Mutilating Angels

Jinxed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Epoche 20.01.2010
Meinas kahvikuppi kaatua kun nopeesti joutu säätää hiljemmalle heti, ja bassot tulee kivasti - ehkä pikkusen liianki kivasti, meinaan on vaikee saada selvää vaikkei mul mitää subbareit oo. Toisaalta mitä enemmän kuuntelee, niin tajuu et se on vissiin tarkotuskin vähä niinkusta. Noi rummut kuulostaa ihan hyvältä, mut virveliin kaipais joko vaihteluu tai sit se pitäs olla hiljempaa ja keskellä - miu mielest. Basari on ihana. Mä uskoisin et tää vois olla ihan kova ku soittais joskus illal kavereille, ainaki seinät helisee jo pikku volilla..
0   +1 +2
 
9
Ceekayed 07.01.2010
Joo, ei tässä musiikissa edelleenkään ole mitään helposti lähestyttävää, vaikka introsta jotain tekotaiteellisiä pörinöitä onkin poistettu. :)
2:35 alkaa biisi vasta tuntumaan hyvältä, luulin jo hetken, että menee täysin breakcoreksi, joka olisi sinällään tuonut mukavasti vaihtelua muuten niin tasapaksuun äänimattoon.
Tekniseltä laadultaan loistavaa jälkeä, nyt toimii miksaus kaikilta puoliltaan, eikä mikään elementti ole häiritsevä. Näin kaoottisessa musiikissa tätä voi kutsua jo saavutukseksi.
Melodisella puolella, kuten sanoin, biisi on hieman puuduttava, kun mitään suvantoa, eikä breikkejä ole käytetty ollenkaan. Jää sellainen todella hektinen maku suuhun, joka varmaan oli tarkoituskin. Sinällään 5 minuuttia on vielä siedettävä kesto täydelle rytkeelle, mutta en kolmea samanlaista biisiä enempää mielelläni putkeen kuuntelisi. Vähemmästäkin tulee rauhaton olo.
Kokeiles joskus heittää joku täys hiljasuus/pädimaalailu keskelle biisiä, varmana yllättää ja herättää kuuntelijat.
0   +1 +2
 
9
Da Izolator 03.01.2010
Hahaa tosi kiva expo breakbeat biisi! Ainoo juttu joka jäi vähän harmittaan oli kunnollisen intron puute, mutta noh, kai jojtkut tykkää jos mennään suoraan asiaan :D
0   +1 +2