Simplified Sounds

Human Sound

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Fiilis^ 07.01.2015
Täysin valmiin kuulosta soundia ja tasapainoinen kokonaisuus efekteineen päivineen, ei mitään parantamisen varaa! Tarttuva melodia joka nostattaa mukavasti fiilistä, hienot vokaalit!
0   +1 +2
 
9
Papa Dallas 08.03.2010
aika selkee biisi, ja hienoja efektejä oot laittanu mukavasti väliin. clappi ei pistänyt oikeen mieleen, mutta melodia oli taas tosi mieleen jäävä.
0   +1 +2
 
9
Marquez 04.04.2006
Äänet olivat mukavan puhtaita.
Melodialinjat ja bassolinja sun muut tällaiset on sutjautettu toisiinsa hyvin ja kaikennäköisiä efektejä, kikkailuja ja muita semmoisia oli tarpeeksi ja biisi tuntui sopivan täydeltä.
Rummuissa häiritsi vain vähäsen tuo snare/clap/percussio (mikä lie noista) hässäkkä.

Ehdottomasti koneelle myöhempää kuuntelua varten. :)
0   +1 +2
 
10
Rites 04.03.2005
Hyvä biisi. Tunnelma nousee korkealle tämän avulla.
0   +1 +2
 
Mike H 12.02.2005
Johan alkaa biisi mukavasti!

Kivan kuullosta percussiota on kehissä. Kick potkii, mutta olisi voinut potkia sitäkin paremmin. Hihatteja on kyllä ihan riittävästi. Clap soundi ei jotenkin oikein vakuuta... Olisi ehkä voinut olla vähän erilainen, mutta menetteleehän tämä näinkin. Rumpujen osalta olisi kaivannut pientä kohennusta kyllä. Tuo sopii biisin hyvin tuo breakbeat komppi kyllä!

Bassolinjat ovat erittäin mukavat. Olisi silti ehkä voinut tuo soundi olla hieman pehmeämpi, eikä tuommoinen rätisevä.
bassolinat ovat siis erittäin hyvät!

Melodioita on ihan riittävästi, elikkäs ei liikaa, eikä liian vähän! Leadi soundit ovat myöskin erittäin mukavaa kuunneltavaa. Melodiat ovat myöskin todella hyvin toteutettu! kivasti on filtteri kikkailuja melodioissa, ja sehän on hyvä vaan, että ei pelkästään nousuissa ja laskuissa tule näitä flitteri kikkailuja. Melodiat ovat kohtalaiset!

Jossain kohdin biisiä tulee vähän semmosta House meininkiä kehiin! Ja nuo miehen sekä naisen hyräilyt ovat loistavat! Niistä tykkään eniten tässä biisissä!
Sound effektejä on kivasti, mutta tuo warp effekti ei olekkaan niin kiva, olisi voinut vaihtaa sen tilalle jonkun toisen!
Loppujen lopuksi ihan kohtalainen kappale. Ei huono, mutta ei niin hirveän hyväkään.
0   +1 +2
 
10
T.Porkka 10.12.2004
Tää on ihan v***n hyvä. Saundit on prö luokkaa. :D Niistä clapeista hmm.. ei ollenkaan huonot, vähä ehkä retro henkiset. :) Rummut ja bassot on makeet. Liidit on tosi TOSI hyvät. Kyllä kun tän tason melodiat ois joka biisissä ois mailma paljo parempi paikka. :) Kaikin puolin huippu tasoa. Kyllä meitsikin faniutuu odottelemaan lisää tällasta... :D
0   +1 +2
 
10
Holmström 09.04.2005
Ei hemmetti... miten on mahdollista etten ole löytänyt tätä aikaisemmin...? Piti sitten mennä reilu vuosi että löytyi tämä erittäin loistava biisi. Jossa kaikki palikan nipussa. Erionomainen kokonaisuus. Homma alkaa stabiililla räväkkyydellä jossa sopiva noste kohti hässäkkää... jeah... sitten mennään vähitellen kohti tilannetta eli 1:44 josta lähdetään uudelleen hyvin sujuvasti ilman sitä liian perinteistä pitkää alasuvantoa välittömään tilanteen hallintaan. Tuotannollinen kokonaisuus tosi hyvin hallittu. Melodia jatkaa omalla linjalla ja kaikki hienot jipot tulee mukaan. Pysyy mukana. Voksut hallussa eikä yhtään liikaa sälää... Kokonaisuus ei toista itseään vaan värikkyys sekä lisähässäkät (joita ei liikaa) hallinnassa... Jeah... Thanx tästä upeasta biisistä :) Cheers ! Ps.... Speed Freek näköjään fixannut oman näkemyksen joka myös ... joo just hänen näköinen zydeemi... Hyvin täyteläinen näkemys :)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 13.11.2004
Bassoraita lähtee ihanasti rullaamaan, sikahienot filtteröinnit ja vokaalit on hauska lisä. Aivan kuin Kai Tracid ja Cosmic Man olisi fuusioitunut yhteen, kun biisi lähtee kunnolla rullaamaan… Paljon modernin Trancen efektejä ja sopivasti 90-luvun soundia. Mulle maistuu! Nam! Bassossa kuluu välillä kivasti kalimbamainen efu, joka piristää biisiä raikkaaksi. En keksi mitään huonoa sanottavaa näin loistavasta biisistä. Kymppi taisi lentää tälle. Hyvä vahinko oli kerrankin kuunnella jotain ihan sattumanvaraisesti!
0   +1 +2
 
