Green Forest

Horizon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tää on kivan kuuloista. Harmi että taitaa projekti olla vaan jäissä. Joku osaa sentään fl:ää käyttää muuhunkin kuin huonoihin biitteihin.

Roby S.
FME
0   +1 +2
 
Janne T 17.01.2006
ehkä vähän kasari-soundit minun makuuni. Kovaa kitarointia kumminkin ja letkeää groovea. Rennon reipas biisi - mukava sävellys. Toimivat taustat joskin soundien puolesta vähän sellaiset "syntikkasoundi esitteen" - kuuloiset.

Kumminkin ihan mukava biisi, ehkä pikkuisen turhan smooth, pidempiaikaista kuuntelua ajatellen - muuten hyvä
0   +1 +2
 
9
BuzzPetrol 07.03.2004
Mukavan leppoisa biisi. Kuten jo on todettu, kitarasaundi ei oikein sovi biisiin. Siitä pieni miinus. Pikkaisen soitto takkuilee joissain kohdissa, mutta ei kuitenkaan kovinkaan häiritsevästi. Fuusiojazzia? Ehei!
0   +1 +2
 
7
vvnurmi 25.12.2003
Biisi on leuto ja mukava. Kertosäkeen sointukulusta tuli mieleen heti Sir Elwoodin Hiljaisten värien biisi Viimeisellä rannalla. Melko yllätyksetöntä, mutta jo toimivahkoksi todettua. Biisin leutouteen nähden kitaran äänensävy oli jotenkin ehkä liian terävä, kuin piikki keskellä lämmintä kylpyä. Ilmeisesti vain kitara oli luonnollisesti soitettu ja muut soittimet tulivat koneelta. Siksi kitaran jonkinmoinen epäjämptiys ei välttämättä sovi kappaleeseen parhaalla mahdollisella tavalla.
0   +1 +2