ROTU REALISMI

ISÄM MAA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Funereal 03.08.2012
Miksihän aina kaikki yritykset tehdä satiiria NSBM:stä kuulostavat kuitenkin täysin autenttisilta?
+2   +1 +2
 
4
Lennart 19.12.2011
ei.
0   +1 +2
 
10
ZorGy 03.12.2011
Putosin melko pahasti tos mis vedettiin saksaa :D
0   +1 +2
 
10
LostSoulsUnited 23.11.2011
Mielestäni kappaleen pitäisi saada joku sanotus palkinto:

"aadolf hitler siig hail yyber
halla-aho ist mein fyyrer
ausvits köbbels pantservaagen
större peenis ich haaben"

Ehkä yks parhaista sanoituksista koskaan!
Joo ja nyt lähen kadulla hailaamaan!
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 21.11.2011
Nythän pärähti, minä olen puoluekannaltani sen verran viherpiipertäjä, että on pakko sanoa, että teidän molempien kappaleiden kuunteleminen saivat tuntemaan oloni ensin alkuun todella epämukavaksi. Hetki meni, että sai varmistettua, että sanoituksissa on "jonkin verran" ironinen sävy. Niin huumoriin kuin myös black metalliinhan toisaalta kuuluu tietoinen provosoiminen ja tiettyjen tabujen rikkominen. Vaikka bäkkistä ei tule kauheasti kuunneltua, niin kyllä mie olen tykännyt katsoa Jimmy Carrin, George Carlinin, Richard Pryorin ja Bill Hicksin standup-settejä, joissa on monasti paljon poliittisesti täysin epäkorrekteja vitsejä ja joille nauran paljon. Tiedän olevani tämänkin suhteen melkoisen tekopyhä, kun pystyn nauramaan suoraa huutoa virallisesti julkaistua dvd:tä katsoessa, mutta sitten Mikseristä kuuntelemaani biisiä lähestyn paljon suuremmalla varovaisuudella.

Tiedän, että kuulostan ihan Jani Toivolalta kun itken täällä, ettei huumori saisi loukata ketään, mutta en minä ole oikeasti sitä mieltä, kyllähän se niin on,että aina kun leikitään aroilla asioilla, niin kyllä siitä joku aina mielensä pahoittaa, mutta sille ei voi vaan mitään. Enkä minä usko, että tällainen musiikki innostaa ketään mihinkään väkivallantekoihin, musta se on ollut aina hieman absurdia puhetta. Musta on ihan hyvä, että tätä maahanmuuttokeskustelusoppaa uskalletaan huitoa näinkin poliittisesti epäkorrektilla tavalla, pakkohan sitä on jonkun sanottava jotain muuta kuin, että tästä on keskusteltava. Minä rehellisesti uskon tällaisen keskustelun hyödyttävän niin maahanmuuttajia, kuin myös suomalaisiakin. Luulen tällaisten puheenvuorojen rikkovan hieman sitä pelkoa, että joku sanoo kenties jotain sopimatonta, koska jossain vaiheessa keskustelua tuossa asiassa tullaan tulemaan alueelle, jossa on pakko puhua asioista mistä kumpikaan osapuoli ei välttämättä haluaisi puhua. Tämä taas edesauttaa pääsemään ylitse niistä ongelmista mitä molemmilla väestöryhmillä tämän asian suhteen esiintyy. Joten yhteenvetona voisin sanoa ainakin sanoitusten olevan varsin kärkästä satiiria tästä iltapäivälehdistön lietsomasta pelko/vihapuhe keskustelusta.

Lisäksi haluaisin vielä kommentoida itse musiikkia joka on mielestäni aivan käsittämättömän tarttuvaa. Minulla on aina todella suuri kunnioitus raskaampia bändejä kohtaan kuten Insomnium, joka raskasta musiikkia soittaessaan ei ole unohtanut melodioiden ja kappaleiden tarttuvuuden merkitystä. Ja puhun taas kummastakin kappaleestanne kun sanon niiden olevan hyvin mukana hoilattavia ralleja, koukkuja löytyy niin kitaroinnista kuin vokaaleistakin. Soundit ovat myös ihastuttavan rupiset menemättä kuitenkaan ihan sinne kamalimpaan bäkkispuuroon, mikä vaan monasti on jo niin sotkuista, että se vaikeuttaa kuuntelua. Tiedän, että otan vitsinne aivan liian tosissani, mutta minun oli pakko saada nämä ajatukset purettua jonnekkin mitä humoristinen musiikkinne aiheutti. Että kyllä saitte melkoisen ajatumyrskyn aikaan tässä päässä, vaikka ne ajatukseni eivät mitään tuon kummoisempia olleetkan.
+2   +1 +2
 
10
Soundcraft 05.02.2011
Pakko sanoo, että vitun asiallista meininkiä! Innolla odotetaan sitten että teiltä tulee uuta materiaalia!
0   +1 +2
 
9
Borborygmia 23.01.2011
Olisi ehk toiminut sankarimetallina paremmin, olisi saanut vielä naurettavammat aspektit. Ei siinä, pakkohan tätä on fanittaa. Harvoin ovat bläkkiksen sanoitukset saaneet yhtä aitoja inhon väreitä kulkemaan pitkin selkäpiitä - mikä kai on k.o. musatyylin tarkoituskin. Hieno veto.
0   +1 +2
 
10
har 22.12.2010
Sleepy Sleepersin jälkeen ei isäm maan asioita ole käsitelty näin tuoreesti ja monimerkityksellisesti!
Tyylipuhdas suoritus.
0   +1 +2
 
10
PehmoA 20.12.2010
HUHU! TIUKKA!
0   +1 +2
 
10
`VARJO´ 12.12.2010
Todella menevä kappale, lyriikoiden riimit toimivat erittäin hyvin. Kitaramelodia jää loppupäiväksi päähän! Taistelujaska-spiikit olivat todella parhautta!
0   +1 +2
 
Snacke 12.12.2010
"sampletkin taitaa olla ihan laillisia ku tekijänoikeuksien haltijat kuoli toukokuussa ´45" -vitut ole, eihän siitä ole kuin 65 vuotta t. matikka-snakke
0   +1 +2
 
Snacke 12.12.2010
Yhtyeellänne on aidonoloiset rehelliset soundit, pellit kenties jopa hieman raastavan kuuloiset. Sanoista saa hyvin selvää, sen tasonsäätö on onnistunut. Muuten kuin laulun selkeyden kustannuksella voisi dynamiikka olla parempikin, melko tiukkaa putkea koko tuotos noin muuten. Plussaa eri kielten käytöstä, sampletkin taitaa olla ihan laillisia ku tekijänoikeuksien haltijat kuoli toukokuussa ´45. Stemmoja vois olla lisää.
0   +1 +2
 
10
kuutio69 06.12.2010
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ STNA :D
0   +1 +2