Vicky Vietnam the Rock Opera (2010-2016)

Zomby Woof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Maxhine 04.04.2011
Ekana, miksaus aika sekavan kuulosta. Snaren saundi voisi olla jotain muuta, nyt aika peltipurkki. Tähän on ilmeisesti jotain progee tavoiteltu, mutta vähän liikaa vaihteluita, biisi kuulostaa muutamalta osalta peräkkäin, ei yhdeltä biisiltä.
0   +1 +2
 
Kongir 03.04.2011
Rokkenroll. Tahdilajinvaihdokset olivat ehkä vähän turhat. Etenkin kun lähes joka riffiin vaihdettiin tahtilajia, jotenkin tuntui siltä että tää oli vaan kokoelma riffejä. Pari hyvää ideaa, mutta sovitus vaatisi ehkä miettimistä.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 03.04.2011
Rouheat on kitarat. Vokaalitkin toimii. Sanoihin en ossaa keskittyä. Moniosainen, niinkuin rock-oopperan pitääkin olla. Ei ollut onneksi pituudella pilattu, toimii tämmösenään täydellisesti. Repesin kun tuli kohdan 2.06-2.19 laulusta mieleen Right Said Fredin - I'm too sexy. Mutta sehän on kuulijan korvassa vika, ei artistin äänessä.. :)
+2   +1 +2
 
Doctor Carpenter 03.04.2011
Hieman vieras aihe mulle <:) no mutta, tämähän myös oli hieman sekavaa.. olikos tarve tiivistää tämmöinen rokkiooppera reiluun 3 minsaan?? Tähän olisi voinut paneutua pitemmällä kestolla, näin osat olisivat saaneet enemmän "ilmaa" ja kokonaisuus olisi ehkä jopa meikälle selvinnyt. Tuolla oli hyvää shittiä seassa, jos jotain epäkuraattiakin. Soiton rullaavuuteen voisi auttaa semmoinen kuin yhteissoiton treenaaminen, nyt ajoittain kuulostaa falskilta, vähän niinkuin olisi löysää siellä rakenteissa... Tää oli anyway herättävää näin sunnuntaiaamuna :)
0   +1 +2
 
9
DjVallu 03.04.2011
Hienot riffit ja rummut onnistuneet mun mielestä. Ja sit toi "autiomaa" iski korvaan positiivisesti, omaperästä settii täytyy sanoa! :D
0   +1 +2