Gilgamesh

Walpurgis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
MikeBag 01.04.2009
Aina kun joku puhuu vaikutteekseen Pink Floydin ja Wigwamin kaltaisia legendoja, alkaa väistämättä pelonsekaisin tuntein kuuntelemaan itse tuotosta. Tässä kohtaa kuitenkin kumpikin vertaus oli jopa paikallaan. 70-luvun hengessä mennään, sekä sävellys/sovituspuolessa että soundipuolessa. Vahvasti on Wigwam esillä sekä laulussa että soundeissa, tästä todella violetin värinen plus. Sävellys on todella mahtava. Kitarassa olen kuulevinani sekä Gilmouria että Wallia, molemmat myös vaikuttaneet omaankin musisointiini. Hienoa että joku tekee vielä tällaistakin musiikkia. Olisi mukava nähdä teidät livenä, koskahan onnistuu? Jokatapauksessa biisi on varsinkin mikserin yleiseen tasoon verrattuna täysi 10. Ja sitä arvosanaa ei moni ansaitse.

PS. Hyvä että musiikissa kuuluu enemmän vaikutteistanne esim. Floyd, Zappa, E L & P, Pohjola, Wigwam ja KW kuin esimerkiksi maailman yliarvostetuin Black Sabbath. :) Jatkakaa samaa rataa.
0   +1 +2
 
JUKKISSTHELIZARD 16.03.2009
Perkele tää on kyllä hyvä! Artsi mainosti tätä bändiä ja täytyy sanoo,että hyvänkuuloista! biisi on kyllä tosi 70-lukuinen (eikä mikää ihme surprise surprise). vielä ku jätätte tietokoneäänittämisen pois ja äänitätte suoraan old schoolisti nauhalle ja leikkaatte sen hahah ni ootte 100% 70-luvulta!!!
tosi hyvä!
0   +1 +2