Send in the King

Driscoll

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Haava 16.06.2010
Tässä on vähän sellaista rock riffitteyn tuntua 8-luku diskomelkassa 2000-luvin kotistudiosaundeilla. Perus riffi toimivat tykkäsin delaymaisesta liidista. Basic melodiaa, mutta toimii. Kappaleen rakenne pitää hyvin kutinsa ja sen verran tavaraa tulee hiljalleen lisää, että mielenkiinto pysyy hyvin vireillä.

Sitten huonoihin puoliin. Saundimaailmaan. Plussaa siitä, että saundit ovat selkeät mutta toisaalta vähän turhankin kuivat. Rumputräkki vähän täydentyy, mutta jotenkin suhteellisen kuiva fiilis siitä jää vaikka siinä kaikenlaisia fillejä löytyykin. En osaa sanoa että mikä tuossa kuivassa saundimaailmassa on sitten kuitenkin vikana. Jotenkin saundit sinällään toimivat ja kokoanisuuden kannalta homma on hyvin balanssissa, mutta sellainen "steriili"-fiilis jää kaikesta.

Mutta joo.. Kiva kokonaisuus, jossa tekemisen meininki kuului kivasti mutta jokin tuossa saundimaailmassa silti jäi vähän kuivaksi vaikka balanssi olikin kunnossa. Melodiat ja riffit perinteisiä, mutta erittäin toimivia.
0   +1 +2