Solace (Chillout Edit)

Cordis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MCReino2000 05.12.2014
Ei oo räppii! JOTEN PASKAA
0   +1 +2
 
10
Elintasokas 09.07.2014
Loistavaa. Kaveri kyllä osaa tämän genren! :P
0   +1 +2
 
10
tmexperience 12.03.2013
Loistavat saundit ja iisi tunnelma. Taustalla kulkeva 16-osakuvio sopii tunnelmaan mainiosti kuten myös sen feidaus lopussa. Onko noi saundit peräisin Reasonista? Taidanpa kuunnella tämän heti uudestaan.
0   +1 +2
 
Stalactite Cave 26.12.2012
Mukavan leppoisaa, kiireetöntä ja chilliä saundia.
0   +1 +2
 
10
NickNoise 14.07.2012
laadukasta saundii ja mukavat melodiat
0   +1 +2
 
10
defpuma 20.04.2012
En yleensä kuuntele tän tyyppistä musaa, en tiedä miten tänne eksyin mut tää biisi kuulosti kyl erittäin hyvältä ja laadukkaalta, en ihmettele yhtään että on päätynyt kyseisen tyylin kokoelmalle. Alkupuolen ajan biisi ei ehkä kehittynyt minnekään juurikaan mut sit toi breíkki / chillout -osio katkas homman mukavasti ja tykkäsin sen jälkeen alkavasta soolohommelista. Kaikenkaikkiaan laadukkaan kuuloista kamaa!
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 23.01.2011
Kertakaikkiaan loistava tuotos, melkein voisin väittää tämän olevan sun parhaimpia tuotoksia. Ehkä tämä chillimpi musiikki sopii sulle paremmin? :) Tätä kuuntelee mielellään useimpaan kertaan. On mukavan rentouttava ja rauhallinen ja soveltuu hyvin erilaisiin tilanteisiin, kuuntelin tätä samalla kun pyörittelin namiskuukkeleita Reasonillä tehden uutta kappalettani ja sainkin siinä pienen inspiraation, kiitos siis tälle musiikille.

Lisää tämmöistä!
0   +1 +2
 
Haava 27.10.2009
Perus kivoja ja tylsyyteen asti kuultuja sävelkulkuja. Hiottuja unihuntuvan pyöreitä ääniä ja tasaisen pyöreän paksuksi hiottua tasaisen jylheää äänimassaa. Yksinkertaista kauneutta, joka innostaa yhtä paljon kuin se kuudes tuhannes auringoslasku kuva amatöörien valokuvakilpailussa. Kuultu, nähty ja toimivaksi havaittu. Miksi keksiä pyörää uudellee, kun se kerran toimii? Ei miksikään, mutta itselleni ei toiminut. Tässä biisissä ei ole mitään vikaa jota voisi osoittaa. Tämä on täydelliseen latteuteen hiottua täydellisen saumatonta, kulmatonta ja väritöntä äänimassaa joka aiheuttaa yhtä suurta vihastuksen tunnetta kaikissa kuulijoissaan kuin "Toto"-yhtye. Tylsää tämä oli minusta, eikä herättänyt oikein mitää muita intohimoja, mutta tylsyys on subjektiivinen tunne. Jos joku tästä diggaa, niin en ihmettele. Taitava tuotos ja tekijä tietää sen isekkin, joten sitä on turha tässä arviossa lähetä tarkentelemaan.

Chadonnalle pitää vielä sanoa, että se on mulkku kun pakottaa mut aina kommentimaan näitä. Mä en taho hävitä sille kommenttipokerissa enää ikinä. Tekis edes lisää sitä Lesbian Painia, kun niitä biisejä on sata kertaa innostavampaa aina kuunnella ja ne herättävät jotain tuntemuksiakin ihan.
+1   +1 +2
 
10
W@RM 21.03.2009
Tästä biisistä voisi sanoa: paranee kuin viini vanhetessaan ja uudistettuna on hyvä kuin valkovenäläinen(siis se juoma). Hyvä miksi kokonaisuudessaan tämmöisenäkin:) Great

area51
0   +1 +2
 
8
Xns 19.03.2009
Rumpu puoli hitusen hidas jos kuuntelee kokonaisuutta niin tulee ristiriitanen olo. Hieno biisi ei siinä mitään.
Parempaankin pystyt. ;) ... Paras kohta oli ehkä tossa 2:35 --> ... toi tausta tilutus tosiaa on ihan turha tuola ilman sitä en tiä miltä kuulostais ehkä ½ hitaampi tilutus toimis paremmin... en tiedä onko mun korvissa vikaa vai ei. Mut mikseri tasollahan tää on 10 pisteen biisi. Mut muuten 8/10. Rakkaasi kuittaa.
0   +1 +2
 
10
miikkav 16.03.2009
melodisesti aivan mahtavasti toteutettu! iskee itselleni aivan älyttömän kovaa!
yllä on jo sanottu aika pitkälti minunkin mielipiteeni, eli kitara on helvetin kova, mutta soi liian vähän aikaa, basari liian trance, mutta toimii kuitenkin! joo biisi on ladattava ihan koneelle ja ehkä jollekkin chillout cd:lle laitettava. Mietin kauan, että annan ysin, mutta en vaan keksi miksi en antaisi tälle puhdasta kymppiä?
0   +1 +2
 
