time for the machines to work in sotkamo

Julzinka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
vhilzu 29.06.2009
Oikeesti ku saa tosta "punasesta langasta" kiinni ni avautuu taa biisi hieman erilailla :) Voit kuvitella talon, happobileet, ihmiset ja muut. jumalauta :)
0   +1 +2
 
10
aTomiWoima 10.09.2004
Pitäskö taa biisi kuunnellakki...? :D
0   +1 +2
 
6
Timpi 13.03.2004
Hmm...eipä tästä muuta sanottavaa kehtaa sanoa kuin että hyvin potkii. Muuten kyllä aika mitäänsanomatonta.
0   +1 +2
 
8
Seeci5000 13.03.2004
Hyvä nimi. mutta joo... biisi oli itseasiassa aika hauskaa kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
7
kudusai 12.03.2004
Kyllähän tuo vinkuna kuulosti mukavalta, itselleni toimisi kun otettaisiin nuo rummut pois kokonaan, kuulostaa korviini kohtalaisen kamalalta. Muuten kohtalaisen mielenkiintoista musiikkia näin täysin ummikkona tälle genrelle ja nimihän biisillä on loistava.
0   +1 +2
 
6
konemies_ 29.02.2004
Aika kovismeininkiä. Kulmaa on hakemalla haettu, ja ohi on menty. Toi melodi-pop-tikkari melodia ärsyttää jo ekalla kerralla.
0   +1 +2
 
8
Caddy 27.02.2004
Ihan kiva buzzilla väännetty ei paha.Ihan kuunneltavaa taravaa..
0   +1 +2
 
SpeaK 27.02.2004
Hihatsut todella ovat kauheita. Muutenkin aika kamalia soittimia, mutta ehkä ne kuuluvat genreen. Hmm, aika sekava.
0   +1 +2
 
7
Samu2 27.02.2004
Oika omalaatuinen tämä kappale... ei ihan sieltä jokapojan levyhyllystä, niin sanoakseni! En oikein muuten tykännyt sekavuuden ja omituisten kaaosvihellysten takia, mutta pakko antaa siitä särömurina äänestä kehuja, meinaan se oliv allan jyhkeä... ja sen melodiakulut kiintoisia!
0   +1 +2
 
8
Badmad 27.02.2004
Alku ei oikein tykittänyt, mut ton säröääneen tullessa kehiin alko mieltä lämmittämään. Biisin kehittyessä tunnelmakin tiivistyi.. ihan hyvä. Basari ja haitsu ottivat vähän korvaan, mut iham mielenkiintoisia ääniä oli muuten käytetty. Biisi on oikeestaan aika jännä kokonaisuus.. omaleimainen.
0   +1 +2
 
7
Kukkonen 27.02.2004
Melekosen vaisua ja haitsut todella ovat hirveät. Särö happo soundi kappaleen parasta antia, mutta ei nosta biisiä keskiverron yläpuolelle... haitsujen lisäksi basari ja snare kuulosti kanssa aika kauhealta... :)
0   +1 +2
 
Imp 12.02.2004
kokonaisuuteen tarkkuuta.biisin alussa jo huomaa että biisistä puuttuu vaivan näkö.yksinkertaisia soundeja joita olis voinu käyttää hyödyllisimmin.soundit ovat suht kuivat ja saavat mietyttämään onko tämä 2 minuutin väsäys?.
0   +1 +2
 
7
a98 06.02.2004
eipä iskenyt meikäläiseen. mielestäni tämä on aivan mielettömän kaukana acid housesta. mutta lähellä sirkkeliteknoelectroa, mistä ei itse kovasti tykkää. särötetyt puheet olivat ihan jees, ja tuo "bassolinja" mutta esim rumpusoundit ei mielestäni toiminut yhtään ja nuo kirkaimmat synat olivat aika ärsyttävän kuuloisia.
0   +1 +2
 
6
Salminen 06.02.2004
Bassomelodia on ihan hauska, kuten myös säröytetyt puhesamplet. Muut äänivalinnat ovatkin sitten aika epäonnistuneita. Tuota korkeaa ujellusta voisi käyttää vähän säästeliäämmin. Jotain sointumattoja padeilla voisi käyttää, nyt tämä kuulostaa vähän liikaa perus-Buzz- tavaralta. Muutenkin lisää erilaisia elementtejä tämä kappale tarvitsee. Nyt tässä vain kasattiin saman pohjan päälle lisää tavaraa ja lopussa olikin jo meilkoinen tungos. Jousiorkesterilla voisi saada jo ihmeitä aikaan tälle biisille.
0   +1 +2
 