9
M-Art 31.07.2004
hyvä draivi, mut miksauksessa on hieman jotain hämminkiä, mut ei haitaksi asti. Clap-soundi on huippuluokkaa..
itte ferrykin saattais olla kateellinen :)
soolo jää kyl sit hiukan johonkin viimevuosituhannelle :/
rakenteeltaan ja saundeiltaan biisi on kunnossa.. paitsi ehkä basso & basari.. basso on hieman kepeä saundi ja basari ei oikein sovi saundina tähän biisin, mut voin olla väärässäkin.
mut muuten hyvä biisi. toi clappi tulee ainaki tos lopussa hiukan yli..
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.07.2004
Alkumatka menee mukavasti hyvien soundien siivittämänä, jonka jälkeen tuleva taukokohtakin toimii kyllä kiitettävästi. Melodiat toimivat hyvin, hyvä melodialinja, ja sounditkin viimeisen päälle hiotut. Rummut toimivat myöskin hyvin. Kick on sopivan tehokas ja potkii mukavasti. Hihatit ja perkussiot toimivat kiitettävästi. Clap ehkä hieman läimähtävä, niin kuin tuolla aikaisemmin onkin jo sanottu, mutta ei se nyt oikeastaan paljoa kuuntelua haitannut, kun se siellä hieman taustalla oli. Rakenne kunnossa, sopivasti sisältöä ja vaihtelua biisistä löytyy. Biisin pituuskin juuri sopiva. Kokonaisuudessaan hyvän kuuloinen ja energinen biisi, jossa riittää menoa.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 01.07.2004
Tosi hyvä tämä on kaikenkaikkiaan tuo clap häiritsee hieman tuossa alussa mutta eise mitään loppujen lopuks ihan hyväki oikeastaan tää biisi alkokuulostaa tosi makeelta kun tultiin tuohon keskivaiheeseen 10p.
0   +1 +2
 
10
cj.6 10.08.2004
pirun hyvä biisi...vokaalit ei kauheesti haittaa...mut kaikki saundit just eikä melkei kunnos....rummut on kans pirun hyvän kuuloset ja toi breikki kohta on kyl hyvä...ja melodiakaan ei ole mitään vaatimaton...bassokuvio on kivasti vedetty
0   +1 +2
 
10
SarQ- 20.06.2004
oli kyl hyvä´biisi, viimeine nosatus puuttu mut kyl sen verra piti huolt noi muut äänet et kyl tää oli kympin arvone :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 19.06.2004
no nyt tulee kommentti......laadukasta....mahtavaa....hieno tunnelma....kokonaisuus mahtavaa....suorastaan fantastista.....en löydä kritisoitavaa....liityin faniksi...koska musiikki on paikka paikoin todella haikeaa ja tunnelma joissain biiseissä mahtava....numero puhukoot puolestaa
----->10<-----
0   +1 +2
 
10
Lumonia 09.06.2004
Tässä nyt alkaa olemaan kehut vähissä.. Tämä on sitten näin lopuksi vielä aika pirun tyhjentävä napsautus! En voi tässä oikeen muuten kommentoida kuin, että jos tämä Mikseri levylle pääsee niin täytyy varmaan ostaa se.. x)
0   +1 +2
 
10
digeon 31.05.2004
vau! tosi kivankuulonen biisi! lähti kyl heti alussa jo hyvin potkii! ja kaikki soundit oli lostavasti esillä! mikään ei tullut liian kovaa!:) Ja tää melodia iskee kans syvälle! toimii tosi hyvin!! ihmettelen jos ei biisi levylle päädy! olit hyvin noi bongot sin vetäny!=) biisi saa heti plussaa ku siin om bongoja! tää muuten on tosi vauhdikas!! mun on pakko ladata tää koneelle!! tuli sellanen dallas superstars:in biisit mieleen! siis tää on ny aivan mieletön!!!!!!=) niin selvä kymppi tippu nyt!! 10++ :)
0   +1 +2
 