9
Jaycob 14.03.2009
Mua on aina ärsyttäny tän biisin sointukierto. Eikä toi arpeggio paranna sitä. Mut kivat soundit kuitenki alussa. Jännästi oot sekottanu trancen ja jonku chill outin tai breakbeatin vai mitä näitä on. Toi kick ei musta oikein sulaudu tonne joukkoon, se on liian trance. Sellane jos olis pitempi decay ois ehkä sopinu paremmin. Ei se kyl tälleenkään kauheesti haittaa. Toi kitaramainen soundi on tosi hyvän kuulone, mut se loppuu vähän liian äkkiä. Soundeiltaan siis ihan hyvän kuulonen, mut ei nää melodiat oikein iske.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.03.2009
Ei ihan lempimusiikkia tämän tyylinen, mutta tunnelma ja soundit on aikas loistavat. Kuulostaa ammattimaisesti tuotetulta. Rummut hyvässä kuosissa, tämmöiseen chill-out / downtempo biisiin yleensä kuuluva "laahaava" fiilis on saatu päälle. Kitarasta iso plussa. Kyllähän tätä mielellään fiilistelee, kuulostaa vielä ammattimaiselta, kuin se alkuperäinen, mutta ei tämä ihan niin paljoa innosta, että täydet pojot voisi antaa. Tuotanto kuitenkin täysi kymppi.
0   +1 +2
 
9
laice 12.03.2009
Todellakin mukavan chillaavaa downtempoa. Jostain syystä aina on iskenyt melodinen trance tai dance puoli. Tämäkin biisi toimii heti alusta asti. Soundit on loistavat, niistä nyt on turha puhuakkaan. Tämän genren musiikissa melkein vähimmäisvaatimus =) Hankalaa erotella mikä toimii ja miksi, kokonaisuus on loistava! Voisi kuvitella ajelevansa jossain vaikkapa norjan vuonomaisemassa auringonnousun aikaan kun sulkee silmät biisin aikana. Varsinaista chillaus ja päiväuni/mielikuva musiikkia parhaimmillaan!
0   +1 +2
 
Mr Fobias 12.03.2009
Todella upeaa äänienhallintaa ja maisemaa noin yleisesti. Kiva kuunnella, kun miksaus on tehty ammattimaisesti ja kaikki toimii niinkuin pitääkin. Ainakin melkein, mutta sitten mennäänkin jo makuasioihin.

Tuo alku piano on hienosti kaiutettu ja melodia siinä on sellainen perusiskevä, kuten koko biisin ajankin. Taustat on kunnossa, synat + muut hilivitkuttimet luovat hienon pohjan, johon on sitten kiva pimputella päälle. Ja nimen omaan pimputella, vaikkakin se on ihan tarkoituksen hakuista. Myöhemmin mukaan tuleva n 2,47 skitta näppäily ärsytti. Ymmärrän kyllä mitä sillä haetaan, mutta se on jotenkin halvan samplen kuuloinen. Ehkä nyt päästetään kuulija liian helpolla, valmiiksi pureskeltu.

Komia biisi on kuitenkin kaikenkaikkiaan kyseessä ja ammattimainen, mutta se jokin puuttuu ainakin minulle. Liian yksitoikkoista fiilistelyä ehkä?.
0   +1 +2
 
10
D-Vision 11.03.2009
Oijoi sentään.

Onpas mahtava biisi! Tässä on kyllä nyt kaikki palikat tipahdelleet oikeille paikoilleen. Alku on helkkarin hieno ja kun rummut tulevat mukaan niin kylmät väreet juoksevat selkäpiitä pitkin. Kaikki soundit ovat aivan helkkarin toimivia! Basso on todella monipuolinen ja hyvänkuuloinen kauttaaltaan, kitara ja piano tuovat mukavaa pehmeyttä mukaan.

Sointukuvio on mahtava, ylipäätään biisi yhdistelee todella saumattomasti tranceilua ja tuollaista hidasta chillailua. Myös miksauksen puolesta todella hyvä, puhdas ja jopa pumppaava paketti. Arvosanasta ei voi tällä kertaa tinkiä.
0   +1 +2
 
9
Chadonna 14.03.2009
Kivankuuloista.

Mieleen tulee lentomatka irlannin yllä, katsoen vihreitä kukkuloita peräkanaa. Antaa mukavan olon. Kitarasoolo on erittäin antoisa ja tuo mukavan lisän. Ilman sitä, biisi olisi liian samaa vanhaa kauraa. Jokaisessa mielessä tämä toimii kuin kebabbi krapulassa - antaa virkeämmän olon ja mahaan lämpimän tunteen.

Kritiikkinä: loppui vähän lyhyeen. Ehkä olisi voinut vähän keskiosassa kehittää teemoja suurempaan suuntaan ainakin siihen kuuteen minuuttiin asti.
0   +1 +2
 
10
stuntguitar 13.03.2009
Erittäin hyvän kuulonen biisi. Soundit on kirkkaat ja kuulat mutta samalla sopivan pehmeät. Diggaan kyllä tota pianomelodiaa ja kitarakin ihan siistin kuulonen vaikka tone olis voinu olla vähän pehmeempi. Hyvin tuotettu biisi kaikinpuolin. Sopivan pehmeästi kompressoitu. Hyvä!
0   +1 +2