Son of RA

- ALL -

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
GoSu 04.07.2009
On kyllä Kreatorit tullut kuunneltua :) Positiivinen asia vain. Hyvin rakennettu biisi, jossa kelvot rässiriffit ovat yhdistetty tarttuviin Kreator-melodioihin, erityisesti kertsi jää hyvin päähän. Biisistä löytyy myös sopiva nostatus, eikä toistoa ole liikaa, lopulla odotti kertsin iskevän jälleen kerran, mutta positiiviseksi yllätykseksi olikin keksitty hieman personaallisempi loppuratkaisu. Sanoitukset ovat myös todella hyvää kamaa, mukava kun joku demotasolla osaa tehdä oikeasti hyviä sanoituksia.
Suurin ongelma onkin tuhnu kitara - ja erityisesti bassosoundi, ja rumpukone (joskin rumpukonesoundi on yllättävän aidon kuuloinen verrattuna moniin muihin törmäämiini rumpukoneväkerryksiin). Myös vokaaliosastolta monipuolisempi ja agressiivisempi äänenkäyttö ja parit lisäkoukut laulusovituksissa olisivat todennäköisesti selkeämpin ja perseellepotkivimpien soundien, sekä oikeiden rumpujen ohella tuoneet kappaleelle (minun mielestäni) tarvittavan munakkuuden.
Arvosanaksi tulisi 7½, mutta valitettavasti semmosta ei voi antaa, biisi on kuitenkin viidettä kertaa soimassa, ja toimii sävellyksenä parinkin kuuntelukerran jälkeen, joten eiköhän se 8 ole paikallaan. :) Lisämatskua odotellessa.
0   +1 +2