Bitter Crow

Living Attic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Elmeri Kinnunen 17.01.2010
Tässähän on kovin paljon hyvää! Jopa omaa soundia havaittavissa lukuunottamatta drumkit from helliä :) laulaja on oikeinkin kohtuullinen! Mukavan räkäistä kitarointia ja perkele että oli hyvä soolo!
0   +1 +2
 
9
J-Salminen 23.03.2009
Jostain kaukaa tuli hiukan mieleen Metallica, varsinkin kitaroinnista.

Kokonaisuutena hyvä. Biisissä oli mukavasti kontrastia. Kuitenkin rouheemmissa laulu osissa olisin odottanut hiukan voimakkaampaa laulantaa. Jäi osin hiukan ponnettomaksi.

Kokonaisuutena kuunneltava kappale. Muutaman kerran putkeen jaksaa kuunnella hyvinkin. Lauluihin vielä pontta ja hiukan kekseliäisyyttä enemmän mukaan biiseihin niin erittäin hyvää tulee. Nyt se koukku biisistä jäi puuttumaan.

Jatkakaa samaan tahtiin!
+4   +1 +2
 
4
lightbulb 25.03.2009
Metallicaa muistuttaa: biisi on TODELLA ylikompressoitu ja pelkkää digitaalista säröä, ei dynamiikkaa, ei mitään. Eihän tätä tietenkään kuunnella voi, ainoastaan mitata ja käyttää esimerkkinä miten ei pidä miksata / masteroida.
Viikon biisi - huh!
"Metallica 'Death Magnetic' sounds better in Guitar Hero".
+2   +1 +2
 
9
Lenno 12.04.2009
Täähän toimii oikein hyvin.

Biisi on hyvä - kaikki osat toimivat niin kuin pitääkin ja vaihtelua riittää. Urut ja piano tuovat hyvää vastapainoa Metallica-riffittelylle.

Soitto kulkee hyvin - varsinkin soolossa on sopivasti asennetta yhdistettynä tekniikkaan. Konerummutkin pukevat tätä varsin hyvin (tunnistin lähinnä EZdrummerin saundeista, en niinkään konemaisuudesta muuten). Laulajan ääni jää ehkä välillä vähän jalkoihin noissa rankemmissa kohdissa

Joo kyllä tästä ysin laittaa oikein mielellään.
+2   +1 +2
 
10
Holic 25.03.2009
On oivaa rämistelyä ja fiilistäkin on komiasti mukana. En osaa kommentoida, koska luin ylemmän kommentin, eikä minulla ole omaa tahtoa. Olen vätys.
+4   +1 +2
 
4
lightbulb 26.03.2009
Metallica: Death Magnetic - dynamiikka-alue (DR) albumilla: 3 (2-4). Living Attic: Bitter Crow - DR http://www.pleasurizem... http://turnmeup.org/ loudness war
Ei kannata pilata hyvää musaa!
+2   +1 +2
 
8
Zerzy 18.04.2009
Jeah. Tässä on yhdistelty meikäläisen mielestä Metallicaa, Megadethiä ja jollain tapaa myös Charonia. Kyllä tämä toimii, mutta jotenkin vähän ennalta-arvattava. En tosin tiedä onko sillä väliä koska kaikkihan on jo tehty. Toimii tämä kyllä.

Soitto rullaa, laulutkin pelaa, soolossa otetta. Biisinä vähän sellasta peruskamaa. Kyllä tälle kuuntelijoita kai löytyy.
+2   +1 +2
 
6
Ketjukuula 27.03.2009
Miuhun ei kyllä tämmönen meno iske oikein millään. okei kyllä tämän vielä kuuntelee mutta viikon biisi. laulaja laulaa ärsyttävästi nenään mikä omaan korvaan kuulostaa aika ikävältä. kyllähän tämmöselläkin varmaan oma kuuliakuntansa on..
+2   +1 +2