Lacrima Tenebrae

Kuunvalon Kruunaaman vanha materiaali

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Raatokyy 28.10.2010
Nää saundit on kyllä poikkeuksellisen "kylmät", niin kitaroissa ku syntikoissakin. Näiden saundien maalaama kuva on kyllä jäänsininen, ei minkäänlaista lämmönkajastusta pilkistä mistään suunnasta. Tää on kyllä enemmän "cold, grim and frostbitten" kuin Immortal ikinä. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
10
<MÄ> 01.10.2010
Tämä oli oikein mukava kappale, kuten jälleen odottaa saattoi. Tuo piano oli oikein mukava tapaus. Se kohta olikin - hmm, sanoisinpa jopa että täydellinen. Toki muukin kappale oikein mallikas oli, sillä eihän se muuten näin suurta numeroa minulta saisi. Joten kyllä se on numeronsa ansainnut.

Ainoa, joka jäi häiritsemään hiukan - huom, vain hiukan - , oli tuo muun kappaleen liittyminen tuohon syna/piano-kohtaan. Ne nimittäin tuntuivat allekirjoittaneesta hieman irrallisilta suhteessa toisiinsa, joten niihin kahteen kohtaan voisi vielä - kenties - saada lisää sulavuutta. Mutta, toisaalta, toisella kuunteluulla se tilanne ei enään iskenytkään kiinni, joten toiminee tällaisillakin saumoilla.
0   +1 +2
 
8
Sorry pienet kielioppiperseilyt... Korjaan: "Mutta jos soundit olisivat hieman "pehmeämmät" kitaroiden osalta,(lue: bassoisemmat)(kun meinaa olla säröä kitaroissa vähän liikaa piano-osuuteen nähden) niin homma olisi yhtenäisempi."
0   +1 +2
 
8
Sanon tähän lyhyesti kommentin.
Elikkäs rumpusoundit ovat ihan hyvät, paremmat kyllä kuin edelliset. Vähän tosin paistaa yli, mutta ei se älyttömästi häiritse. Samoin soitto rummuissa on paljon vapaampaa ja toimivaa. Kitarat voisi olla taas selkeämmät, mutta nekin ovat paremmat kuin edellisessä(jos oikein muistan). Syna/piano-osuus oli loistava, vaikka vähän biisin ulkopuolella soundien ja teemansa perusteella. Se olisi voinut ehkä toimia paremmin eräänlaisena outrona, jossa kitara soittaa samankaltaista melodiaa, tulee fade-out ja tämä lähtee soimaan fade-outin aikana ja sitten kasvaa täyteen mahtipontisuuteensa. Eli syna-osuus oli nyt oikeasti todella hyvä, mutta vähän oudossa paikassa.
Mutta jos soundit olisivat hieman "pehmeämmät", kun säröä kitaroissa vähän liikaa piano-osuuteen nähden. Joten soundeja vähän bassoisemmaksi, bassoa kehiin muutenkin ja piano-osuus siirtyisi loppuun, niin homma olisi kympin arvoinen. Se on nyt 8.
0   +1 +2
 
10
Sofiiaiia 29.09.2010
Mahtavaa työtä jälleen kerran =)
0   +1 +2