Empowering of All Deprivation

Born of Thorns

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
rumpu_ 19.02.2011
no huhhu. ootte onnistunut tekemään melko omaperäistä kamaa! vaikee olisi luokitella mihinkään metalli lajiin suoraan. erillaisia vaikutteita on selvästi. ihan jokainen metalli orkesteri ei tämän kuuloista madskua saisikaan aikaiseksi. kaunista. puhtaat laulut ei minuun niin iskeneet, mutta tulkinnat toimivat lähes täydellisesti. Rumpalille myös pisteet, mm. komeasta jalkatyöskentelystä

Oman bändini ensimmäinen demo tuli pihalle tammikuussa. olisi mukava saada kommenttia vähän kokeneimmilta soittajilta! --> www.mikseri.net/constr...
0   +1 +2
 
9
Benii 08.02.2010
Aah... toi alku huuto saa pään pyörimään!
0   +1 +2
 
9
JohnSalute 05.11.2009
Huomaa kyllä ettei mistään uudesta keltanokkayhtyeestä ole kysymys!! Mahtavasti soitatte yhteen, ja mahtavat saundit teillä on! Melodiat synalla on aivan mahtavia ja laulajan örkynät on myös törkeän hyviä. Melkein kymppi, muttei ihan. Sori!
Jos aika ja kärsivällisyys riittää, käykääpä kuuntelemassa myös meidän uutta demoa!
laitan oikein linkinki tähän, en tiedä toimiiko: www.mikseri.net/tos !
(alimpana löytyvä "anything" -niminen kappale on meidän ekalta demolta, kaks ylintä siis ovat ne jotka kuuntelua odottelevat! Kiitos! :)
0   +1 +2
 
9
Night Child 15.09.2009
Huh, olipas pitkä biisi. Outoa kyllä, missään vaiheessa ei silti tullut fiilistä, että tää olisi liian pitkä tai pitkäveteinen. Mielenkiintoista mättöä, örinää ja puhdasta laulua juuri sopivasti sekaisin. Melodia oli hyvinkin tarttuva. Vaikka aikaisemmissa kommenteissa verrattiin Dimmu Borgiriin, minun korviini tämä kuulostaa jotenkin enemmän Arcturukselta. Mikä on siis hyvä asia. :)
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 23.08.2009
Pätevän kuuloista menoa. Melodisuus, brutaalius ja pieni progeilu ovat oikein hyvässä tasapainossa.
Rakenteessa on sen verran paljon kamaa, että ihan kerta kuulemalla tätä ei ota haltuun, mikä ei liene tarkoituskaan.
Ainut negatiivinen juttu on noissa joissakin vokaali-ratkaisuissa. Tuolla muissa kommenteissa tehtiinkin kovasti vertailua erääseen pohjoismaiseen bändiin, ja kieltämättä assosiaatio syntyy varsin helposti. Tuo puhdas laulu puolestaan toimii todella hyvin.
+1   +1 +2
 
9
Method 05.04.2009
ui jumalauta
0   +1 +2
 
9
Spathi 22.03.2009
soittopuoli toimii hyvin, samoin saundit ok...ehkä kitaroissa voisi olla vielä hieman enemmän raskaampi saundi. Sävellyksenä keskivertokamaa parempaa, jaksaa kyllä kuunnella. Kaikin puolin ihan hyvä paketti.
0   +1 +2
 
9
Paintaster 21.03.2009
Ammattimainen meininki. Kaikki osa-alueet pelittävät varsin mallikkaasti.
0   +1 +2
 
10
Black Velvet 16.03.2009
Selvästi kuulee että bändi on ollut jo pitempään kasassa... Kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkkaan ja taitoa löytyy. Aikalailla tulee samanlaisia tunnelmia mieleen kuin Dimmu Borgirin erästä levyä kuunnellessa. Hyvä! Taidankin faniutua
0   +1 +2
 
10
Arde1 14.03.2009
no kieltämättä tämä on laatua, ja helvetin kliini biisi kaikin puolin soundit oli jees rummut potki hyvi munille ja mukavii melodioit ja voksut oli perus mut helvetin toimivat! + kitarasoolo great ! 10 + faniutuminen
0   +1 +2
 
9
Rostskur 13.03.2009
Aika kiero biisi! Mulle tuli puolestani mieleen enemmän joku folk-pumppu kuin Dimmu.
0   +1 +2
 
7
-TJ- 12.03.2009
kyllä tässä ollaan hyvin osattu yhdistellä vaikutteiden parhaita puolia! kyllä kylmiäväreitä tuottamaan pystyis!
0   +1 +2
 
10
white owl 11.03.2009
tosiaan aikas menoa! kyllä tulee dimmu/arcturus mieleen! tykkään myös efekteistä viisussa. aika turpaanvetoa hyvä pojat tyylikästä! kybät tulee
0   +1 +2
 
9
donkkis 10.03.2009
Jaahas, nyt tais löytyä se suomen Dimmu Borgir! Täytyy kuitenkin todeta että tässä rykäsyssä oli rutkasti enemmän munaa kuin turskalandian pojilla konsanaan.

Bändi on näköjään ollut jo suhteellisen pitkään kasassa ja kyllähän se käy meiningistä ilmi ettei tässä ole mitkään ihan aloittelijat asialla. Yli kymmenen vuoden soittokokemus on puristanut porukasta tiukan paketin joka kuuluu niin yhteensoitossa, soundeissa, kuin yleisessä meiningissäkin.

