Watered Down Metaphors

Jr. Class Art Exhibition

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
djbiy0 14.10.2012
Tästä tulee auttamatta mieleen sellainen autotallibändin demosoitto, hieman ankeahkot soundit ja ankea laulu. Meno kuitenkin osaltaan menevää ja ponnekkaammilla rummuilla ja laululla olisi pisteet noussut kahdeksikkoon asti.
0   +1 +2
 
7
accent 12.10.2012
Vähän meinaa kitarat hukuttaa laulun välillä ja on melko ankealla äänellä laulettu muutenkin, mutta melko kivankuuloista menoa muilta osin. Sopivan vauhdikasta. Laulua kun parantais niin voisi olla aika tiukka biisi.
0   +1 +2
 
7
veezay 06.10.2012
alun kitaroinnista tulee tosi kevyesti mieleen scorpions - still loving you. jostain syystä. laulun alettua tulee jotenki tosi turhautunut fiilis, koska laulu kuulostaa rehellisesti sanoen paskalta. rumpukone toimii paremmin rumpuina kuin laulajan suoritus toimii lauluna. toi laulu on kuin sellainen koelaulu jota näytetään american idolsissa vaan siks että sille voitaisiin nauraa. virekorjaaminenkaan nyt ei hirveästi auttais asiaa kun toi äänensävykin on vähän sellanen tosi arasteleva ja hapuileva. kertseissä tuntuu että kaikki muut soittaa vitturokkiasaatana ja laulaja vaan siirtyy vähän lähemmäksi mikrofonia että se ois tosi punk.

ääh. noi laulut pilaa tän biisin kyllä täysin. muuten ois ollu jotain seiskan ja kasin väliltä. elävämmillä rummuilla ois päässy iisisti kasiin, mut nyt niitten kevyt staattisuus (rytmissä tai yleissoundissa sinällään ei ole mitään vikaa, ne ovat vain samankuuloisia iskuja koko ajan joka harmittaa) vähän pilaa kokonaisuutta. saisinko tästä jollain rohkeammalla ja osaavammalla laulajalla uuden version, jotta ei tarvis pyöristää arvosanaa ylöspäin?
0   +1 +2
 
6
tahtila 03.10.2012
Tämmöistä synkistelyä. Periaatteessa laulun yleissävy tukee kappaleen epätoivoista tunnelmaa, mutta ei tuosta englannin ääntämisestä ja ponnettomuudesta tahdo päästä yli. Varsinkaan tuossa rujommassa ympäristössä soundi ei istu juuri lainkaan kokonaisuuteen. Meinaapa vielä miksauksessa hiukan hukkua.

Noin tönkösti ohjelmoidut rummut tällaisessa musiikissa laskevat pisteitä automaattisesti, etenkin kun soundit ovat noin mitäänsanomattomat ja karut. Yleissoundi on muutenkin omaan makuuni aivan liian kuiva, täydellinen tilakaiun puuttuminen ja tunkkaisuus korostaa kotikutoisuutta. Kitarasärö on toki oikean henkinen musiikkityyliin nähden, siitä plussat.

Dynamiikkavaihtelusta huolimatta melko monotoninen tekele sävellyksen ja sovituksen osalta.
0   +1 +2
 
8
Lassi Heiskanen 30.09.2012
Kasin ja ysin välillä keikkuu kumpaan kallistuis. Kaikinpuolin biisi on hieno, hienosti soitettu ja sovitettu, mutta lauluun kaipais vähän "terää", se jää nyt jotenkin vaisuks muuten hienon teoksen varjoon. Kertsit ois pitäny vetää oktaavia ylempää tai jotain sellasta, voi olla että miksauksellakin ois voinu tehä laululle jotain "paremmin". Eli siis, mielestäni laulu on vähän irrallinen taustan kanssa, en saa sitä fiilistä että tässä olis esim livetilanne. Mutta hieno biisi kaikesta huolimatta, eikä se laulukaan missään nimessä ala-arvoista ole. Annan 8.
0   +1 +2
 
10
azone 29.09.2012
sun paras biisis ehdottomasti, tämmöstä pitää olla Rock n' Roll.. tää lähtee mukavan rauhallisesti semmosee sopivaa poljentoo et jalka rupes nykii, ois tehny miel ottaa rumpukapulat kätee ja lähtee tallille paukuttaa.. Karlan ääni sopii tähän biisii törkeen hyvin, se örinä siin yhes biisis ei.. nyt 9½ pyöristetää kympiks..
0   +1 +2
 
8
R-iQ 29.09.2012
Rauhallisissa osuuksissa tunnelma toimii hyvin mutta rokki osuuksissa laulu kaipais vähän kontrastia osuuksien välille. Ei ois haitannut yhtään jos laulaja ois vaikka vähän rääkyny tai muuten vaan revitelly kunnolla noissa rankoissa osissa. Muuten nuo vaihdokset toimii hyvin ja on tän biisin suola. Sanoitus puoli on kunnossa, hyvää synkähköä tarinointia ja mielikuvia. Saundit on hyvät kun niitä ei ole liikaa siloiteltu, tollonan vähän raaka saundi sopii hyvin tähän kokonaisuuteen.
0   +1 +2
 
8
JyRSiö 29.09.2012
Tykkäsin. Intro sai hyvin otteeseen ja sitte ku lähti tuo rockimpi osuus niin olin kyllä jo ihan täysillä mukana! Ainut mistä jäi vähä uupumaan oli vokaalit. Säkeistöissä nuo rauhallisemmat osuudet oli ihan passeleita, sellasia huokailevia ja unimaisia. Mutta sitte ku tuli rankempaa menoa niin olis lauluunki saanu mun mielestä tulla vähä potkua lisää. Vähä käheämpää soundia ehkä. Mainio kokonaisuus kuitenkin.
0   +1 +2
 
BVR 15.09.2010
Kaverit on kertonu, et sillo jos käyttää kannabista nii aika sellai saattaa hidastuu. No täs oltii niiku sit "pilvessä", niiku ne narkomaanit sanoo. Että vaikka tää kappale kestää vain sen 3.23 nii se kyllä tuntu paljon pidemmältä

Ja koska oon kiva kundi nii tarjoan saman kommentin Google Transleissönin kautta muillekkin kielille, olkaa hyvät:

"Friends have been told if you do not use cannabis sillo their time sellai may slow down. Well tas oltii niiku sit "cloud", they are drug addicts niiku says. That although TAA song lasts only 3.23 yes it is close to their much longer"

"Freunde haben gesagt, wenn Sie nicht ihre Zeit Cannabis sillo sellai verlangsamen kann. Nun tas oltii niiku sitzen "Wolke", sie sind Drogenabhängige niiku sagt. Dass, obwohl TAA Lied dauert nur 3,23 Ja, es ist nah an ihren viel länger"

"Friends foi dito, se você não usar cannabis Sillo sellai seu tempo pode diminuir. Bem tas niiku oltii sentar "nuvem", eles são viciados em drogas niiku diz. Que, embora canção AT dura apenas 3,23 sim, está perto de seu muito mais"

"Draugai sakęs, jei nenorite naudoti kanapes sillo laiko sellai gali sulėtėti. Na struktūra oltii niiku sėdėti "debesis", jie yra narkomanai niiku sako. Kad nors TAA daina trunka tik 3,23 Taip jis yra artimas jų daug daugiau"

Mut hyvä biisi!
0   +1 +2