You Will Fall (featuring Kreeta)

FALL OF ME

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Elmeri Kinnunen 26.02.2011
Tullee niin Nightwishin carperteri mieleen :D onhan tämä herttaista!
0   +1 +2
 
lipoma 20.02.2011
Kuten Ravana tuossa omassa kommentissaan totesi, niin tuntuu palapelimaisesti kasatulta eri soittimien osalta. Kunnon miksauksella olisi ollut varmasti positiivisempi vaikutus kuuntelemiselle. Mutta biisi itsessään on ihan hyvä perusrockbiisi-/balladi. Kreetan ääni sopii mainiosti ja miesvokalistikin hoitaa oman osuutensa kelvollisesti. Odotan mielenkiinnolla "lopullista" versiota.
0   +1 +2
 
10
Kreeta 18.02.2011
Ihan hyvä kokonaisuushan tuosta tuli. Kiitos mukavasta kommentista mun osuuksiin ja kiitos itsellesi, kun sain vierailla sun hienossa biisissä. :) Soundi maailmaa voi aina hioa loputtomiin, mut tämä on kuitenkin vielä "vain" demoversio. Mie tykkään!
0   +1 +2
 
Ravana 18.02.2011
Tässä on miksauksen puolesta minusta hieman sellainen ongelma, että kuulostaa ikään kuin monesta eri lähteestä otettu valmiiksi miksattua kamaa ja laitettu yhteen. Yksi osuus on tuo kitara (ja rummut mukaan varmaan), yksi osuus on vokaalit ja sitten on basso. Basso kuulostaa ainakin omalla laitteistolla turhan voimakkaalta, samoin kuin vokaalit. Kaikki muu biisistä tuntuu olevan sitten hiljemmalla ja valitettavasti hukkuvan tuonne...

Rummut, virveliä lukuunottamatta, kuulostavat hieman oudoilta. Kuin olisi laitettu high-pass ~200hz basariin ja tomeihin. No ei, tuossa 2:30 kohdassa kuulee että kyllä siinä basarissa on bassoakin, mutta se kai vaan hukkuu ihan täysin tuonne basson alle.

En haluaisi erityisemmin ruikuttaa, mutta kun tämä asia nyt vaan pistää korvaan valitettavan kovasti. Tulee vähän sellainen olo, kuin jossain vanhoissa dubatuissa ohjelmissa, jossa taustalla kuuluu ranskankielinen alkuperäinen ääniraita hiljaisella ja siinä päällä suomeksi. Ei myöskään tunnu ihan siltä, että vokaalit ja muu biisi pelaisivat yhteen, vaan biisi on vaan ikään kuin siellä taustalla siksi kun a cappella nyt vaan kuulostas aika tylsältä.

Tässä on pari sellaista oikein hyvänkuuloista melodianalkua/melodiaa. Alku ennen kitaraa on hyvä, samoin soolo tuossa minuutin kohdilla. Ja lopussa on mukavaa melodiaa. Katkaisee toimivasti hieman yksitoikkoiseksi käyvän kertosäkeen (siis näin monella peräkkäisellä kuuntelulla). Tai nojoo, oikeastaan melodioiden puolesta muuten toimii hyvin, paitsi tuo kertosäe.

Sanoituksista en valitettavasti saa ihan selvää, mutta kyseessä lienee jonkinsortin 'rakkauslaulu', tai siihen suuntaan. Eli naisvokalistille on siis tässä jokin osuva paikka eikä "noo, otetaan nysse Kreeta," mikä on hyvin positiivista. Tuohan se muutenkin jotain lisää viisuun (vaikken tuota alkuperäistä olekaan kuunnellut), ja laulu tuntuu sujuvan vierailijalta (en ole kuunnellut myöskään Kreetan muita biisejä).
+2   +1 +2