mutta basso olisi voinut olla hieman kovemmalla... Ja ton feidauksen olisi voinut lopusta unohtaa... Mutta huomaa kyllä että taitoa on! :)
0   +1 +2
 
9
--mono-- 13.01.2004
takuuvarmaa tämäkin. Reippaat laulukaiutkin sopivat hyvin, vaikka olenkin kuivan laulusaundin kannattaja. Soolokitaran saundi ei oikein miellyttänyt.
0   +1 +2
 
9
Infernal Fear 11.01.2004
Ensimmäiseksi biisistä tuli mieleen Evanescence, ainankin laulun puolesta. Reason on hieno kappale (jälleen): laulumelodiat on hyvin kirjoitettu ja taustat on soitettu ammattitaitoisesti, varsinkin kitara kohdat tuli kuunneltua melko tarkasti, koska soitan myös itse kitaraa :)
0   +1 +2
 
8
rawhead 11.01.2004
Hieno laulu ääni (edelleen :) Perfect dayhin taisin sanoa että loppu olisi voinut olla jotenkin muuten. Sama tässäkin , kuten sanoitkin. Ja tässä kappaleen muutos minusta tuli liiaan "jyrkästi", tuntui hieman kuin eri kappale olisi alkanut ja sitten se jo loppukin, liian nopeasti :(. Hieno idea, joka viimeisteltynä olisi upea. :)
0   +1 +2
 
9
A.D.I.D.A.S. 10.01.2004
Joo... Todella hyvä ääni sulla... sopii hyvin tällasiin biiseihin... biisi oli myös aika hyvä... mutta rakenteelliset muutokset korvas sitä mikä ehkä mun mielestä puuttu muuten eli oli pikkasen tylsä melodia, mutta kuten sanoin niin sun lauluääni + -taito. Yhdistettynä mukavaan biisiin josta saatiin kuitenki puristettua tavallista enemmän mehua tyylikkäällä sovituksella... Ei Hitti mut ei varmasti hutikaan... 9 siitä... jään odottaa mitä vielä saat aikaseks =) Hienoa...
0   +1 +2
 
10
Rhino 05.01.2004
Ahh. Tämähän on vieläkin parempi biisi kuin toi edellinen Perfect Day. Loistava laulaja, vakuuttava kitaristi ja tuotantokin kuulostaa ammattimaiselta. Mahtavaa!

Toi pianolla toistuva teema jää soimaan päähän...
0   +1 +2
 
10
Kfied 05.01.2004
Uuuuuuuuhh h hh h h h
0   +1 +2
 
10
George 05.01.2004
Pidän tuosta yllättävästä tempomuutoksesta, itse asiassa osasin odottaa sitä käytyäni vaivihkaa quaintin kotisivulla kuuntelemassa demon sämplet. Loistava biisi tämäkin.
0   +1 +2
 
9
Peikkonen 05.01.2004
Kyllä tää oli musta hieno, ja todella hieno ääni sulla! :) 9+ tai 9½
0   +1 +2
 
9
Salminen 05.01.2004
Hienon kuuloista materiaalia on tämäkin, tosin Perfect Day:hin verratessa muutama asia pistää korvaan. Kappaleen kasvatus olisi muuten hieno mutta muutos tapahtuu vähän turhan yllättäen. Lisäksi tuohon loppuun olisin vielä kitarasoolon jälkeen odottanut sitä viimeistä nostatusta, nyt tuosta feidauksesta tuli semmoinen "eihän tämä vielä voi loppua"- olo. Myös parissa kohdassa olisi voinut sanojen ääntämisen tehdä hiukan tarkemmin, varsinkin tuo reippaasti kaiutettu "I wonder".

Miksauksesta vielä sen verran, että nyt oli kyllä basso niin hiljaisella että piti kuulokkeilla luukuttaa lähes täysillä ennenkuin basso rupesi kuulumaan. Muuten soundit olivat kohdallaan. Kaikenkaikkiaan erittäin kelpo kappale, mutta ihan kymppiin ei ylletä. Mutta onhan se yhdeksänkin ihan hyvä numero? :)
0   +1 +2