Majest. 06.02.2004
Niin siis psitetäämpäs biisi siis tuonne genreen :D
Tämähän biisi ei ole tunnuksen omistajan itsensä tekemä vaan tämän biisin on tehnyt minun tuttuni joka sitten kysäisi jos voisi pistää biisinsä tänne ihan vain testin vuoksi :D
0   +1 +2
 
sakke-makke 06.02.2004
Biisin nimi on ainakin loistava. Mielenkiinto heräsi heti, ladausta odotellessa.

haa, pauk-pauk-pauk =D aika pahiksen kuuloista vähän happo-talon omaista mäiskettä :) buzzin näköisyyttä tästä ei varsinaisesti huomaan, enemmän tuli kyllä mieleen että olisi tehty jollain ft2:llla tai impulse trackerillä. Toi biisin nimeä kantava puhesample on aika veikeä ja toimiva. se vain tahtoo hukkua noihin järisyttävän kamaliin clappiin ja hihatteihin..puuh. näissä jutuissa on monesti sellaista veikeää ideaa, mutta toteutus ja samplejen käyttö ei kaikessa innovatiivisuudettomuudessaan eivät jaksa innostaa. Alussa tätä kuunteli pari minuuttia virne poskilla että ihan ok muikeata nursketta, mutta loppua kohden rumpusoundit alkavat puuduttamaan. Toi puolet hitaampi rytmikin toimii oikein mukavasti, tää biisi nyt ei vain soundiensa ja miksauksen puolesta ole oikein täysin sun itsesi kuuloinen/sen kuuloinen miltä tämän villeimmissä unelmissasi olet halunnut tän kuulostavan.

Tai mitä todennäköisimmässä tapauksessa olen väärässä. Jos oletkin halunnut tämän mäiskeen menevän juuri näin. Tällainen karski acidhousemainen retrohajuinen hakkaus. Mielleyhtymät vievät vuoteen 1990 jossain eteläisen englannin laittomissa happo/varastobileissä. Ja jotenkin tuntuu, että sulla ei ole ollut samanlaista lähtökohtaa/näkökulmaa...koska silloin olisit tietänyt ehkä tämän acid house-genreen istuttaa, jonne tämä mielestäni paremmin sopii. Mutta nää on taas näitä meikäläisen mielipiteitä, niistä kannata hernettä nokkaan ottaa =D

Nyt en osaa kyllä antaa numeroista. Nimi ruletti kympillä ja oli siellä hyvääkin hetkeä. Jotta näin.
0   +1 +2
 
Pastori 06.02.2004
Aikastas mielenkiintoista electrosoudnia ja jollain tavalla tuleekin mieleen Op:l Bastards tästä biisistä. Vähän enemmän melodinen kama on paremminkin mun mieleen, mutta ihan kokonaisuutena aika mielenkiintoisen kuuloista kamaa.
0   +1 +2
 
7
zood 06.02.2004
Aika ponnetonta tavaraa ja se alun vinkuna ei oikein iskenyt. Tulee vanhat tiettokonepelit mieleen, ehkä olisin vähän läskimpiä soundeja kaivannut. bassoraitakin olisi jo pelastanut paljon... aika diskanttivoittoineen biisi. Nuo puhesamplet kyllä lämmitti mieltä.
0   +1 +2
 
Rhino 06.02.2004
Kompista tulee kieltämättä mieleen joku kone isossa tehdashallissa. Hypnoottinen imu on läsnä. Teho hiukan kärsii liiasta pituudesta.
0   +1 +2
 
Aika karu on toi viuiiviuuiii-"melodia". En pidä siitä. Mut toi särösyna on iha jeessi. ;) Ihan mukavaa kuviookin se vetää. Mut toi vikinä vituttaa. Basariksi olisi voinut välitä vähemmän särötetynkin, mutta sopii tuokin tunnelmaan. Voksut o just hienot. joo... häröö on. Haitsut ei oikein pelitä. ja ei tuo toinenkaan ininä mitenkään korvia hivele. siinä se.
0   +1 +2
 
8
anzx 18.11.2003
mielenkiintoinen biisi. alku kuulosti jotenkin ikävän amatöörimäiseltä mutta tuon särösahan tullessa mukaan alko jo otetta löytyä. hc basari ei toimi ihan täysillä näin hidastempoisessa kappaleessa, mutta ei hirveästi häiritse. hatut kusee, aika mitäänsanomatonta tausta sihinää. vokaaleista plussaa, ajoivat asiansa ja kuulostivat hyvältä. turhan paljon pikkuvikoja, mutta pitänee tämä kovolle kuitenkin imuttaa. :)
0   +1 +2