(Kissing) Girls

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Epoche 21.11.2009
Vitun magee biisi.

Kuuntelen nyt luureilla, mutta ei tässä mitään isoa ongelmaa ole. Hieman laulun miksaus hyppii äänenvoimakkuudellisesti, paha sanoa tarkemmin luureilla..

Biisi tukee fiilistä, joka on hyvin pinkin värinen muoviastia - jonka päällä istuu kissahtava nainen joka kuitenkaan ei ole hallittavissa vaan päättänyt oman suuntansa välittämättä muiden heikoista mielipiteistä.

On aina todella mukavaa kuunnella itsevarmaa tulkintaa, se on seksikästä.
0   +1 +2
 
HW 27.07.2009
Kauhean useasti sanotaan, että oli muovisia soundeja ja että laulu meni epävireessä. Tahdon nyt, elämäni tässä vaiheessa, kritisoida kumpaakin kommenttia.

Taisiis, ensimmäistä kritisoin, toista kohtaan puolustaudun.

Kohta yksi, muoviset soundit.

HerWickedness on plastic. Se on se pointti. Jos et tykkää plasticista, mene nyt jo kiireesti hittoon sieltä fanilistalta. Enmiä koeta olla mikään realistisen kuuloinen konepoppi-akti, miä teen tavaraa jonka nimi on Britney Spears nussii Marilyn Mansonia. Eikö se jo kerro, että jossain kohdassa on aina kumia?

Sitten se nuotinvierestä meno... laulakaa itte nuotilleen kun etten kuule omaa ääntä. Miulla on vieläkin huonot kamat. Kyllä te sen jo tiedätte. Integroitu äänikortti, eikä luureista kuulu mitään muuta kuin taustat kun koettaa rallattaa. Miusta nuo laulut menee siihen nähden aika lähelle.

... melkeen ainaskiin.

En ole ihan niin itserakas, että itselleni numeron antaisin, mutta kyllä miä tästä tavallaan tykkään. Varsinkin kun laittaa luurimet päähän ja luukuttaa. <3
0   +1 +2
 
Fitz 27.07.2009
Olipahan hurja kommentti Verillä. Mutta paljon hyviä pointteja.

Saundit on... Ihan jees, sanotaan vaikka että projektille ominaiset mutta omaan korvaan turhan muoviset ja laihat. Enempi layerointia ja paksumpaa ja kovempaa saundia, tulee vähän munaa.
Noi monikerroksiset voksut on tiukka juttu, kuiskaukset on mukavan makeita, ja välillä nuo nasaalit äänähdykset ja kissa-äänet on seksikkäitä. Virtusti laulujen toimivuutta syö vaan jatkuva nuotinviereys. Kokoajan mennään yli tai ali, vähän häiritsevää.

Tiivistäen sanoisin, että ihan kiva kissa-äänibiisi.
0   +1 +2