Witch(27.2.09)

Needless Live

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begemot 09.09.2009
Aika kämänen nauhoitus, vaikka onkin treeniksellä. Ihan vain jos k-ringin tasolla mitataan, mutta kukin resurssiensa mukaan:).

Eipä tästä nyt hirveesti selvää saa. Kitarat on ainakin ihan mössöä. Ihan ok rytkettä, sen mitä selvää saa. Parempia äänityksiä odotellessa...
0   +1 +2
 
8
SIAR 26.08.2009
taas ne soundit... laittakaa nyt hyvät ihmiset ne soundit kohilleen, niin jaksaa kuunneella
+2   +1 +2
 
9
Fillari 28.07.2009
Mä pidän aikas usein näistä treenikämppävedoista, äänen laatu ja muutenkin ei oo huippuluokkaa, mutta näistä huokuu se fiilis kun yhdessä kelataan asenteella kunnon jyräämistä, tää on just selanen. Tanakkaa vetoa asenteella. Soitannollisesti ihan toimivaa ja eteenpäin työntyvää musaa.
0   +1 +2
 
mustalitku 19.07.2009
Treenisäänityksissä on aina asennetta ja tällä kertaa myös biisi sisältää sitä! Meno on selkeästi kohillaan! Soundit ovat yllättävän hyvät ollakseen tollanen pikainen treenisveto. Loppu on tiukka ja hyvä! Ei muuta kuin eteenpäin vaan!
0   +1 +2
 
7
GoSu 27.04.2009
Hyvä että oli varoitus soundeista, koitetaan jättää ne huomioimatta. Biisi lähtee ihan kivasti liikkeelle ja ihan hyviä tunnelmallisia juttuja tuntuisi olevan. Soittovirheitä löytyy isolla kädellä, joka on aivan ymmärrettävää reenikämppänauhoituksessa. Laulajan ääni tuntuisi kulkevan ihan hyvin ja persoonallisella tyylillä.
Nojoo. Vaikea tästä on kunnollista arviota tai arvosanaa pistää kun soundit ovat vähän mitä ovat... mielelläni kyllä kuuntelisin tämänkin tuotoksen kunnon nauhoituksena kun tuntuu biisi olevan kelpoa kamaa ja järkeviä juttuja messissä.
0   +1 +2
 
fluffyband 24.03.2009
Hyvin tuntuisi kulkevan sen mitä näillä soundeilla tästä selvää saa. Sinällään hyvä suoritus, koska vähän jättää sellaisen olon, että olisi kiva kuulla kunnon soundeilla sama päräytys.
0   +1 +2
 
Dexteri 24.03.2009
No eipä ollut mikityksissä kehumista treenikämpillä...Sen verran suttaista jälkeä, ei voi edes sanoa soundeiksi.
NOOH... Ainakin kitaristi hoiti hommansa uskottavasti tai kitaristit.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 23.03.2009
Treenikämppä-äänityksistä on yleensä vaikea erottaa bändin hyvyys ja huonous kun molemmat pakkaavat paljastumaan varsinkin soundien "huonouden" takia tahattomastikin... Soittotaito tuntuisi olevan kohdallaan, biisi itsessään ei tuo mitään uutta, mutta toimii hyvin!!! Kunhan äänityspuoli saataisiin vielä edes vähän paremmaksi, kokonaisuus kuulostaisi varmaan paljon paremmalta! Voisin kuvitella että vaikka halvalla moniraiturillakin saataisiin hyvää jälkeä!

(Sitä on joskus tullut samaa harrastettua itsekin (1-2 mikin äänitystä) ja totta kai se omasta mielestä kuului loistavalta...!!! :-D)) )
0   +1 +2
 
8
Kallemania 23.03.2009
Menevä biisi! Laulajalla on mukava ääni. Riffeistä ei saa kauheasti selvää äänenlaadun takia, kaippa ne ihan potkii.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 05.03.2009
No tässä tuli todistettua ainakin yksi juttu, niille jotka sitä eivät tahdo millään uskoa:
Kun biisi on hyvä, niin se on hyvä vaikka se olisi äänitetty yhdellä mikillä.

