Eksyin

Cravestoalytuzum

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Asamael 28.01.2018
Tehosekoittimen vokalisti laulaa industrial/sinfonis-taustan päälle. Ihan jännä ajatus paperilla mutta ei tämä nyt ihan avautunut valitettavasti. Viimeistään lopun räppäilyt tekevät tästä aika omalaatuisen viritelmän. Annetaan nyt nimenomaan omaperäisyyden vuoksi kasi.
0   +1 +2
 
8
Tykkäsin kyllä. Mielenkiintoinen biisi. Välillä tulee mieleen Marilyn Manson.
0   +1 +2
 
9
klawie 09.07.2014
Hieno sävellys ja sanoitus. Miksaus ikävä kyllä pilaa kokemuksen; laulussa on liikaa kaikuaa omaan makuun ja, kuten sanoit itsekin, kompressointi tuhoaa dynamiikan täysin. Pistä miksatessa volat tappiin niin ei enää tee mieli kompressoida niin paljoa, ja biiseistä nauttii huomattavasti enemmän (jos et itse, niin ainakin kuuntelijasi). Hyvin miksattuna biisi olisi todella kova.
0   +1 +2
 
9
Felix N 27.02.2014
Nyt oli tekijällä kyllä luovuus käynyt ylikierroksilla, loistavaa. :) Hienot pianot ja jouset alkupuolella ja myöhemmin siirrytään konerock-tyyppisiin tunnelmiin. Lopussa ollaan lähellä räppiä ja pianot taas kuvioissa. Todella omaperäinen ja kiinnostava kokonaisuus komeilla melodioilla. Kaikki osuudet toimivat. Laulusuoritus on minun mielestä yksi biisin vahvuuksista, on niin tunteella vedetty.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.10.2013
kummallista matskua. todella kummallista.
0   +1 +2
 
HazedOfficial 12.03.2013
Nyt oli aika omalaatusta settiä, lopun räppi oli kyl aika keksiliäs ja soundas hyvältä. Keep it up
0   +1 +2
 
mariajammailee 03.01.2013
Mielestäni ei kannata pyydellä anteeksi. Olet laittanut itsestäsi biisiin ja siinä on omalaatuinen tunnelma. Se on tärkeintä.
0   +1 +2
 
Osterifucker 29.08.2012
Ei aivan meikäläistä varten, mutta moni muu tästä ihan varmasti tykkää.
0   +1 +2
 
10
torchelli 18.04.2012
laulutaidon puutetta ei meitsiltä tartte anteeksi pyytää. Pidä vaan oma tyyli ja opi tekemään se kunnolla. Erikoisuutta pitää ennemminkin hyväillä kuin hävetä. Mitä enemmän artistit ja etenkin alottelevat artistit pääsee irti omista idoleistaan ja suuntaa sen energian omien taitojen ja omien rajojen mittaamiseen, niin sitä enemmän mun kokemuksen mukaan se homma alkaa loppujenlopuksi toimia.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 23.04.2011
Kuullostaa Marilyn Mansonilta suomeksi, jotain kaikkuja myös Tehosekoittimen alkuajan tuotannosta. Aika mahtipontista ja outoa. Omaperäistä. Loppupuolen räppi kruunasi kaiken.
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 29.03.2011
sielunveljein! miekin yritän aina tuhota biiseistäni turhan dynamiikan. en tajua mikä helvetti demobändeillä on kun pitää jättää paskat soundit eli olla koskematta kompressointiin. onkohan "isot pojat" ja vanhat tyhmät sedät kirjoittaneet niin kivitauluihin. no enivei. kuuntelin ekana että onko sarvilahti laulamassa. eli heresia tuli mieleen. juu ihan taidokas biisi. tummaa ja raskasta kamaa ilman isoja sähkökitaroita, aika saavutus. hyvä homma.
0   +1 +2
 
lipoma 21.12.2010
On niitä kehnompiakin esityksiä kuultu. Johonkin suomileffaan voisi sopia.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 30.09.2010
Laulusuoritus on minusta ihan pätevä. Tuollainen "dramaattinen tulkinta" toimii tässä hyvinkin. Kappaleessa on kivasti erilaista nyanssia osioiden välillä. Kokonaisuutena varsin rohkea teos, joka kantaa loppuun asti.
0   +1 +2
 
Trollblodet 29.09.2010
ei ihan minun tyyliä tällänen mutta hyvä laulaja ja hyvät saundit biisissä
0   +1 +2
 
8
Doctor Carpenter 24.09.2010
Niin, kun lopettaa Tien etsinnän, Tiet aukeavat joka suutaan. Kuka väittää ettet osaa laulaa?? Sullahan on kaikenlisäksi omaperäinen ääni. Onhan tämä angstinen mutta et ole ainoa joka dikkaa angstista, sen lisäksi biisissä on mielettömän vimmattu fiilis sanoineen kaikkineen. Kertsissä ei mennä ihan vakiokaavan kautta, tästä tulee varhainen Alangon Ismon soolotuotanto mieleen, osittain ja positiivisessa mielessä. Mä olisin jättänyt sen räppäysosan pois ja nostattanut biisin vielä lopussa pystyyn. Mut mää oon mää ja sää oot sää!
0   +1 +2
 
Dj Lolzboy 21.09.2010
voisi muuten olla ihan hyvä mutta kun kerran tuo laulutaitosi... :)
0   +1 +2
 
Jusben 21.09.2010
Tunnetta kuuluu laulusta, pidän dramaattisesta laulutyylistä. Itse asiassa en osaa sanoa mitä laulussa varsinaisesti olisi vikana, koska tietty dramaattisuus luo tietynlaista epävireisyyttä, mutta jotakin särmää siitä tuntuu ainakin paikoitellen puuttuvan. Pahoittelen, että en osaa rakentavasti laittaa sitä sanoiksi.

Piisi tuntuu lauluun nähden sopivan kaoottiselta suhteessa dramaattiseen, jopa paikoitellen itkuiseen tyyliin. Dynamiikka pääosin toimii tästä johtuen. Toisenlainen soitanta tai laulu olisivat jokseenkin ehkä korostaneet turhaan soitinten välistä dynamiikkaa.

Piisi kuitenkaan ei tunnu valmiilta, mutta tässä olisi ainesta. Harjoitusta lisää lauluun ja hiukan paremmaksi soitinten välistä dynamiikkaa ja saundeja.

Hyvä hyvä.
0   +1 +2