10
Pagan 14.05.2004
Musiikkia korville. =)
0   +1 +2
 
9
Blood 14.05.2004
Tällast bailaus musiikkia
0   +1 +2
 
9
TheReal 24.04.2004
noniin. kappale lähtee mukavasti käyntiin niinkuin yleensä.... keskikohdassa alkaa tulla tranceleadia johon olisi tarvinnut parannusta... melodia on loistavaa ja miksaus... kokonaisuudessa erittäin hyvä biisi mutta tranceleadi olisi pitänyt olla hieman parempi... pitää fanniutua joksikin aikaa jos sattumalta tulisi uusi hyvä biisi ;)
0   +1 +2
 
10
trancemar 14.03.2004
Ihan Pro soundia edelleen! En ihmettelisi vaikka G. Ponticelli pyöräyttäisi tämän myös Tampereen keikallaan.. ; ) Massasta erottuvalle trance pläjäykselle aina kymppi!
0   +1 +2
 
10
Erako 14.03.2004
Todella hyvät soundit ja menevä kappale. Suvantovaihe ja nostatuskohta toimivat erittäin hyvin. Kympin biisi tässä genressä. Itse en puolestaan niin hirveästi digannut noista huudahduksista/lausahduksista, jotenkin keskeneräinen tuntu niissä, mutta eivät ne silti huonojakaan olleet.
0   +1 +2
 
10
eagle_ 11.03.2004
Siis ei helkkari mitkä saundit! kumma kun en tämmöstä artistia viä löytäny... eli siis basari on hyvä, basso linja on hyvä ja percussiot toimii. ''Vokaalit'' tai oikeastaan noi hyräilyt on hienot, melodiat toimii, breikit ja fillit on hienoja.

Täytyy kyllä käydä fanittautumassa...

0   +1 +2
 
10
MfLI 10.03.2004
Hyvin sovitettua. Ehkä vähän vielä lisää trashia ja phatia vielä jos saa pyytää:)
0   +1 +2
 
9
Dj 15.02.2004
Mahtava biisi. Tässä on kyl kaikki aika hyvin kohdallan, hyvät soundit, kiva rytmi ja menevä tempo. En keksi mtään kuonoo tästä biisistä. Ehkä liian pitkä, "inte för mycket av de goda" mut se riippuu tilanteesta. Jees, Loistavaa.
0   +1 +2
 
10
Speed Freek 11.02.2004

Ihan huippu. Perkele ku en ole aikaisemmin käynyt kuuntelemassa. Tuo breikki oli aivan loistava, liidistä puhumattakaan. Toisin kuin Fakap sanoi -kyllä tähän koukkuun jää. Kick kuulosti kuulokkeissa pirun tiukalta. Clap ei ainakaan haitannut kuuloke kuuntelussa. En sitten tiedä miltä kuulostaa kaiuttimilla. Mukavia saundeja noin yleisesti

10+
0   +1 +2
 
9
Cazeus 29.01.2004
Juuh, kyllä tämä on minun mieleistä rummutusta. Hyvän kuuloisia soundeja ja pakko itsekin mainita tuosta kläpistä (tai mikä liekkään) että minusta se taasen kuulosti kaikuineen oikein hyvältä, mutta makuasiahan se :) Oikein hyvä biisu!
0   +1 +2
 
Human Sound 18.01.2004
Iso tattis kaikille tähän saakka annetuista kommenteista. Odotukset ylittyivät roimasti. Kläppi tuntui vähän häiritsevän joitakuita, täytyypä ottaa tästä opiksi... ;)
0   +1 +2
 
10
Drachkin 18.01.2004
Todella puhtaan kuuloinen ja ainut mistä voin valittaa, on se, että handclapit soi LIIAN kovaa :) muuten todella monipuolinen ja laadukas.
0   +1 +2
 
10
Piitti 13.01.2004
Mieletön meininki! Todella hyvin toteutettu biisi, hienot soundit (leadeista diggailin).. Alkaa todellakin tanssijalkaa vipattamaan! Täysi kybä.
0   +1 +2
 
10
DjLime 09.01.2004
Clapistä saisi vähän vähentää kaikua. Muuten en keksi kertakaikkiaan mitään pahaa sanottavaa. Menoa ja meininkiä löytyy vaikka muille jakaa. Tanssijalka alkaa vipattamaan iloisesti.. ja listan jatkoksi vaan minunkin nimi. Loisto biisi ja toivottavasti jatkossakin tälläsiä klubien tanssilattioiden täyttäjiä teet.
0   +1 +2
 
9
Fakap 01.01.2004
Mahtavan kuulosia soundeja. Toteutus kymppi. Jos tähän saisi vielä vähän paremman hookin niin olisi koko biisikin kymppi. Ei tähän koukkuun jää, mutta on niin vakuuttavan kuulosta kamaa että pakko faniutua. Miten mä en oo tätä artistia ennen löytänyt..
0   +1 +2