Bald and Pitiful

Creepy Crawlie

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Merikuolleensa 22.01.2006
Vittu mikä laulaja!
Sanoituksetkin hyvät, eikä raivoa säästellä.
0   +1 +2
 
Prog 24.08.2004
Kovaa on meininki edelleen, on muuten ainut bändi minkä jokaisen biisin olen jaksanut kuunnella! Nämä on niin ruman kauniita kappaleita, ei voi muuta sanoa. Kävinpä katsomassa kotisivullannekin, ja täytyy sanoa, että vaikka bändin musiikilliset taidot kusee erittäin pahasti, bändi näyttää erittäin tasokkaalta ja on omaksunut hyvin tyylinsä. Yllätyin muuten oikeasti kun näin että perkele, siellähän soittelee oikein helvetin nättejä muijia. FANIUS ANSAITTU JUKOPLIUT! :D

Miten olisi muuten kunnon blaaast beat biisi seuraavaksi?
0   +1 +2
 
10
NapalmHead 05.07.2004
Mieletöntä. Iskevä biisi jälleen. Nyt viimeisenkin biisin kuunneltuani voin sanoa, että tämän bändin musiikki on niin käsittämättömän tuskaista raivon ulostamista että niskakarvat nousevat pystyyn. Tässäpä on miehillä oppimista!
0   +1 +2
 
10
Samu2 12.06.2004
Ehdotonta kukun ja rujouden maksimointia... kun mennään niin mennäänn aaiivan kympillä tai ei mennä ollenkaan. Tässä tapauksessa mennään. näin suorasukaista tavaraa täältä oikeasti saa hakemalla hakea... harvalla on sitä kuuluisaa pokeria pistää kiukkuaan noin lyhyeen pakettiin. Pidän... kadehdin ja kiitän.
0   +1 +2