Control Substance

vanhat ehjät

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

SirKeke 22.05.2009
Oli kyllä aika onnistunut kitarasoundin lainaus...ei ollu epäilystäkään mikä siitä mieleen :D Nojuu, ihan menevä biisi. Laulutkin toimii ainakin lajitovereihin verrattuna keskitasoa paremmin. Virpan härökaiku paikka paikoin ei oikeen ollu onnistunu juttu, mua ainakin ennemmin häiritsi. Lyhyt puristus tosiaan, jättää hyvällä tavalla pienen nälän kuulla lisää.
0   +1 +2
 
9
kake1962 19.05.2009
Nirvanamainen aloitus totta tosiaan! Saa luvan Cobain pyöriäkin... :-)) Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 13.05.2009
Tää toimii varmaan livenä ihan kympillä! Mukava poprokrallattelu jota kuuntelee oikein mielellään. Tarttuva biisi.
0   +1 +2
 
Transparent 12.05.2009
Ihan mukavan kuuloinen veisu. Hauskoja kikkailuja. Ihan ei kuitenkaan syöpynyt päähän. Hienoa että osaatte kokeilla asioita!
0   +1 +2
 
8
Olppa 03.05.2009
Aika perinteistä tämän genren musaa noita konemusan elementtejä lukuun ottamatta. Ihan toimivaa kuitenkin. Ei ehkä mun musaa mutta kuitenkin. :)
0   +1 +2
 
Reettori 27.04.2009
Karu virvelisaundi. :D Sinänsä biisi ei musikaalisuudellaan yllätä juuri mitenkään, mutta varmaan tämä on näitä "Hyvä meininki!" -biisejä. Siinä on onnistuttu aivan hyvin. :)
0   +1 +2
 
8
PutteAtte 26.04.2009
Ihan mukava biisi. Sointukulku todella hyvä ja viihdyttävä. Rummuissa tuli ärsyttävän paljon noita virevlin paukuttamis fillejä. Hyvältä kuuloista laulua. Välillä hyvin mielenkiintoisia soittimia käytetty. Todella hieno bassoraita, paras osa tässä biisissä. Loppu on aikä jännä sanoisin. Nähtävästi haettu tollaista yllättävää lopetusta, jotka minua henkilökhotaisesti ärsyttävät. Kelpo biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
renegaderide 22.04.2009
Soittopuoli toimii ihan hyvin. Laulussa eniten tekemistä fraseerauksen, englannin ja vireen kanssa. Miksissä skitat välillä turhan kovalla ja aika vahvoja dynamiikkaeroja laulussa.
0   +1 +2
 
Begemot 26.05.2009
Aika Narvana alku:). Hieman erilaista taas, vaikak ei kuitenkaan voi erehtyä bändistä. Tätä pitäisi kuunnella stereoista tai kuulokkeilla, sillä tuntuisi olevan kaikki kivaa kuunneltavaa taustalla. Kertsi bonkasee aika puskan takaa, mutta mikäs siinä.
0   +1 +2
 
sikki-six 01.06.2009
Oho, onhan hyvää rupea ja ruttua soundissa. Hyvällä tavalla ysärimenoa mun korvaan. Soundit on selkeät, vaikka tässä tietty treenikämppä-viba onkin. Tällaista eloa haluaisin omaankin tuotantoon, nice.
0   +1 +2
 
marccus 24.04.2009
kuten olette tuossa kuvauksessa todenneetkin, melkeinpä luulin alkuriffistä, että sieltä tulee Nirvanaa. On tämä aikaste ovela kombinaatio grungea ja indietä. Kummastakin tyylilajista on osattu imeä juuri oikeat vaikutteet. Soitannollisesti palaset ovat kohdallaan, ja pienessä kurvissa tätä on hauska jorata.
0   +1 +2
 
A-X 02.06.2009
Ihan hauska on tämä, mut miksi pitää jättää tollanen intro, jos itsekin huomaatte et se kuulostaa aivan tajuttomasti Nirvanalta, kuten tuossa yläpuolella toteatte. Ei ymmärrä? Mutta joo Nirvanahengessä tää muutenkin menee aika pitkälti, eikä siinä introa lukuunottamatta oo mitään vikaa. Soitto toimii ja tää saundaa just siltä miltä tällasen on tarkoituskin kuulostaa. Ja hyvin on nyt konemusasta haettu tähän syvyyttä just saundeilla. Siinä onnistuitte siis hyvin.
0   +1 +2
 
esw 12.04.2009
Hah, jotenkin tuli se Nirvanan rämistely mieleeni tuosta alun kitarariffistä. Omituinen yleissoundi, jotenkin ontto ja nasaali. Vokalistin soundi ja tyyli on hyvä, mutta kertosäkeessä se tuntuu romahtavan vähän tylsäksi ja korniksi teinihuutorokiksi. Lopetus on hieman outo ja tulee yllättäen. Biisi olisi kestänyt vielä hieman loppurellestyksen jatkamista.
0   +1 +2
 