Itse sävellystä en rupea arvostelemaan kun ei oo tästä genrestä oikein mitään sanottavaa mutta tinkimättömästä asenteesta ja laadukkaasta toteutuksesta napsahtaa arvosanaksi ysi!
0   +1 +2
 
8
differer 10.03.2009
Nonni. Joskus 2006 taisin bändin musiikkiin eka kerran törmätä eikä silloin suuria tunteita herättänyt...muistinvaraisesti sanottuna kehitystä on sittemmin tapahtunut (liian laiska olen kuunnellakseni vanhoja biisejä juuri nyt uudelleen).

Päällimäisenä puskevat esiin Arcturus-vaikutteet, mutta suorasta kopioinnista ei onneksi voi puhua. Kosketin- ja kitaratyöskentely on aivan mallikasta ja kappale toimii yleisesti ottaen. Erityismaininta soolokitaristille! Puhtaat vokaalit toimivat yllättävän hyvin, jos kohta melodia ei omaperäisyydellä juhlikaan.

Sitten ne risut... Rumpusaundista en tykkää pätkääkään kliinisyytensä vuoksi ja räyhävokaalit ovat niin peruskauraa kuin olla voi. Biisi tuntuu myös vähän venytetyltä, hiukan karsittuna löisi lujempaa. Äänikuva on kokonaisuutena melko lattea, muistuttaen tältäkin osin edellä mainittua A-bändiä.

Taitavasti sävellettyä tavaraa kuitenkin, sanoisinpa jopa että liki ammattimaisen kuuloista. Jos olisin kuullut tämän biisin kymmenen vuotta sitten antaisin kympin, nyt on tyytyminen kahdeksikkoon (oma maku muuttunut matkan varrella, minkäs teet). Suositellaan genren ystäville.
0   +1 +2
 
10
Patecus 09.03.2009
Oi kyllä
0   +1 +2
 
10
Moss1 31.05.2009
AIVAN HELVETIN HYVÄ!! /,,/
0   +1 +2
 
10
Akeli 06.03.2009
No ai saatana ku iski ja kovaa :O Ainoo negatiivinen mitä tästä keksii, on se, että välillä mentiin vähän liikaa Dimmu Borgirin jalanjäljissä, mutta helvetin kovaa oli tämä silti \,,/
0   +1 +2
 
8
Metal_heart 20.03.2009
Tosi hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
DarkSpeller 05.06.2009
Ihan loistava, hyvät soundit, soolot ja laulukin kuulosti ihan hyvältä, ettei sellaselta haudantakaa tulevalta tunkkaselta örinältä. Tuli vähän biisistä Dimmu mieleen. Mutta tosiaan aivan loistava (sori tuli ähän sekaa kommentti =D)
0   +1 +2
 
10
\,,/- 27.03.2009
Ällistyttävän mahtavaa, jeah \,,/
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 21.04.2009
Melkoisen tiukkaa settiä! Soitto- ja örinätaidot enemmänkin kuin vain hallinnassa ja biisi sävellyksenä/sovituksena oikein mukiin menevä. Vähän tässä tuli jo alkuunsa kuva, että miten tämä eroaa muusta tämän tyylisestä? Kertosäkeen puhdas laulukohta nyt ainakin tuo sitä tarttuvuutta mukaan ja ehkä hieman sitä omaperäisyyttäkin. Puhdas laulu ei vain ole vielä niin hyvin hanskassa kuin tuo örinä, josta itse tykkäsin aivan helvetisti! Pianomelodiat hyökkivät välillä liikaa korville, ollen liikaa esillä ja ehkä vähän liian tavanomaiset. Mutta nämäkin "heikkoudet" on tuolta lähes väkisin kaivettu, kun jotain kehittettävääkin sitä pitänee aina olla. Erittäin hyvin jytisi ja lisää pitää kuunnella!
0   +1 +2
 
8
Nevermind 13.04.2009
Ei ole hetkeen tullut tätä musiikkigenren puolta kuunneltua, mutta melko ammattimaiselta ainakin alku kuulostaa. Genren ainut huono puoli saattanee ilmetä siinä, että kaikissa kappaleissa on hyvin paljon samoja piirteitä, eli kappaleiden omaa tyyliä on vaikea hahmottaa kaikesta hyvin samantyyppisestä musiikista. Se vähentääkin arvostelupisteitä selkeästi, että kappale kuulostaa lähes täsmälleen samalta kuin useat saman genren muutkin kappaleet. Jos saatte jotakin selkeää maa käden jälkeä esille kappaleisiinne, ehkä saattaisitte kerätä suuremman fanikannan ja erilaisia kuuntelijoita. En sano, että kappale on huono, vaan että se on samaa oman genrensä virtaa kuin kaikki muukin vastaava.
0   +1 +2
 
9
jehu-92 13.04.2009
Aivan oikeilla jäljillä tässä kipaleessa ollaan, mahtava kokonaisuus. Tarpeeksi rankka ja vaikutteet tulee hyvin esille.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 14.04.2009
Nyt kun on tässä parin viikon ajan kuunnellut, niin nyt alkaa vasta biisi mätkimään munille. Vokalisointi on ylistettävää, ja rumpalikin tykittää niin että persiissä tuntuu.

Eihän tässä joo, hyvää settiä. :-)
0   +1 +2
 
10
Tumpa 14.03.2009
Kivaa mättöö hyväl meiningil, täs biisis toimii kaikki ja onhan tää melko monipuolinenki. Kitarat toimii ja hyvän kuuloset soolot, rummut ja kiipparit on kans hyvät, rääkyminen sujuu mallikkaasti ja kliini laulu on toimiva lisä. Saundit ja miksaus on hyvät ja laulun kaikuu on just sopivasti.
0   +1 +2