Doomsday Device

Jinxed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Epoche 20.01.2010
Kirjottelin jotain tossa, mut toisella kuuntelulla huomasin puhuvani paskaa. En mä ainakaan tunkis yhtää lisää bassoo tonne, niinku Ceekayed tossa ehdotti. Eihän tämmöstä nyt hyvänen aika o tarkotettu kuunneltavaks millään monitoreilla vaan miehen kokosilla pa-laatikoilla, ja niillä kyllä potkii kun helvetti. Tulee mieleen paljon vanhat hyvät ajat trackerimusiikin ajoilta, kaikki chicken in chaokset ja tämmöset - tykkään fiiliksestä ihan paljon. Just semmonen ahdistava juttu mikä täs on, niin saa tosi pahan olon aikaseks ku tällee aamul jyskyttää ihan pirun kovaa..
0   +1 +2
 
Ceekayed 04.12.2009
Tämä kuulostaa kyllä parhaalta näistä sinun tuotoksista - tällä kertaa alaäänetkään ei puuroudu ihan niin pahasti, tosin olisin kaivannut napakkuutta vähän basariin - ei sinne kyllä taida enää mitään mahtua, mutta siitä johtuen olisi ollut ainakin hyvä joku pieni buusti tuonne 40-70hz:n paikkeille, jotta sais biisin edes jumputtamaan kunnolla.
Loistavat snaret, ja todella maaninen äänimailma - tykkään fanituksen verran. Tämänkaltainen industrial-mättö on aivan järkyttävän vaikeaa saada kuulostamaan hyvältä, mutta herralla on homma aika hyvin hallussa. Vielä kaipaa vähän sitä selkeyttä ja sellaista in-your-face -soundia, joka imee aivot kuuntelijan päästä ulos, mutta erittäin hyvä suoritus näinkin.
0   +1 +2
 
9
Da Izolator 24.08.2009
Ja lisää industrial-henkistä! Tää on kyllä viel parempi ku pulse_4....tässähän alkaa olla jo HC-vaikutteita :D alun voksut on kyl vähän latteita muuta muuten aikas jees!
0   +1 +2
 
9
TouhoX 16.08.2009
Hyvä biisi todellakin! En ole kovin hyvä arvostelemaan, mutta tämä ainakin meikäläiseen iski kovaa. Jatka samaan malliin.
0   +1 +2