Tosiaan, minä en mitenkään hirveästi sellaisesta kovin muodikkaasta ja itsetietoisesta thrash-jutusta perusta, se kun tuntuu olevan joka pojan ratkaisu. Mutta tässä oli nyt jotain sellaista alkuvoimaista hulvattomuutta, junttausta. Alku ei oikein tällä tuotannolla päässyt oikeuksiinsa (eli kyllä sitä studiotakin vielä johonkin tarvitaan, jos nyt joku pääsi jo innostumaan).
Erityisesti lämmitty tuo puhtaan laulun autenttinen ja rehellinen soundi.
Ja nyt ei pisteet todellakaan tule sitten siitä tuotannosta.
0   +1 +2
 
Artturi 29.03.2009
En tiedä onko englantini nyt huonontunut vai ymmäränkö nimen jotenkin väärin. Onko se "no need to live", "needless life" vai tarkoitetaanko nyt tarpeetonta live esiintymistä. En missään nimessä halua kuulostaa näsäviisaalta tai miltään muulta kuin hämmentyneeltä.
Biisi joka tapauksessa oli ihan mainio roska ralli. Rakenne menee perus latuja mutta se ei haittaa. Soundit nyt luonnollisesti latisti aika paljon...
0   +1 +2
 
Black Dog 24.03.2009
Jopa tästä kuulee, että kitara jyrisee murhaavasti. Laulaja tuntuu hallitsevan homman, eikä muidenkaan soittoniekkojen työskentelyssä löydy meikäläiseltä mitään narisemista.

Olisi mielenkiintoista kuunnella biisiä studion jäljiltä!
0   +1 +2
 
zenri 16.08.2009
Treenikämppänauhoitteeltahan tämä kuulostaa, joten soundeihin lienee turha puuttua. Asennetta tuntuu olevan, mutta soittotarkkuutta tarvittaisiin vielä lisää, sillä tässä genressä saisi olla erittäin tiukkaa rutistusta. Laulajalla ihan hyvä meininki päällä, mutta ehkä vielä hivenen saisi puristaa enemmän irti silläkin puolella.
0   +1 +2
 
Mukelo 24.03.2009
Tuli ihan omat nostalgiset treenikämppäajat mieleen :) No, musiikkimaku on siitä muuttunut, mutta paremmalta kuulostatte kuin me silloin joskus :D
0   +1 +2
 
Mr Fobias 25.03.2009
Tässä on sitä energiaa, mistä meikä tykkää ihan satasella. Äänityksen tasolla ei ole mitään merkitystä, jos biisi rokkaa. Tarpeeksi toisto aivoihin niin se on siinä. Kyllä tämä teki sen...

Tämän biisin yhteensidottaja skittariffi on ihan loistava. Se itsessään jo on todella hienoa, että pakkotoistoahan vapaehtoisella meiningillä kuulokkeista kuuluu.. Muutenkin kitaroissa on saundiltaa tyylilajille uskottavaa menoa, jopa ovelaa (pakon sanelema juttu?laitteet?, mutta hyvää, säilyttäkää tulevissa levytyksissänne, pienen miehen suositus).

Rumpali hakkaa kuin eläin ja alussa aattelin Ulrichin kopiota, mutta tulipa sieltä omaakin siististiä mukaan. Tasapainoinen esitys kyllä.

Laulaja vetää kivasti, niinkuin treenikämpällä kuuluukin, mutta todellinen taso näyttäytyy paremmilla saundeilla.

Bassoa en sen kummemmin erottanut, kun raitaa ei voi mutelle laittaa. Jos ois niin, sen eron ois kyllä biisin kokonaistunnelmasta erottanut.

Kaikki toimii! Ei ole valittamista. Valmis biisi, Paremmat saundit kehiin ja taso kehiin. Keikka. päänheilutus settiä, vaikka noita hiuksia ei ole kauheasti hilseilevään päälakeen siunattu.
0   +1 +2
 
10
Ibanez man 25.03.2009
Sen verran kämäset saundit ja asenne et on pakko antaa kymppi!
Juuri näin pojat!
0   +1 +2
 
rleinone 25.03.2009
Ei ollenkaan huono biisi. Jotain omaleimaista, mutta kuitenkin kumarretaan selvästi idolien suuntaan. Tehkää hyvälaatuinen demo, ei näitä jaksa kuitenkaan pidemmän päälle kuunnella.
0   +1 +2
 