8
Teawisher 12.04.2009
Lähti kieltämättä aika ärhäkästi toi alku, melkeen säikähdin kun My Whole Life oli kuitenkin suht rauhallinen. Nirvanaa ei ole hirveästi tullut kuunneltua joten ihan raikkaalta kuulosti. Muutenkin toi ontto snaresoundi on ihan mahtava ja noi "takataka" -fillit toimii. Tehkää pliis yksi biisi jossa on kunnon oldschool psykedeliadelaykitarat(joita kehuin jonkun biisin kommentissa) ja vanhat soundit, mutta rummut tällä tapaa kuin tossa alussa. Post rokkia ajoittaisella snareblastilla edellämainituilla soundeilla niin olisin ihan myyty!

Hyvä tämä biisi on kyllä muutenkin, mutta rumpuja lukuunottamatta ei oikeen jää mieleen, 7 mutta rummut nostaa kasiin. Vähän tiukka linja osittain siksi että olette kyllä osaavia jätkiä ja paukkuja olisi ainakin taitojen puolesta vielä parempaankin.
0   +1 +2
 
8
Argyle 15.05.2009
Siistejä soundikokeiluja joukossa. Mietin jo että kertsin kun ois saanu potkimaan, mutta se olikin vasta prechorus, koska tuli niinkun potku naamaan se kertsi kun lähti! Toimii. Ei turhaan venytetty, mikä on oikein. Kompaktia menoa. Ehkä säkeistöistä puuttu hiukan se viimeinen koukku että olis jääny enemmän mieleen. Jotenkin jyrätty kertsi ajoi niiden yli siihen malliin, että ainoastaan se jäi päähän.
0   +1 +2
 
9
Fillari 09.04.2009
Lähtipä pro:sti, joku on varmaan tänä tyypisesti piisit jo aloittanut, mutta mua ei haittaa, tykkään. Tässä on varmaan yhdistelty juttuja yhteen pakettiin omaksi jutuksi, toimii ja jytää...jatkakaa samaan malliin. Voiskahan tätä tehdä myös suomeksi? Diggaan tästä
0   +1 +2
 
Needless 09.04.2009
Kyllä nyt Cobainia on matkittu aika rankasti ihan hieno intro ei nyt ehkä ihan niin hyvä kuitenkaan kuin alkuperäinen...
0   +1 +2
 
8
fluffyband 24.04.2009
Alusta lähtee kyllä hienosti liikkeelle, olkoonkin idea/soundi ryövätty Nirvanalta. Jotenkin tämä kuitenkin puolesta välistä loppua kohti alkaa puuduttamaan. Ehkä alku pisti odottamaan vähän tiukempaa räimettä.
0   +1 +2
 
Kallemania 10.04.2009
Cobain varkauden tunnistin. Hyvä että uutta on kokeiltu, vaikkei sitä tästä heti ehkä kuulisi. Biisi soljuikin korvien läpi uusia elementtejä etsiessä, lopun stemma oli hieno.
0   +1 +2
 
Black Dog 15.05.2009
Alussa oli siinä ja siinä, ettei äänitys/masterointi ollut säröillä.
Muuten ei voi kun ihailla RLF:n hittiputkeilua, joka tuottaa toinen toistaan sävellyksesti tasokkaita biisejä. Ja kun toteutuspuoli on hoidettu myös esimerkillisesti, niin homma toimii ja juna kulkee...
0   +1 +2
 
9
Ibanez man 10.04.2009
On aika hyvin kyllä kopsattu alku saundit tähän biisiin :D liekö tarkoituksen mukaista vai ei sillä ei ole väliä. Hyvä biisi silti! Mä pidin tällaisesta basson tukemasta versestä ja tollasesta hakkaavasta kertsistä. Myös ainut kohta jossa kitaralle annetaan suurempi rooli eli pää riffi toimii hyvin. Biisi on luotsattu hyvin saundien ja kliseiden ristiaallokon läpi. Kyl tän kuuntelis uudestaan.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 10.04.2009
Biisi vallan mainio ja soundimaailma huippuhyvä! Biisissä tarttumapintaa enemmän kuin hakkapeliitan renkaissa!
0   +1 +2
 
9
Dexteri 14.04.2009
Joo. Minun mielestä tässä biisissä on paljon Hanoi Rocks:maista. Toki olette onnistuneet sekoittamaan eri tyylejä. Mike Monroelta tuo laulusolistin laulu kuulostaa. Biisi on ihan ok omassa kastissaan.
0   +1 +2