Transparent 27.03.2009
No niin, tässäpä sitä pyydettyä kommenttia:) Hieno kitaratiluttelu alussa ja muutenkin varsin toimivaa pikaräimettä. Vähän jää biisi vielä pimeyteen soundien vuoksi, mutta perusidea tulee selväksi. Mukavaa kun laulussa muutakin kuin murinaa. Hyvin tuntuu se laulu sujuvan eikä kitaristejakaan skolioossis vaivaa. Omaan musiikkimakuun turhan suoraviivaista, mutta oikein mukavan oloinen kipale.
0   +1 +2
 
maaninen 07.07.2009
Treenikämppänauhoituksia on vähän hankala arvostella soundien puuroutumisen takia. Ihan hyvältä soitto kuulosti. Asenne oli kohdallaan. Laulukohdissa olisi voinut olla selkeämmät melodiat.
0   +1 +2
 
8
Embio 25.03.2009
tätä aika vaikea arvioida soundien takia, rankan kuulosta meininkii toki :)
0   +1 +2
 
Kongir 17.08.2009
Joo...ymmärän kyllä saundit, mutta biisi on todella hyvä muuten. Vanha metallica-slayer linjoilla mennään. Rankkaa menoa!
0   +1 +2
 
SirKeke 25.03.2009
Äänitteen laadusta on tässä tapauksessa turha puhua mitään. Itse biisi on vähän turhan peruskauraa. Soitto kuitenkin tuntuu sujuvan ihan jees. Vokalisti voisi vähän rajoittaa maneereitaan niin toimisi paremmin.
0   +1 +2
 
A.S.H 25.03.2009
Miksasin livenä nuorempana airdashia ja stonen alkuversioita ja tältähhän ne kuulosti. Eli retroa. Biisi on hyvin rakennettu. Mötörheadmainen a-osa -kuunnelkaapa ironfistin riffi- kulkee kuten kuuluukin. Soolot ajavat asiansa.
Tää sasi mut pysähtymään festareilla sivulavalta soivana ja voisin jäädä muutaman biisin ajaksi diggailee..mulle eivaan tahdo riittä yhden lajin hallinta vaan siinä pitää yhdistyä enemmän. Tarttee kuunnella vielä noita muita. Postmoderni ihminen on sellainen...olio. Mut HIENOA. +++ laulajalle asenteesta ja tulkinnasta. Livenä.
Holicille vielä... Jos lasket yhteen mun ja Pitk. kommenttirinki saldot ni ollaan yli 2000 kommenttia ladottu. Mikä on huimasti enemmän kuin se maaginen mitäsenytoli niin ei muuta jatkamaan seikkailua suomalaisessa luovuuden meressä. Siellä kalat vastaa ku niille puhuu...ja kalojen kanssa keskustelu on aina hienoo..
0   +1 +2
 
Akeli 26.03.2009
No jaa, soundit vituttaa, mutta kaipa se on ihan ymmärrettävää reenisnauhotuksissa. Ei sillä, en kyllä biisistäkään liiemmin pitänyt
0   +1 +2
 
9
Olppa 26.03.2009
Thrashi ei ehkä ole aivan mun juttu, mutta äänenlaadusta huolimatta biisi toimi oikein hyvin! Soittajat ja laulajat osaavat asiansa hyvin, joten niissä ei ole mitään moitittavaa. Olisi mukava kuulla kunnollisilla saundeilla tämä biisi. Varsinkin tuon intron voisi saada toimivilla saundeilla paljon hienomman kuuloiseksi. Kaiken kaikkiaan varsin menevää matskua. Menkää studioon mikäli on siihen mahdollisuus! :)
0   +1 +2
 
A-X 28.03.2009
Perusrässiä tämä. Biisi tuntuu ihan toimivalta ja laulu saundaa ihan kivalta. Studiossa nauhotettuna ja huomattavasti tarkemmin soitettuna toimisi varmasti 100 kertaa paremmin. Soolosta plussaa:D Pari väärää? ääntä kuulosti olevan seassa, mutta sooloon oli saatu trashille ominaisia piirteitä ja samalla myös melodiaa, joka niistä yleensä rässissä puuttuu.
0   +1 +2
 
GxBx 28.03.2009
diggailin soundeista. lämmintä ja primitiivistä. mulla tosin on vähä outo maku mut enivei. Soitossa oli hyvää groovea, sävellyksestä en nyt niinkään tiedä. Keskikohan soolo oli tiukka! Laulu kaipaisi ehkä eniten hiomista. tai sitten äänityspolitiikka iski siihen ilkeimmin.
0   +1 +2